Onlarda Sezonu Açtı...
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
Ne denirki böylesine :|
-----------------------------apache alert
-
Onlar insansa ben insan değilim amk. bu yaratıklara diyecek bi şey yok.hadi neyse biraz bakılır onu herkes yapar ama bu yaratıklar biraz abartmış
-
Apaçi ! :))
-
sombrero bunu yazdı:
Onlar insansa ben insan değilim amk. bu yaratıklara diyecek bi şey yok.hadi neyse biraz bakılır onu herkes yapar ama bu yaratıklar biraz abartmış
-----------------------------biraz abartmış?? hocam bunlar abartmanın da ötesine geçmişler artk direk bakıyolar.. radar gibiler.. :W
-
Hans bunu yazdı:
Bazı inşaat işçileri turistlerin de bulunduğu plajda donla denize girerken, bazı kişiler ise sahilde elbise ve kösele ayakkabı ile turistlerin yanına kadar giderek bakışlarıyla tacizde bulundu.
-----------------------------evrimi tamamlanmamış bunların son resimde ki herife bittim o ne tarz arkadaş sanki podyumda yürüyor puşt :D
-
Hans bunu yazdı:
baris_ekin bunu yazdı:
MaviEkran bunu yazdı:
Elin yabancısı vatan toprağında türlü patavatsızlık yapınca birşey diyen yok aq. Bunlar da takılsın denizin güneşin tadını çıkarsın, bize ne!!!
-----------------------------hocam denize girip güneşlenmeleri problem değil.elalemin karısına sarkmaları bi problem
Katılıyorum hocam :)
-----------------------------bu resimlerde bi sorun göremedim?
-
olivetti bunu yazdı:
bu resimlerde bi sorun göremedim?
-----------------------------nasıl göremedin ilk resimdeki eleman dere tepe düz giderim önüme geleni s.kerim bakışı atmış
2. resimde 3ü 1 arada yapmışlar
son resim zaten en kralı kadın erkek farketmez gelme yanımıza s.keriz yürüyüşü yapmışlar
-
apaçilere kurban olsunlar a.k
-
RaAmLis bunu yazdı:
olivetti bunu yazdı:
bu resimlerde bi sorun göremedim?
-----------------------------nasıl göremedin ilk resimdeki eleman dere tepe düz giderim önüme geleni s.kerim bakışı atmış
2. resimde 3ü 1 arada yapmışlar
son resim zaten en kralı kadın erkek farketmez gelme yanımıza s.keriz yürüyüşü yapmışlar
-----------------------------Zorlama yorumlar bunlar, abartmayın.
-
Belediye çözüm bulmalı,gerekirse zehirlemeli bunları.