Online Oyun İçin Yaratıcı Fikirler
-
gyzem çakma bi oyundur.. Orjinali amnesya.com :)
Girin bakın.. Bi adamı çileden çıkartabilecek nadir oyunlardan birisi :D
-
tarihi konu et hoca 3. haçlı seferini düzenle
müslümanlar vs hırıstıyanlar
ülkeler ittifak kutsun kapışsın
hacca gönder kültür puanı felan :)
bide yazabilecekmisin böyle bir sistemi ? ekip olması lazım tek başına başa çıkamassın
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------tarihi konu et hoca 3. haçlı seferini düzenle
müslümanlar vs hırıstıyanlar
ülkeler ittifak kutsun kapışsın
hacca gönder kültür puanı felan :)
bide yazabilecekmisin böyle bir sistemi ? ekip olması lazım tek başına başa çıkamassın
-----------------------------
haha iyi fikir hacca gönder maksimum iman olsun :Dhatta teknoloji gelişsin nurtopu cıksın
@ qwerhocam oyun browser tabanlı olacakmış yani ogame,tavian vs gibi.
-
@ qwer
abi o tarz oyunlar var ya.
ayrıca evet browser oyunu olacak :)
@snnyk
abi konu güzel
önümde 3 aylık tatil var boş durmaktansa böyle bişeyle ilgilenirim daha iyi
yardım edecek arkadaşlar var.
ama asp , photoshop , js vs gibi konularda yardım edecek benle çalışabilecek olanlar varsa pm atsın.
ayrıca o kadar kasıcak bi oyun yapmıcam.
-
uzaylılara karşı dünyalılar olsun her ikisindede savaşcılar ve onlara yardım eden halk olsun halk sadece istila zamanında savaşsın yani kendini savunsun savaşcılarda para karşılığı yemek almak zorunda olsun değişik olur bence
-
hacı bak benden tavsiye nerdeyse bütün oyunlarda(istisnalar hariç)karakterler genelde insa oluyo ve ya birbirlerine yada canavarlara uzaylılara saldırıyorlar bu sefer karakterler canavardı uzaylıylı insan düşamnı aklına ne geliyorsa o olsun dünyaya insanlara kavimlere saldırsınlar yani düşman insan olsun mesela travian gibi dünyayı parselle(kıta kıta veya ülke ülke) bunlar oralara salsırsın
-
veya ikinici bir fikir 2 ana karakter olsun şeytan ve melek bunlar insanları kendi taraflarına çekmeye çalışsın şeytan insanı/insanları kötülüğe harama teşvik etsin melekkte iyiye güzele insanı insan-ı kamil makamına ulaştırmaya çalışsın ne kadar çok insanı insan-ı kamil yaparsa puanı o kadar artsın.herkesin içindeki şeyatnı meleği görek :)
-
@Lostok
hocam büyük ihtimal oyunun konusu uzaylılarla ilgili olucak
bu insanların yardım etme meselesi falan güzel fikir bizim eski tımar sistemine benziyo.
olabilir teşekkürler :)
@heza
hocam iki ırk olucak üye olanlar bu iki ırktan birini seçecek ve kapışacaklar
şuan öyle bi fikir var kafamda ama zamanla ne olur bilemem :)
-
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------@Lostok
hocam büyük ihtimal oyunun konusu uzaylılarla ilgili olucak
bu insanların yardım etme meselesi falan güzel fikir bizim eski tımar sistemine benziyo.
olabilir teşekkürler :)
@heza
hocam iki ırk olucak üye olanlar bu iki ırktan birini seçecek ve kapışacaklar
şuan öyle bi fikir var kafamda ama zamanla ne olur bilemem :)
-----------------------------bu sefer buldum bir tarafta sağcılar olsun diğer tarafta solcular kapışmayı o zaman gör.Alayına isyan
-
çiz bakalım tarzı bir oyun yap bence ? çok hoş olurdu