Orjinal Mavi Jeans Uygun Fiyat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı

Konu madem çığrından çıktı sorayım bende LTB 4-5 kotu yırttım ben ağ bölgesinden.. Çabuk aşınıp yırtılıyor. Loft aldım şimdi 100 kağıda şu anda sıkıntı yok pek zamanla ne olur bilmiyorum ama o bölgeden çok çektiğimden soruyorum ağ bölgesi en dayanıklı hangisi acaba ? lewis'te böyle problem olmaz diye düşünüyorum Mavi'ye pek güvenmiyorum..

boy kilo?

178-78

hocam maviye sakın bulaşma ağ konusunda , 5 kez değiştiren arkadaşım senle aynı ölçülerde :)

edit: 

ha şöyle bişey var ,adamlar malının arkasındalar değişim verirler hemen sık sık yeni kot giyersn :)

piradomim tarafından 02/May/14 22:06 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı

Konu madem çığrından çıktı sorayım bende LTB 4-5 kotu yırttım ben ağ bölgesinden.. Çabuk aşınıp yırtılıyor. Loft aldım şimdi 100 kağıda şu anda sıkıntı yok pek zamanla ne olur bilmiyorum ama o bölgeden çok çektiğimden soruyorum ağ bölgesi en dayanıklı hangisi acaba ? lewis'te böyle problem olmaz diye düşünüyorum Mavi'ye pek güvenmiyorum..

boy kilo?

178-78

176-100 kilo iken bi tane mavi bi tane levis aldım, maviyi attım şu an leviste sıkıntı yok

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı

boy kilo?

178-78

176-100 kilo iken bi tane mavi bi tane levis aldım, maviyi attım şu an leviste sıkıntı yok

levis de çok pahalı arkadaş ya. Boynere gittim 200den asağı yok. acaba istanbul via portta ucuza bulabilir miyiz

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı

boy kilo?

178-78

hocam maviye sakın bulaşma ağ konusunda , 5 kez değiştiren arkadaşım senle aynı ölçülerde :)

edit: 

ha şöyle bişey var ,adamlar malının arkasındalar değişim verirler hemen sık sık yeni kot giyersn :)

Çok boktan bir ölçü ya 34 götümüze giriyor bir şekil ama 1-2 kilo alınca 34 olmuyor 36 da şalvar gibi oluyor çok sıkıntılı..

Kendine İyi Bak ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

mavının kotlarının cabuk parcalanmasının nedenı kumasunun ınce pamuk kullanması nedenı ıse kotlarının yumusak olmasıdır arkadaslar s dıye bır tabır vardır tekstılde s nosu arttıkca onun kalıtesı artar dayanıklılıgı azalır levıs ıse oyle degıl levıs agır tas kullanır ıclerınde polyester vardır pamugu tutar mvıye gore 2 kat daha uzun sure kullanılır kalıte hangısınde ıyı dersenız ıkısıde kalıtelı ama dokuma farkı var kımısı yumusak kot sever mavı alır kımı kıtır kıtır sever levıs alır hee ben mavı satıyorum ama levıs gıyıyorum mesela :)

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı
    piradomim bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı

boy kilo?

178-78

edit: 

Çok boktan bir ölçü ya 34 götümüze giriyor bir şekil ama 1-2 kilo alınca 34 olmuyor 36 da şalvar gibi oluyor çok sıkıntılı..

Hocam sizin ölçüde mi sıkıntı var bende mi? 176-88 kiloyum 34 giyiyorum ben de

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    MeTiN_7 bunu yazdı

mavının kotlarının cabuk parcalanmasının nedenı kumasunun ınce pamuk kullanması nedenı ıse kotlarının yumusak olmasıdır arkadaslar s dıye bır tabır vardır tekstılde s nosu arttıkca onun kalıtesı artar dayanıklılıgı azalır levıs ıse oyle degıl levıs agır tas kullanır ıclerınde polyester vardır pamugu tutar mvıye gore 2 kat daha uzun sure kullanılır kalıte hangısınde ıyı dersenız ıkısıde kalıtelı ama dokuma farkı var kımısı yumusak kot sever mavı alır kımı kıtır kıtır sever levıs alır hee ben mavı satıyorum ama levıs gıyıyorum mesela :)

aynen hocam çabuk dağılıyo vs ama bende mavideki rahatlıgı bulamadıgımdan genede mavi giyiyorum. bide yumusak kotları 140dan başlamasa iyide ...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

33 beden levis engineered satılır sıfır kullanılmamış :D

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı
    piradomim bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı

boy kilo?

178-78

edit: 

Hocam sizin ölçüde mi sıkıntı var bende mi? 176-88 kiloyum 34 giyiyorum ben de

Kalıpla alakalı olabilir. 

Kendine İyi Bak ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Çok afilli görünüyor vitrinleri,tabi fiyatları da :D O yüzden 1-2 kez girmişimdir anca :D

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
Toplam Hit: 3356 Toplam Mesaj: 31