Ömürlük Kol Saati

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Biliyorum başlık komik gelecek ama böyle bir kol saati arıyorum.Mesala dayımda çelik kasalı Casio marka kol saati vardı liseye başlarken almış askerlikte bile onu kullanmış.10 sene kadar kullandı sonra bana verdi ama kaybettim o saati.Şimdi şöyle güzel bir kol saati alıyorum dedim ve şöyle bir şey buldum : http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/casio-ae-1000w-savas-ucagi-kokpit-tasarim-92063802

Sizce bu saat orijinal midir ? Maksimum 70 liraya kadar kol saati tavsiyesi olan var mı ? Dijital olursa iyi olur.

omurluk saat mi ?

CASIO G-SHOCK

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Japon lar en iyisinin eline verir saat işinde ne üretiyolarsa birde felsefesini üretiyorlar.Rahmetli pederin almanya dan getirdiği seiko 5 peder dünyadan gitti hala çalışır eminim 30-40 senelik saat yeterlimi.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    tutum bunu yazdı

Hediye saati de kaybetmen yazık olmuş ya Dayın birşey demedi mi acaba merak ettim :(

Valla o saati birde ben 3 sene kadar kullandım toplamda saat lise-üniversite-askerlik ve birde ilkokul görmüş oldu dayım ve ben sayesinde.Saati kaybetmek ise evlat acısı gibi koydu.Zira manevi değeri vardı. :( Kaybettiğimin aynısında sipariş vereceğim.Satıcıya bir soru yazdım olumlu cevap verirse kesin alacağım : http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/casio-a158wea-retrograde-digital-erkek-kol-saati-88598543?sciid=hpifu1

Benim kaybettiğimde 50 kişilik telefon numarası kaydetme ve ekranda isminin kayarak geçmesi gibi özellikler vardı.Ama niyeyse yeni versiyonda kaldırmışlar.Zaten ilanda adam 80'lerin saati diye yazmış.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nakitmarket.com. Casio dist. Den alinmaa saatler satiyoz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yucel
    Yucel's avatar
    Erkek

valla ömürlük olur mu bilmem ama japon markası fiyat performas harikası orient saatlerede bakabilirsin

less than one, more than zero.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı

Babam bana 4. sınıfa giderken jaga marka bi saat almıştı dijital hala kullanıyorum pilini bile değişmedim sadece ışığı yanmıyor artık.

Şuan kaç yaşında olduğunu bilmediğimizden saatin kalitesine dair birşey algılayamıyoruz. Hala 4'te bile olabilirsin. :)

70 tl lik saat olmaz. 70 tl ye alınanı 70 dklık bir zamanlayıcıdır. Çünkü sadece 70 dk dayanacaktır. :)

profilde yazıyor.o zaman 30 tl ye almıştık

طדṮ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

tom tailor ın ömürlük saatleri mevcut  adamlar yapmış bende eski bir model vardı burada şimdi yok hoş bir saatti ve ömürlüktü

ama benzer modeller var

aşağıdaki linkten model beğen

http://www.tom-tailor.de/index.php?go=kategorie/3/9/13

qweqwe

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 4839 Toplam Mesaj: 38