Online Oyun İçin Yaratıcı Fikirler
-
Selam arkadaşlar
uzun zamandır online oyun yazmayı düşünüyorum. Ancak konusunun ne olacağı konusunda bir fikrim yok.
Başta aklıma mafya , çete vs şeyler geldi ama onlarda artık çok fazla olmaya başladı. Piyasada bir sürü o tarz oyun var.
Amacım denenmemiş olanı denemek. Ama 2 - 3 tane ırk olsun bunlar kapışsın ev yapsın şunu yapsın bunu yapsın demeyin.
Ayrıca bu tarz açılmış konulara baktım çoğusu geyiğe çekilmiş yok emrah yok annesi falan lütfen geyiğe çekmeyin konuyu.
teşekkürler.
-
farklı demişsin ama şuanda en çok hiti savaş alıyo eğer güzel bişey olursa çok ilgi görür kuzey ırkı ile güney ırkının savaşı
-
Ben de bir ara çok düşünüyordum. Baktım olmayacak bıraktım düşünmeyi :D
Fakat şunu söyleyebilirim sana, online futbol oyunu yap. Örneğin: www.hattrick.org. Eğer güzel dizayn eder ve iyi kodlarsan sana Türkiye'de en çok oynanacak online oyun olabileceğin garantisini verebilirim...
Verdiğim site www.hattrick.org, aynı normal lig gibi maçlar yapılıyor. Zaman aynı zaman. Mesela Ctesi günü maçın var diyelim, bugün Ptesi, direk maça geçmiyor. 1 gün 24 saat olarak salı, çarşamba, perşembe, cuma günlerini bekliyorsun ve Ctesi günü saatinde maçını yapıyorsun... Ayrıca ortada spiker varmış gibi maçın yorumu çok düzgün bir şekilde yapılıyor. Kim kaçıncı dakikada ne yaptı vs vs...
-
illa farklı olacak demiyorum ama olursada fikir sağlam olsun istiyorum.
çünkü türkler tarafından yapılmış sağlam birkaç tane oyun var.
-
klasik gibi olabilir ama Türklerin hikayesini ergenokandan baslat kavimler göcü İslamiyeti kabulleri falan derken ilerlerken istiyen istedigi Türk boyunu secerek gelsinler günümüe kadar
-
gta gibi düşün online oyuncular şehir işte oyuncular birbirini döver güçlü olan kazanır gta gibi araba çalma degilde arabayla ilgili bişey olabilir minübüscü taksici yolcular yayalar...arabalara tesisat koyarlar müzik açarlar muzigi etraftaki herkes duyar arabalarına modifiye yaparlar yarışlar olur driftler olur polisten kaçmalar v..s..
-
@Cia
hocam oyunu oynayanların oyunu sürekli takip etmelerini istiyorum.
şöyle düşün tek başına oynadığın kimseyle yarışmadığın bir oyudan ne kadar zevk alabilirsin ki ?
@seadog
hocam ilk mesajımda "2 - 3 tane ırk olsun bunlar kapışsın ev yapsın şunu yapsın bunu yapsın "
derken tamda bunu kast etmiştim.
ama yorumun için teşekkürler.
-
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------@seadog
hocam ilk mesajımda "2 - 3 tane ırk olsun bunlar kapışsın ev yapsın şunu yapsın bunu yapsın "
derken tamda bunu kast etmiştim.
ama yorumun için teşekkürler.
-----------------------------olsun yinede katılmak güzeldi :D
-
Dünya'ya uzaylılar saldırıyor.Sende geri kalan bir kaç insandan bir tanesisin uzaylılarla savaşıyorsun vs. Geliştirmek sana kalmış.
-
@nuggets54
hocam güzel fikir ama bu adam tek başına onlarca uzaylıyla kapışamaz kendisine yardım edecek bişeyler lazım..
-
hocam oyun fikri olsa ne olacak,öenmli olan detaylar.Detaylarıda düşünen insanın sanan anlatması bile günler alır