Orjinal Mavi Jeans Uygun Fiyat
-
Mavi'nin kot pantolon dışındaki ürünlerini daha çok beğeniyorum.
-
mataramasuko bunu yazdı
1 tane kot aldım bunlardan hemen eskidi bi daha da almadım 20-30 fazla verip levis almak daha mantıklı en azından dayanıklı oluyor
+1
-
samaccc bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
1 tane kot aldım bunlardan hemen eskidi bi daha da almadım 20-30 fazla verip levis almak daha mantıklı en azından dayanıklı oluyor
+1
özellikle son 2 yılda çok dandik kotları kazaklarına da iyi denmez genelde 1 giymeye sünüyo felan..tek iyi yanı kota bişe olunca hemen müşteri memnuniyeti için değiştiriyorlar.
arkadaşım 1yılda aynı kotu 5 kez değiştirdi, her seferinde ağı incelip yırtılma noktasına geliyor(5 kotta farklı model) , bu sebepten bende 2kez değişim yaptım
-
piradomim bunu yazdısamaccc bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
+1
özellikle son 2 yılda çok dandik kotları kazaklarına da iyi denmez genelde 1 giymeye sünüyo felan..tek iyi yanı kota bişe olunca hemen müşteri memnuniyeti için değiştiriyorlar.
arkadaşım 1yılda aynı kotu 5 kez değiştirdi, her seferinde ağı incelip yırtılma noktasına geliyor(5 kotta farklı model) , bu sebepten bende 2kez değişim yaptım
Haydaaaa bendeki de aynı sorundu ama ben gittim terziye tamir ettirdim :(
-
Beyler LOFT PREMİUM modeli takılıyordum fakat bacak araları aşınma yapıyor. Levi's de bu problem varmı ?
-
mataramasuko bunu yazdıpiradomim bunu yazdı
Haydaaaa bendeki de aynı sorundu ama ben gittim terziye tamir ettirdim :(
hacı naaptın ya , kafalarına atıcan kotu hemen ,buyrun yenisini secin diycekler :)
@SpectatorX hocam o bacak arasındaki aşınmalar ağdakini kastediyorsan normalde o kottan kaynaklı oluyor müşteri memnuniyeti için mavi değişim yapıyor, levis da hiç duymadım kotları taş mübarek ki öyle bişey olsa mavi değişim yaparken levis kesinlikle yapar
-
bir kaç ay önce 2 tane 99 tl ye aldım.
-
Konu madem çığrından çıktı sorayım bende LTB 4-5 kotu yırttım ben ağ bölgesinden.. Çabuk aşınıp yırtılıyor. Loft aldım şimdi 100 kağıda şu anda sıkıntı yok pek zamanla ne olur bilmiyorum ama o bölgeden çok çektiğimden soruyorum ağ bölgesi en dayanıklı hangisi acaba ? lewis'te böyle problem olmaz diye düşünüyorum Mavi'ye pek güvenmiyorum..
-
darkroques61 bunu yazdı
Konu madem çığrından çıktı sorayım bende LTB 4-5 kotu yırttım ben ağ bölgesinden.. Çabuk aşınıp yırtılıyor. Loft aldım şimdi 100 kağıda şu anda sıkıntı yok pek zamanla ne olur bilmiyorum ama o bölgeden çok çektiğimden soruyorum ağ bölgesi en dayanıklı hangisi acaba ? lewis'te böyle problem olmaz diye düşünüyorum Mavi'ye pek güvenmiyorum..
boy kilo?
-
DJ_Alper bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
boy kilo?
178-78