Orjinal Mavi Jeans Uygun Fiyat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Mavi'nin kot pantolon dışındaki ürünlerini daha çok beğeniyorum.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

1 tane kot aldım bunlardan hemen eskidi bi daha da almadım 20-30 fazla verip levis almak daha mantıklı en azından dayanıklı oluyor

+1

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

1 tane kot aldım bunlardan hemen eskidi bi daha da almadım 20-30 fazla verip levis almak daha mantıklı en azından dayanıklı oluyor

+1

özellikle son 2 yılda çok dandik kotları kazaklarına da iyi denmez genelde 1 giymeye sünüyo felan..tek iyi yanı kota bişe olunca hemen müşteri memnuniyeti için değiştiriyorlar.

arkadaşım 1yılda aynı kotu 5 kez değiştirdi, her seferinde ağı incelip yırtılma noktasına geliyor(5 kotta farklı model) , bu sebepten bende 2kez değişim yaptım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

+1

özellikle son 2 yılda çok dandik kotları kazaklarına da iyi denmez genelde 1 giymeye sünüyo felan..tek iyi yanı kota bişe olunca hemen müşteri memnuniyeti için değiştiriyorlar.

arkadaşım 1yılda aynı kotu 5 kez değiştirdi, her seferinde ağı incelip yırtılma noktasına geliyor(5 kotta farklı model) , bu sebepten bende 2kez değişim yaptım

Haydaaaa bendeki de aynı sorundu ama ben gittim terziye tamir ettirdim :(

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Beyler LOFT PREMİUM modeli takılıyordum fakat bacak araları aşınma yapıyor. Levi's de bu problem varmı ?

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    piradomim bunu yazdı

Haydaaaa bendeki de aynı sorundu ama ben gittim terziye tamir ettirdim :(

hacı naaptın ya , kafalarına atıcan kotu hemen ,buyrun yenisini secin diycekler :)

@SpectatorX hocam o bacak arasındaki aşınmalar ağdakini kastediyorsan normalde o kottan kaynaklı oluyor müşteri memnuniyeti için mavi değişim yapıyor, levis da hiç duymadım kotları taş mübarek ki öyle bişey olsa mavi değişim yaparken levis kesinlikle yapar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

bir kaç ay önce 2 tane 99 tl ye aldım.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Konu madem çığrından çıktı sorayım bende LTB 4-5 kotu yırttım ben ağ bölgesinden.. Çabuk aşınıp yırtılıyor. Loft aldım şimdi 100 kağıda şu anda sıkıntı yok pek zamanla ne olur bilmiyorum ama o bölgeden çok çektiğimden soruyorum ağ bölgesi en dayanıklı hangisi acaba ? lewis'te böyle problem olmaz diye düşünüyorum Mavi'ye pek güvenmiyorum..

Kendine İyi Bak ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı

Konu madem çığrından çıktı sorayım bende LTB 4-5 kotu yırttım ben ağ bölgesinden.. Çabuk aşınıp yırtılıyor. Loft aldım şimdi 100 kağıda şu anda sıkıntı yok pek zamanla ne olur bilmiyorum ama o bölgeden çok çektiğimden soruyorum ağ bölgesi en dayanıklı hangisi acaba ? lewis'te böyle problem olmaz diye düşünüyorum Mavi'ye pek güvenmiyorum..

boy kilo?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı

boy kilo?

178-78

Kendine İyi Bak ..
Toplam Hit: 3357 Toplam Mesaj: 31