folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Online 3B Futbol Oyunu

Online 3B Futbol Oyunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    herkeste çalışmış bi bende mi çalışmadı ya? :S
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvuscorax
    corvuscorax's avatar
    Erkek

TekBuluT bunu yazdı:
    -----------------------------
    herkeste çalışmış bi bende mi çalışmadı ya? :S

hacı directx den dolayı çalışmamış olabilir kurulumları guncelleştirmeleri yap bi reset at çalışır, bu da geçer :)

grafikler falan bekledigimden iyi, adım da "ayak topçusu" oynayan var mı şu anda :)

İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLubb3R
    cLubb3R's avatar
    Erkek
    oyun simdi indi kurup giriyorum oyuncu ismi sonradan olşturulmuyosa nickim Ozkan

Dj,cLubb3R in da House Gimme The Music...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaltz
    Kaltz's avatar
    Erkek
    nuggets54 bunu yazdı:

Adım Hubert Krol

1.si sürekli defansa koyuyorlar beni

2.si kaleciler bot mu ?

3.sü level tarzı şey mi var anlamadım.

4.sü top kapamıyosun bi garip

1 ) kimse sana karışamaz. 2 ) kaleciler bot da olabilir, kullanıcı da kullanıcı ise adamın üstünde isim yazar. 3 ) level yok puan war. Gol atınca paslaşınca top kapınca puan artar. KASMA YÖNTEMLERİNİ ÖĞRENMEK İSTEYENLER pm ATSIN. 4 ) top almak ise yakından a ile kayılarak yapılır. D ile ise dibinden alınması gerekir. Oyunda 20.00 puan ve üzeri kişilere beni eğit falan derseniz onlar yardımcı olabilir.

365 gün 6 saat %100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle Hosting, domain, web tasarım, grafik tasarım hizmeti veren BS Web Group, siz müşterilerimiz için web sitemiz üzerinden yapılan alışverişlerde sizlere özel %15 indirim imkânı sunuyor. Bizi tercih ettiğiniz için TEŞEKKÜR EDERİZ... www.bswebgroup.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cimbomlu_15
    cimbomlu_15's avatar
    Erkek

microsoft_07 bunu yazdı:

3 ) level yok puan war. Gol atınca paslaşınca top kapınca puan artar. KASMA YÖNTEMLERİNİ ÖĞRENMEK İSTEYENLER pm ATSIN.

Oyunda 20.00 puan ve üzeri kişilere beni eğit falan derseniz onlar yardımcı olabilir.

ICFCity varoşlarından ve Ufuk yalakalarından olduğun apaçık belli :)

Oyundaki adım: Burakk Kaann

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaltz
    Kaltz's avatar
    Erkek
    Ben asla yalaka deilem icfcity e de girmiom bile. Sadece GM in olduğu için iyi anlatılır die düşündm. Bana göre wecanfootball daha ii ama üyelik durduruldu orda.

365 gün 6 saat %100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle Hosting, domain, web tasarım, grafik tasarım hizmeti veren BS Web Group, siz müşterilerimiz için web sitemiz üzerinden yapılan alışverişlerde sizlere özel %15 indirim imkânı sunuyor. Bizi tercih ettiğiniz için TEŞEKKÜR EDERİZ... www.bswebgroup.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    oyundaki adım Fernanz Torres
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaltz
    Kaltz's avatar
    Erkek
    Hepinizi gördm ben. Walla hiç ses wermediniz. Oyun sarmış belli ama yoksa oynamazdınız. Sevindm. xD

Toplam Hit: 5717 Toplam Mesaj: 49