Online 3B Futbol Oyunu
-
herkeste çalışmış bi bende mi çalışmadı ya? :S
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------
herkeste çalışmış bi bende mi çalışmadı ya? :S
-----------------------------hacı directx den dolayı çalışmamış olabilir kurulumları guncelleştirmeleri yap bi reset at çalışır, bu da geçer :)
grafikler falan bekledigimden iyi, adım da "ayak topçusu" oynayan var mı şu anda :)
-
oyun simdi indi kurup giriyorum oyuncu ismi sonradan olşturulmuyosa nickim Ozkan
-
nuggets54 bunu yazdı:
-----------------------------Adım Hubert Krol
1.si sürekli defansa koyuyorlar beni
2.si kaleciler bot mu ?
3.sü level tarzı şey mi var anlamadım.
4.sü top kapamıyosun bi garip
-----------------------------
1 ) kimse sana karışamaz. 2 ) kaleciler bot da olabilir, kullanıcı da kullanıcı ise adamın üstünde isim yazar. 3 ) level yok puan war. Gol atınca paslaşınca top kapınca puan artar. KASMA YÖNTEMLERİNİ ÖĞRENMEK İSTEYENLER pm ATSIN. 4 ) top almak ise yakından a ile kayılarak yapılır. D ile ise dibinden alınması gerekir. Oyunda 20.00 puan ve üzeri kişilere beni eğit falan derseniz onlar yardımcı olabilir. -
microsoft_07 bunu yazdı:
-----------------------------3 ) level yok puan war. Gol atınca paslaşınca top kapınca puan artar. KASMA YÖNTEMLERİNİ ÖĞRENMEK İSTEYENLER pm ATSIN.
Oyunda 20.00 puan ve üzeri kişilere beni eğit falan derseniz onlar yardımcı olabilir.
-----------------------------ICFCity varoşlarından ve Ufuk yalakalarından olduğun apaçık belli :)
Oyundaki adım: Burakk Kaann
-
Ben asla yalaka deilem icfcity e de girmiom bile. Sadece GM in olduğu için iyi anlatılır die düşündm. Bana göre wecanfootball daha ii ama üyelik durduruldu orda.
-
oyundaki adım Fernanz Torres
-
Hepinizi gördm ben. Walla hiç ses wermediniz. Oyun sarmış belli ama yoksa oynamazdınız. Sevindm. xD