Onlarda Sezonu Açtı...
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
Sen plajda kıza bakınca kesişmek o bakınca abaza apaçi hayvan zehirlemeli öldürmeli vurun kahpeyemi oluyor yani? sadece giyimi kötü parası yok diye? azıcık akıllı olun hocalar.
-----------------------------takdir ettim =)
-
RaAmLis bunu yazdı:
olivetti bunu yazdı:
bu resimlerde bi sorun göremedim?
-----------------------------nasıl göremedin ilk resimdeki eleman dere tepe düz giderim önüme geleni s.kerim bakışı atmış
2. resimde 3ü 1 arada yapmışlar
son resim zaten en kralı kadın erkek farketmez gelme yanımıza s.keriz yürüyüşü yapmışlar
-----------------------------:))
-
inşaat işçilerine potansiyel maganda abaza gözüyle bakan gerizekalı bir toplumuz...
-
Bir keresinde bu tiplerden biriyle röportaj yapıyorlardı sahilde,
Adama sordular yazları kışları ne yapıyorsunuz diye,
O da şöyle demişti;
"Yazları buralardayız ufak tefek işleri hallediyoruz ama kışları out of order'ız..."
-
Sahil kısmında bu tür olayların tek çözümü eğitim herhalde.Bu tür sarkıntılık yapan insanlara laf atınca yada turistin kalça bacak gibi uzuvlarına bakınca birşey olmayacağını,kadınlarında herkes gibi insan olduğunu ve bu tür davranışlarla ellerine birşey geçemeyeceğini anlatmak gerekir.Sapıklığı kabul ediyorsa insan o ayrı.Birazda uzuvlar değilde beyinler mastrubasyona uğrasın artık toplumda.
-
CyberAngel bunu yazdı:
inşaat işçilerine potansiyel maganda abaza gözüyle bakan gerizekalı bir toplumuz...
-----------------------------olayı inşaat işçileri diye indirgememelisin, bunun parayla parasızlıkla alakası yok sonuçta orda benim karıma kızıma bakıcak içine girecek elinde cyberlar fotoğrafımı çekicek o adamın hayatını .. :)
-
Mylitta bunu yazdı:
Sen plajda kıza bakınca kesişmek o bakınca abaza apaçi hayvan zehirlemeli öldürmeli vurun kahpeyemi oluyor yani? sadece giyimi kötü parası yok diye? azıcık akıllı olun hocalar.
-----------------------------dünden beri kim yazacak diye bekliyordum bende takdir ettim seni hacı:)) yani üzerlerinde ki kıyafetlere göre yapılıyor yorumlar..
-
olivetti bunu yazdı:
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------dünden beri kim yazacak diye bekliyordum bende takdir ettim seni hacı:)) yani üzerlerinde ki kıyafetlere göre yapılıyor yorumlar..
-----------------------------Üzerindeki kıyafetle alakası yok hocam bunun... Çok konuşulur bu konuda ama siz böle "ahh canım parası yok o da napsın" şeklinde yaklaşınca insanın yazası gelmiyo hiç bişey.
-
hocam onlarda istemez mi adam gibi giyinmek turistler gibi tatil yapmak ??? ama devletimiz sagolsun olmuyor
-
Turizme balta(!) vuran şerefsizler^^