Orjinal Mavi Jeans Uygun Fiyat
-
Merhaba Bir Arkadaş Mavi Jeans in Orjinal Pantolonlarını Getiriyor Sitesine Bakıyorum 129 139 gibi Fiyatlara Olan Erkek Pantolonları Uygun Fiyata Getiriyor 60 Tl Felan Kaçak Çalıntı Çakma Felan Degil Mavi nin Sitesinden Seri No Verin Getireyim Diyor Tabi Kotlar Arasında Fark Var Bayanlar için Biraz Daha Ucuz Olabiliyor Modeline göre 100 adet gibi alırsam daha ucuza verecegini söylüyor ben bunları alsam satabilir miyim
bunun bir yasal yasagi felan varmı çakma kopya ürünler yasak satmak ama bunlar orjinal fabrika yada depo cikişli etiketleri felan üzerinde
degerlendirebilir miyim
-
defolu mallar :) gerçi defosu çok belli olmuyor ama
üstüm başım komple maviden giyerim 8 senedir. Ucuz getirtme imkanı sadece defolu ürünlerde..
-
Sezon sonu mallar böyle ucuzlar normal herhangi bir mavi jeans mağazasına da gitseniz durum aynı ben geçen hafta 130 a 2 pantolon aldın kendi Mağazası'ndan haberiniz olsun
-
60a yine cokmus hocam :) sezon sonlarını gıt boynerde ykmde fln 30a 40a alırsın ben kendım calısıyordum o fıyatlara satılıyordu yada gıt topkapı maltepeye mavı fabrıkasına 20 lıraya almayanı dovuyorlar :D
-
Defolu Degil cok baktım inceledim sezon sonu mallar degil sitesinde güncel var fiyatlari yukarda yazdigim gibi sitesinde pahali magazada daha mi ucuz
-
Maviden 430 lirayla çıktığım oldu :)
zaten birdaha girmedim amk :)
-
hiçbir şey almadım geçerken baktığımda bomboş oluyor beğenmiyorum ürünlerini :D
-
Adamların politikası bu hiçbir ürününüstünde fiyat yok hangi maviye gittiysem durum böyle olunca anladım :) Lan sanki okuma yazmamız yok fiyatı okuyamıyacağız ibnelerrr :)
-
evsiz bunu yazdı
Adamların politikası bu hiçbir ürününüstünde fiyat yok hangi maviye gittiysem durum böyle olunca anladım :) Lan sanki okuma yazmamız yok fiyatı okuyamıyacağız ibnelerrr :)
aynen amk. bir de koymuşlar reklamara serenay/kıvanç yapmıslar 30 tl lik kotları 150-200 tl.
-
yazın çalıştım. şöyle bi mevzu vardı.
dışarıya koyduğumuz ürünlere market etiketi basıyorduk böyle küçük dikdörtgen yeşil fosforlu bilirsiniz onlardan. tanesi 60tlydi.(bu etiket kasadakinin anlayabilmesi için doğrudan fiyat yoktu üstünde)
aynı ürün içerde üstünde etiketi olmadan 135 tlydi.
inanmazsınız ama içerdekiler dışardakilerden daha çok satıyordu :)) dışardan içeri taşıyorduk :)
SUPERBICO tarafından 02/May/14 14:31 tarihinde düzenlenmiştir -
1 tane kot aldım bunlardan hemen eskidi bi daha da almadım 20-30 fazla verip levis almak daha mantıklı en azından dayanıklı oluyor