Onlarda Sezonu Açtı...
-
avluka bunu yazdı:
-----------------------------
boleyiz işte adamlar herkes gibi deilki gıcında para gezsinler anca amelelik yapıp ekmeğinin parası kazanıyorlar bence en namuslu temiz insalar bunler be hocalar
-----------------------------namuslu mu ?? elin karısına kızına bakmak ne zamandan beri namusluluk olarak tanımlanıyor hoca adamlar bildiğin abaza karı kız görmemişler sanki hayatlarında tamam bakılır elbet ama bunlarda işin bokunu çıkarıyor
-
flybatwin bunu yazdı:
avluka bunu yazdı:
boleyiz işte adamlar herkes gibi deilki gıcında para gezsinler anca amelelik yapıp ekmeğinin parası kazanıyorlar bence en namuslu temiz insalar bunler be hocalar
boleyiz değil böyleyizdeil ki değil
kazanıyorlar sonra nokta koy
bunler değil bunlar
-----------------------------Büyüksün!
Düzenleme: Baş harf büyük olacak.
-
@flybatwin Hocam 13 saat kod yazmak bole yanlışlıkları doğrur kusra bakmaya düzgün yazmadım bidaha olmaz. :P:P
@ad1s89 hocma istisnalar kaideyi bozmaz. Yok demicem var Birazda bardağın dolu tasarıfına bakın adamlar hergün ilişkiye girmiyor 3 fotoda orda bitane kaprili adam var bnde onu kötü olarak nitelendiriyorum kardeşim o piçin tekiridr adidir kimbilir kimin karısıyla yatıyor dieri bi abazalık yapsa ne olur aq sadece bakıyor yandaki bakmadan atıyo yatağa
-
her işin bir yolu yordamı var. hatun kesmenin de bir yolu yordamı var :D ama bunlar insan değil. belliki yanınızda bayanla bunların olduğu ortamda bulunmamışsınız. o zaman da görürüm sizi 'abartmayın' 'bardağın dolu tarafına bakın' 'bunlar namuslu'. içinizden alayını öldürmek geçmezse hiçbirşey bilmiyorum :D
-
aslında hepimiz onlarız :)))
-
ilk resimdeki elemanda ne var? tipine bakarak değerlendirmeyelim. yurdumun insanı sonuçta
-
ultrAsker bunu yazdı:
her işin bir yolu yordamı var. hatun kesmenin de bir yolu yordamı var :D ama bunlar insan değil. belliki yanınızda bayanla bunların olduğu ortamda bulunmamışsınız. o zaman da görürüm sizi 'abartmayın' 'bardağın dolu tarafına bakın' 'bunlar namuslu'. içinizden alayını öldürmek geçmezse hiçbirşey bilmiyorum :D
-----------------------------:)
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------aynen dediğin gibi bunlar topunu öldürmeli :D
-
Sen plajda kıza bakınca kesişmek o bakınca abaza apaçi hayvan zehirlemeli öldürmeli vurun kahpeyemi oluyor yani? sadece giyimi kötü parası yok diye? azıcık akıllı olun hocalar.
-
tuz_ruhu_03 bunu yazdı:
Belediye çözüm bulmalı,gerekirse zehirlemeli bunları.
-----------------------------zuhahaha hocam kopardın beni ya :D:D