folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Orasi Kuzey İrak Degil(Mis) Kurdistan(Mis)



Orasi Kuzey İrak Degil(Mis) Kurdistan(Mis)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mayıs/2007
    Erkek

    an önce izledim akp nin o kadar oyu nasıl aldığını az da olsa açıklıyor.

    http://www.facebook.com/#/video/video.php?v=1302403889989&ref=nf

    Not: üyelik olmadan izlenebilir.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2007
    Erkek

     
     

     hocam sen laflarımı çarpıtıyorsun olmazki böyle ..ben çanakkale savaşı ile oradaki savaşı bir tutacak ne söyledim?
    sadece yaşanan bir olayı örnek verdim savaş aynı değil ama olay birbirine çok benziyor hatta çanakkaledeki durum daha vahim kendi canını tehlikeye atıp gidip düşmanı kurtarıyor .işte bu insani vicdandır düşmanda olsa ağlanabilir üzülebilir insan ,çünkü bu yaratılışımızda var.

     
    elevator bunu yazdı:
    -----------------------------
    3.apo ya hucresi dar geliyor diye saray yavrusu kosk benzeri bir oda yapildi.
    hocam yeni yapılan  köşk dediğin eski yerden küçüktü bu yüzden olaylar başladı .
    -----------------------------

    bende onu diyorum eskisinin neyi vardi da yeni yer yapildi bu kadar masraf yapildi ? taviz tavizi doguruyor dahada doguracaktir.

      bunu ABi ye sormak lazım yasalar var uyum yasaları her emir ordan geliyor ab baştan söylemiş uyarsanız girersiniz ,uyacakmısınız ? evet ..o halde uy ...

    şimdi halkımız bunuda hükümete dayıyor ama akp nin başlattığı birşey değilki bu.arap birliğine yanaşsa oo şeriatçı ..ab ye yanaşsa oo emir dinliyor :)

    Türk cumhuriyetleri birliği ise ütopya dan başka birşey değil..buna hiç kimse izin vermez. savaşmadan olmaz bu ki şu an savaşacak halimiz yok !

     

    arinc bu zamana kadar hangi sehit ailesini ziyarette bulunmus ? bi arastir bakalim varmi bi tane. sehit cenazesinde bulundu onda da yuhalandi ki, susmak yerine cikip kufur eder gibi iade ediyorum o sozleri diye ortaligi karistirdi yine.
    canakkale savasi ile guneydogudaki ayni sey mi ? ikisi ayni mi olarak mi goruyorsun ?
    eger bu dusunce varsa beyninde gaflet ve delalet icindesin.
    o zaman terorist = ulkesi icin savasan savasci mi oluyor ?
    terorist hangi ulkenin askeri ki gelip benim topraklarimda asker polis sehit ediyor ?
    teroristin nasil bir bayragi var ki ulkesi olmayan bir bayragi icin gelip benim askerimi polisimi vatandasimi sehit ediyor.

    ha bak surda hakli duruma dusuyorsun, biz bunlara sinirlarimiz disinda bir ulke kurmasina izin verelim, taniyalim, bayragi olsun topragi olsun ki teroristler asker sifati kazanabilsin ki, avrupa birliginde, uluslararasi hukukta olen teroristler icin terorist degilde asker muamelesi gorebilsin.

    biraz empati yap hocam şehit cenazesine gidiyorsun vatanseversin ama yuhalanıyorsun ne tepki verirdin .

    Hocam sünnetsizlerde var içlerinde işte onların ülkesi var ve gelip ülkemizde asker polis şehit ediyor asala nın pkkya bağlandığını bilmeyenmi var!

    ayrıca itirafçılar var satılan keleşler var pkk ya onlara neden değinmiyorsun? ya doğruysa ?( TSK tutturdu jitem yok olmaması ayıp bence )

    hocam herşeyi bukadar kolaymı sanıyorsun?

    orda devlet kurulsa ve o teröristler asker sıfatı kazansa ve tüm dünya bu ülkeyi tanısa..

    nemi olur ?terör biter ..

    bitmezmi? saldırı devammı eder ? olay devammı eder? karakolmu basılır ? ozaman nato 6.maddesi otomatikmen devreye girer ..

