Orjinal Tatil Fikirleri
-
hocalar şöyle ekime doğru bi tatil yapmayı planlıyoz.ege veya akdeniz sıradan kaçıyor saçma sapan oteller boş boş para alıyor hiçbirşey için
şöyle doğa ile iç içe olcak özellikle karadenizde bir tatil yapılabilecek yer lazım
-
Bartın/Amasra taraflarında çafır kurup doğa ile iç içe olabilirsiniz.
-
CuNdA bunu yazdı
Bartın/Amasra taraflarında çafır kurup doğa ile iç içe olabilirsiniz.
hocam aslında bende bunu düşündüm ama kurt filan vs bunlar düşündürüyor insanı
-
c0nverse bunu yazdı
hocam aslında bende bunu düşündüm ama kurt filan vs bunlar düşündürüyor insanı
Orjinal olucaksan kurdu kuşu düşünüyceksin hocam :)
-
c0nverse bunu yazdı
hocalar şöyle ekime doğru bi tatil yapmayı planlıyoz.ege veya akdeniz sıradan kaçıyor saçma sapan oteller boş boş para alıyor hiçbirşey için
şöyle doğa ile iç içe olcak özellikle karadenizde bir tatil yapılabilecek yer lazım
egede olsa söylerdim bu yıl iyi tatil yaptık bir kısmı mavi tur oldu. Bende kasım aralık gibi yada subattan sonra bı italya filan avrupa turu yapayım dıyorum. Karavan kiralayabilirsin güzel oluyor ,yada pansiyon tarzı yerler bulabılırsin internetten gezi sitelerini gezersen çok uygun fiyatlara bulabilirsin.
-
hipokondriyak bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
egede olsa söylerdim bu yıl iyi tatil yaptık bir kısmı mavi tur oldu. Bende kasım aralık gibi yada subattan sonra bı italya filan avrupa turu yapayım dıyorum. Karavan kiralayabilirsin güzel oluyor ,yada pansiyon tarzı yerler bulabılırsin internetten gezi sitelerini gezersen çok uygun fiyatlara bulabilirsin.
karavan kiralam fiyatları filan kaç oluyor hocam ben karavan hastasıyım
-
Git akyakaya çadır veya bungolovlarda kal hacı doğayla iç içe. Karavan fiyatları bulunduğun ile göre değişir.
-
MiqRoP bunu yazdı
Git akyakaya çadır veya bungolovlarda kal hacı doğayla iç içe. Karavan fiyatları bulunduğun ile göre değişir.
bekleyen işler olmasa ınan sımdı atlıcam gıdıcem : ) az gıtmedım
-
hipokondriyak bunu yazdıMiqRoP bunu yazdı
bekleyen işler olmasa ınan sımdı atlıcam gıdıcem : ) az gıtmedım
Ben bi sefer gittim çok kıyak bi yer hacı. Plajdan girmedim denize Allah seni inandırsın hep ormandaydım. :) Nasip olursa bigün çadıra veya bungolova gitmeyi çok istiyorum.
-
Karavancılara hayranım. Ne zaman bir karavancı görsem yollarda, kendimi hep bir yerlere, işe, güce yetişmeye çalışıyor vaziyette görüp, düzene başkaldırasım, aynen onlar gibi alıp karavanı yollara düşesim geliyor ama malum ülke şartları.
Uzun lafın traşı: Karavanla gezip, kafanın estiği yerde konaklamak orjinal tatilin dibidir.
-
Marmaris'ten 2 saat önce geldim. Dediğin gibi dandik bir otele tonla para harcadım. Ama boncuk koyu diye bir yer var,(boncuk plajı diye de geçer) cidden neredeyse kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde, özel mülk ama bir şirket kiralamış. izbe bir yerde ama öyle güzel, sessiz sakin, tam kafa dinlemelik. Günlüğü 50-70 arası dedi görevli. Tek sorun damsız alınmıyor.
Bu kafa dinlemelik bir plandı. Aksiyon istiyorsan arkadaşın biri bartın demiş, inkum, çakraz ve amasra güzel yerler ama o bölgede çadır kurulabilir en iyi yer inkum. Geri kalan yerler ölü.