folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Online 3B Futbol Oyunu

Online 3B Futbol Oyunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaltz
    Kaltz's avatar
    Erkek
    Way sen o musun ben de gördm walla. 6A da oyundan görüntüyü telefondan girdiimden weremiom. Burak sen görüntü yolla bi dene de oyunun kullanıcısı artsın. Ne de olsa türk oyunu. Doss Santoss unutmayın.

365 gün 6 saat %100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle Hosting, domain, web tasarım, grafik tasarım hizmeti veren BS Web Group, siz müşterilerimiz için web sitemiz üzerinden yapılan alışverişlerde sizlere özel %15 indirim imkânı sunuyor. Bizi tercih ettiğiniz için TEŞEKKÜR EDERİZ... www.bswebgroup.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    isim alamadım birtürlü
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaltz
    Kaltz's avatar
    Erkek
    Ne ismi alamadn?

365 gün 6 saat %100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle Hosting, domain, web tasarım, grafik tasarım hizmeti veren BS Web Group, siz müşterilerimiz için web sitemiz üzerinden yapılan alışverişlerde sizlere özel %15 indirim imkânı sunuyor. Bizi tercih ettiğiniz için TEŞEKKÜR EDERİZ... www.bswebgroup.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek
    Üye oldum birazdan  başlarım :))

Yakında Güncelenecektır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    batigol Cagdas orada ismim:) tahribat parolamiz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaltz
    Kaltz's avatar
    Erkek
    Herkes oyundaki adını yassın. "Doss Santoss" benimki

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Sabahtan  bakınıyom bi  bok anlamadım 256 geforce ekran kartı kulanıyorum grafikler berbat ikide bir uyarı çıkıyo f11 e  bas  düzelt ama  bastımmı

bi  bok anlamıyorum hiç  top alamadım  rakıpten  bana  gleen paslara ne olduğunu bile göremedım ekran kartım kaldırmıyo  herhalde çook donuyo  oyun 5 para etmez :))

Yakında Güncelenecektır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaltz
    Kaltz's avatar
    Erkek
    Oyundakilere sor onlar en düşük seviyeyi bilir. Bildiğim kadarıyla ayarları en düşük yapıon, antiloskopyi x1 yapıon, antiloskopynin solundakini de yok yapıon. En düşük ayarlar bunlar. Ben de de böle oluodu, böle yaptm cam gibi xD

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Adım Hubert Krol

1.si sürekli defansa koyuyorlar beni

2.si kaleciler bot mu ?

3.sü level tarzı şey mi var anlamadım.

4.sü top kapamıyosun bi garip

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byercie
    byercie's avatar