    Biz oralardan elimizi ayağımızı çeksek alın G.doğu sizin olsun kurun bir ülke desek bile kurulmaz hocam  .iran aynı gün savaş açacağını ilan eder.

    suriye keza aynı şekilde abisine uyar hiç bir arap ülkesi istemez bunu çünkü pkk nın kurmak istediği düzen tamamen islam düşmanı bir düzendir.

    pkk da 90 lı yıllarda namaz kılmanın yasaklandığı zaten biliniyor.

     

    elevator bunu yazdı:
    -----------------------------

    orda dediğin yer neresi hocam ? ırak mı? şimdi meksikada bir kürt devleti kursalar kurmamı diyeceğiz yine ,sınır diyemi korkuyoruz ?ermenistan yunanistan da sınır bizimle bak.. ?hem daha iyiya hocam olay yapanı sınır dışı ederiz ülkelerinene bir tarafta iran bir tarafta biz ermenistan gibi açlıktan sürünürler dize gelirler.dış dünyaya açılacak kapılarımı var. (bu düşünce ne kadar saçmaysa orda bir ülke kuracaklar düşünceside bir okadar saçmadır)

    -----------------------------

    haklisin biz bosuna ugrasiyoruz pkk ile kursunlar orda bir devlet ne olacak ki. ha meksika sinirina kurmuslar ha kuzey iraka kurmuslar ne farkedecek ki. kursunlar oraya bir devlet ermenistan gibi surunsunler, birsey yaptiklari zaman da sinirdisi ederiz kuzey iraga kurtuluruz. nasil olsa amerika meksika sinirindan hic cekmiyor hic orda kargasa olmuyor. amerika nasil yaramazlik yapan meksikalilari sinir disi ediyor bizde ayni sekilde sinir disi ederiz. pkk uyusturucu getiriyordu, kacak mazot esya getiriyordu artik bunlari da vergiye baglariz iceri giren cikandan vergi aliriz. hem iki devlet kalkinir gul gibi geciniriz.

    biz bosuna yillarca kastirmisiz. gel pkk diyecektik ne istiyorsun kuzey irak da devlet tamam git kur banada teror bulastirma.

    sen cozmussun aga bu isi de iste ordu devlet bosu bosuna savasiyor orda. benim dusuncelerim de cok sacma kursunlar orda bir devlet bize ne nasil olsa sinirlarimizin otesinde oluyor .

    peki ya ilerde ? gelecekte ?

    sınırlar herzaman heryerde aynıdır hocam uyuşturucuyu önlemek isteseler zaten önlerler bu çokta zor değil.

     


    orda bir devlet kurulursa pkk nin, talabaninin barzaninin israilin amerikanin isine yarayacaktir. bunun zarari sadece ve sadece bize olacaktir. bunu goremiyorsan yazmamin bir anlami oldugunu sanmiyorum.

    şöyle ilk bakışta müslümanlardan çok abd ve israile yakın duracakları için onların işine gelir gibi görünüyor işte bu sebeple kurdurtmazlar diğer ülkeler ortalık karışır.

    (kafan karışmasın kurulmaz dediğim ve zaten kuruldu dediğim yerler ayrı noktalardır körfez savaşından sonra kuruldu işte bundan kastım biraz daha özgürler ama bağımsız değiller ve bu çok zor olur hatta olmaz)

     

    elevator yazdiklarin muhalefet yapacagim diye bir partiyi koruyacagim diye bir ulkenin parcalanmasina, pkk nin hayali olan bir ulkenin kurulmasina seyirci kalmiyor aksine alkis tutuyorsun.

    benim yazdiklarindan okudugum anladigim budur.


    -----------------------------

    çok ön yargılısın bir parti peşinde değilim haklı olanın peşindeyim ! okuduğunu değilde anlamak istediğini anlamışsın.

    bana bağımsız değiliz de ..dışa bağımlıyız de bir darbe olsa bir savaş çıksa açlıktan ölürüz de bak bunları söyle gerçek değilmi bunlar?bak işte ozaman bir partiyi değilde seni savunurum. böyle bilgisayardan yaz yaz pek anlatılmıyor derin mevzuular kafa karışıyor  herşey yazılmıyor herşey anlatılamıyor .

    bak ergenekon un bir terör örgütü olduğuna inanıyorum ama bir yandanda düşünüyorum acaba bu kazılarda çıkarılan silahlar gerçek vatanseverler tarafından bir işgal sırasında kullanılmak içinmi gömülmüştü? ben sorguluyorum sende sorgula her yönden bak.

