Orjinal Mavi Jeans Uygun Fiyat
-
darkroques61 bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
Konu madem çığrından çıktı sorayım bende LTB 4-5 kotu yırttım ben ağ bölgesinden.. Çabuk aşınıp yırtılıyor. Loft aldım şimdi 100 kağıda şu anda sıkıntı yok pek zamanla ne olur bilmiyorum ama o bölgeden çok çektiğimden soruyorum ağ bölgesi en dayanıklı hangisi acaba ? lewis'te böyle problem olmaz diye düşünüyorum Mavi'ye pek güvenmiyorum..
boy kilo?
178-78
hocam maviye sakın bulaşma ağ konusunda , 5 kez değiştiren arkadaşım senle aynı ölçülerde :)
edit:
ha şöyle bişey var ,adamlar malının arkasındalar değişim verirler hemen sık sık yeni kot giyersn :)
piradomim tarafından 02/May/14 22:06 tarihinde düzenlenmiştir -
darkroques61 bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
Konu madem çığrından çıktı sorayım bende LTB 4-5 kotu yırttım ben ağ bölgesinden.. Çabuk aşınıp yırtılıyor. Loft aldım şimdi 100 kağıda şu anda sıkıntı yok pek zamanla ne olur bilmiyorum ama o bölgeden çok çektiğimden soruyorum ağ bölgesi en dayanıklı hangisi acaba ? lewis'te böyle problem olmaz diye düşünüyorum Mavi'ye pek güvenmiyorum..
boy kilo?
178-78
176-100 kilo iken bi tane mavi bi tane levis aldım, maviyi attım şu an leviste sıkıntı yok
-
mataramasuko bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
boy kilo?
178-78
176-100 kilo iken bi tane mavi bi tane levis aldım, maviyi attım şu an leviste sıkıntı yok
levis de çok pahalı arkadaş ya. Boynere gittim 200den asağı yok. acaba istanbul via portta ucuza bulabilir miyiz
-
piradomim bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
boy kilo?
178-78
hocam maviye sakın bulaşma ağ konusunda , 5 kez değiştiren arkadaşım senle aynı ölçülerde :)
edit:
ha şöyle bişey var ,adamlar malının arkasındalar değişim verirler hemen sık sık yeni kot giyersn :)
Çok boktan bir ölçü ya 34 götümüze giriyor bir şekil ama 1-2 kilo alınca 34 olmuyor 36 da şalvar gibi oluyor çok sıkıntılı..
-
mavının kotlarının cabuk parcalanmasının nedenı kumasunun ınce pamuk kullanması nedenı ıse kotlarının yumusak olmasıdır arkadaslar s dıye bır tabır vardır tekstılde s nosu arttıkca onun kalıtesı artar dayanıklılıgı azalır levıs ıse oyle degıl levıs agır tas kullanır ıclerınde polyester vardır pamugu tutar mvıye gore 2 kat daha uzun sure kullanılır kalıte hangısınde ıyı dersenız ıkısıde kalıtelı ama dokuma farkı var kımısı yumusak kot sever mavı alır kımı kıtır kıtır sever levıs alır hee ben mavı satıyorum ama levıs gıyıyorum mesela :)
-
darkroques61 bunu yazdıpiradomim bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
boy kilo?
178-78
edit:
Çok boktan bir ölçü ya 34 götümüze giriyor bir şekil ama 1-2 kilo alınca 34 olmuyor 36 da şalvar gibi oluyor çok sıkıntılı..
Hocam sizin ölçüde mi sıkıntı var bende mi? 176-88 kiloyum 34 giyiyorum ben de
-
MeTiN_7 bunu yazdı
mavının kotlarının cabuk parcalanmasının nedenı kumasunun ınce pamuk kullanması nedenı ıse kotlarının yumusak olmasıdır arkadaslar s dıye bır tabır vardır tekstılde s nosu arttıkca onun kalıtesı artar dayanıklılıgı azalır levıs ıse oyle degıl levıs agır tas kullanır ıclerınde polyester vardır pamugu tutar mvıye gore 2 kat daha uzun sure kullanılır kalıte hangısınde ıyı dersenız ıkısıde kalıtelı ama dokuma farkı var kımısı yumusak kot sever mavı alır kımı kıtır kıtır sever levıs alır hee ben mavı satıyorum ama levıs gıyıyorum mesela :)
aynen hocam çabuk dağılıyo vs ama bende mavideki rahatlıgı bulamadıgımdan genede mavi giyiyorum. bide yumusak kotları 140dan başlamasa iyide ...
-
33 beden levis engineered satılır sıfır kullanılmamış :D
-
mataramasuko bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdıpiradomim bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
boy kilo?
178-78
edit:
Hocam sizin ölçüde mi sıkıntı var bende mi? 176-88 kiloyum 34 giyiyorum ben de
Kalıpla alakalı olabilir.
-
Çok afilli görünüyor vitrinleri,tabi fiyatları da :D O yüzden 1-2 kez girmişimdir anca :D