Online Oyun İçin Yaratıcı Fikirler
-
ergenekonla alakalı bi oyun yap. Dandik olsa bile ilgili çeker tvlere çıkar meşhur olursun.
-
Benim aklımda süper bir proje var, şu anki projem bittikten sonra hemen ona başlayacağım. PHP konusunda ortak arıyordum, istersen benimle iletişime geç.
-
kişi oyuna başlarken kendine özgü bir karakter seçebilsin yüz tipi saç sakal vs. Onun içinde bu sana ilham kaynağı olabilir diye düşündüm.
http://www.faceyourmanga.com/faceyourmanga.php?lang=eng
Bu kişiye çeşitli görevler verilsin.Bu görevler gittikçe zorlaşan görevler olsun.Görevleri atladıkçada level atlasın.Leveli arttıkçada bankadaki parası artsın.Birşey ler satın alabilsin kendi gereksinimlerini karşılayacak ( bu silah olur kalkan olur vb. ). Diğer oyunculara para aktarabilsin.( Tabii ki bunun limiti olsun istediği kadar gönderemesin multileri önlemek amacıyla).Kendisi bir grup kursun.Bu gruplar birbirleriyle anlaşma yapabilsin.iki grup bir gruba dalabilsin :D
yani anlattığım travian - mafia oyun karışımı birşey.Zaten böyle oyunlara ilgi çok.
-
ben seni ekledim mi ya msn verdin ama ekledim mi bilmiyorum :)
bendeki fikir sağlam bak +18 yaşa hitap etmesen bide 15 yaş ve altı bile sana
yeter gel yapalım bu işi bende uğraşacak bişiler arıyordum :W
-
gyzem.com tarzı bişeyler yapılabilir mi ? yani kullanıcı bişeyler arasın bişeler bulsun.. bişeyler birleştirsin birşeyler cıksın.. ilham olsun diye sölüorum
-
@ MinervaL
hocam konuyu bulduk mu gerisi çorap söküğü gibi gelir merak etme :)
@Cradle-Of-Filth
abi allahtan geyiğe çekme dedim he :D
@cimbomlu_15
malesef hocam asp :)
@DesquneR
link için teşekkürler hocam.
abi konuyu bulsak olay o tarz gelişicek zatende sağlam bi konu yok ortada.
ayrıca photoshoptan anlıyorsan benimle çalışabilirsin :)
@Kreyzi
abi sen bana msn verdin ekledim ama 3 gündür kabul edicen diye bekliyorum hala :)
@RootB
bu sitenin olayı nedir anlamadım bakımda diyo ?
-
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------@RootB
-----------------------------harbi uzun hikaye :)
şöyle : kural yok kesinlikle.. aşama aşama ilerliyo.. ipuçları werio sana bişe buluosun.. mesela bi bölümde sana bi tane mp3 verio .. indiriosun bişe anlamıosun.. bi tane mp3 editörüyle ters çevirip dinleyince sana anahtar kelimeleri veriodu.. bölümü geçiodun.. yani oyuncu hep bişeylerin peşinde ve uzun süre sitede kalıyodu..ikide bi bakıma almasalar şuan en cok oynanan online türk oyunu olurdu.
-
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------@ MinervaL
hocam konuyu bulduk mu gerisi çorap söküğü gibi gelir merak etme :)
@Cradle-Of-Filth
abi allahtan geyiğe çekme dedim he :D
@cimbomlu_15
malesef hocam asp :)
@DesquneR
link için teşekkürler hocam.
abi konuyu bulsak olay o tarz gelişicek zatende sağlam bi konu yok ortada.
ayrıca photoshoptan anlıyorsan benimle çalışabilirsin :)
@Kreyzi
abi sen bana msn verdin ekledim ama 3 gündür kabul edicen diye bekliyorum hala :)
@RootB
-----------------------------RootB'nin dediği riddle. Sadece zeki üyelere hitap edersin bu da bir elin parmağını geçmez. Zekilerin dışında hileyle şununla bununla kasacak olan gerizekalı üyelerin de olur. Hiç tavsiye etmem. Eğer ki PHP'ci olsaydın benim projemi sana sunardım :) Ama noter huzurunda lisanslatacağım için anlatmak istemiyorum.
-
php yi öğrenip bişeler denemek lazım.. şuan elimde 18 saatlik bi set var. ondan devam ediyim yine orta seviye öğrenmis olurum..
-
hocam şöle bişi duymuştum felsefede dünya en gelişmiş halideymiş teknoloji falan en yüksek seviyedeyken bir olay olmuş ve yeryüzünde ki herşey yıkılmışyani ilk halini almış ve bizlerde o günden bu güne gelmişiz diye bişi duymuştum sizde yapacaksanız dünyanın ilk halinden yola çıkarak bu güne gelmeye çalışan insanlar ve bu insanlara görev vereen birileri olsun...
ha bide hocam oynun mb ne kadar az olusa okadar iyi ben bi oyun bulmuştum türkler in karahnlılar dı sanırım 1.5gb kimsenin bunu indirmek gibi bir zahmete katlanacağını sanmıyorum