     


    nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Nisan/2009
    Erkek

    maximuss bunu yazdı:
    -----------------------------

    HeroiquE bunu yazdı:
    -----------------------------

    Amerikanin politakasi geregi ortadogu şekilleniyor,ekonomik olarak amerikaya bagamlı olan ülkemizde ,kıldan ince bir köprü üzerinde bu oluşumdaki yerini muafaza ediyor...


    akp veya bi baskasi kim olursa olsun bu şeyler kaderse olacaktır hepsi,bizde bu oluşumda ülkemizin çıkarlarini koruyarak ,radikal degisimleri mantıksal bazda degerlendirmeliyiz.


    Gerçekçi olalım er yada geç orta dogu amerikan himayesine girecek tabi Allah dogrusunu bilir.p

    Planlarini uyguluyorlar ve uygulayacaklar ,haa eğer egolarimizi tatmin etmek ve içimizdeki öfkeyi birilerinin üzerine yıkmak istiyorsak akp bunun için biçilmiş kaftangözüküyor.


    Malesef yıllardir bagımlı ekonomi ile yasamanin üzerimize,zihinlerimize getirdigi ağar yükleri taşıdık ve tasıyoruz...


    Ülkemiz için en iyisini  istedigimiz samimi ve içten düşüncelerimize prangalar vurmaya devam edecegiz sanki bi 50 yıl daha,


    asıl bununla nasıl baş edeceğiz ?


    -----------------------------

     

    eger kaderini kendin cizmessen , baskalari cizer . Ataturk istese sofyada kalir , sofyanin en guzel kizi ile evlenir , istanbula fransiz ve ingilizler demir attiginda gelmezdi. Ama o kaderini kendi secti , kendisi cizdi. Bu ataturk denilen adam 3 gozlumuydu? 2 beyinlimi , yani ne ustunlugu vardi ?

    sadece hayatini cok sevdigi seye adadi.

    senin yazinida anliyorum. Direk akp den dine baglamissin.

    Akp basa nasil gelmis arastirirsan bunun kader degil , amerikanin yeni yapilanmasi oldugunu anlarsin. senin dedigin fetullah gulenin amerika hakkindaki sozlerine benzemis. Yani amerika guclu gundem politikasini o belirler, biz amerika ile ayni cikarlari guden iki devletiz. gibisinden bir beyanati vardi. yani amerika iraka , afganistana girecek , insanlari oldurecek . feto biz ayni politikayi destekliyoruz diyecek. yani ses cikarmiycak. zaten onunda amaci o !

    herneyse , bazen derim . Bu millet madem bu kadar cahil , bolsunler a.*. ! Ataturke hakaret edenleri gordukce bunu daha da cok istiyorum. Belki bir gun anadolu turkleri , uygur turklerinin veya kirim , karachay turklerinin yasadiklarini yasarlarsa ! Ataturkun ne yapmaya calistigini , neler icin ugrastigini anlarlar . Ataturk bosuna hayatini turkiye icin harcadi. Kalsa , sofyanin en guzel kiziyla hayatini surdurse ne siroz olurdu ne sigaraya baslardi savas kederi yok , ulke derdi yok.

    senin gibiler bu fikrimi daha da korukluyor.


    -----------------------------

    hocam yanlıs anlamissin belli akp nin kontrolünün abd'de oldugu gercegini bende en az senin kadar net görebiliyorum,biz zaten ekonomik açıdan bagamsız bir ülke olmadik cumhuriyetten bu yana bu böyledir.. kimse inkar etmesin..

    fethullah gibi konusmussun sözünden hiç bişey anlamadim kendi düşüncelrim bunlar ,etkilenip yazılmıs şeyler degil yazdıklar tamamen REALITE ,gercekler adı her neyse..


    benim savundugum tek sey chp ,akp,mhp  basa kim gecerse geçsin bu ülkenin şerefini onurunu bütünlügünü  korumaktan geri kalmayacagi yönündedir..

    her zaman ipler sam amca'da gözüküyor hep bu böyle ,ama gün gelecek masaya saglam bir yumruk geçirecek sevgili ÜLKEM ,umudum ve inancim TAM !


    Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
Toplam Hit: 8700 Toplam Mesaj: 64