Online Oyun Tavsiyesi
-
Soul of Ultimate Nation
Bu oyuna baktım grafikleri falan hoşuma gitti şuan araştırıyorum.
Eğer yöneticiler saçma sapan davranmıyorsa cabala alternatif olabilecek tek oyun olur heralde.
-
continent of the ninth
-
league of legends
-
diablo 3 tarzi birsey ariyorsun galiba :)
-
WitchKing bunu yazdı:
-----------------------------continent of the ninth
-----------------------------Hoşuma gitti.
Peki oyunun dezavantajları neler?
-
zor ve gırafık ozellıklerı yuksek bı oyun ıstıyosan aion veya eve ...wow u zaten bılıyosundur... Ama aion tavsıyem ılk once fun servarlarda oyna sonra orjınalıne gecersın ama sunu soylıyım cok zor wow dan daha karısık en azından wow kadar ayrıca 45 gb dan fazla .. Arkadaslara duyrulur :)
-
LOL, PB 2 sini oynuyorum ben su anda 2 sinide tavsiye ederim.
-
erebos bunu yazdı:
-----------------------------
zor ve gırafık ozellıklerı yuksek bı oyun ıstıyosan aion veya eve ...wow u zaten bılıyosundur... Ama aion tavsıyem ılk once fun servarlarda oyna sonra orjınalıne gecersın ama sunu soylıyım cok zor wow dan daha karısık en azından wow kadar ayrıca 45 gb dan fazla .. Arkadaslara duyrulur :)
-----------------------------download da 13 gb yazıyodu evrim mi geçiriyo oyun noluyo :D
-
melodeath bunu yazdı:
-----------------------------erebos bunu yazdı:
-----------------------------download da 13 gb yazıyodu evrim mi geçiriyo oyun noluyo :D
O pach atmamıs hali :D bu arada youtubeye aion 3.0 game trailer yazında bı seyredın -
ogame :D mizardayım :D