folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Orjinal Tatil Fikirleri

Orjinal Tatil Fikirleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

hocalar şöyle ekime doğru bi tatil yapmayı planlıyoz.ege veya akdeniz sıradan kaçıyor saçma sapan oteller boş boş para alıyor hiçbirşey için

şöyle doğa ile iç içe olcak özellikle karadenizde bir tatil yapılabilecek yer lazım

Converse giyen uzaylı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CuNdA
    CuNdA's avatar
    Erkek

Bartın/Amasra taraflarında çafır kurup doğa ile iç içe olabilirsiniz. 

Hayaller Elbette Gerçekleşir. Büyük Bir İmparatorluk, Bir Çadırın İçinde Hayal Edilmemişmiydi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    CuNdA bunu yazdı

Bartın/Amasra taraflarında çafır kurup doğa ile iç içe olabilirsiniz. 

hocam aslında bende bunu düşündüm ama kurt filan vs bunlar düşündürüyor insanı

Converse giyen uzaylı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CuNdA
    CuNdA's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı

hocam aslında bende bunu düşündüm ama kurt filan vs bunlar düşündürüyor insanı

Orjinal olucaksan kurdu kuşu düşünüyceksin hocam :)

Hayaller Elbette Gerçekleşir. Büyük Bir İmparatorluk, Bir Çadırın İçinde Hayal Edilmemişmiydi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı

hocalar şöyle ekime doğru bi tatil yapmayı planlıyoz.ege veya akdeniz sıradan kaçıyor saçma sapan oteller boş boş para alıyor hiçbirşey için

şöyle doğa ile iç içe olcak özellikle karadenizde bir tatil yapılabilecek yer lazım

egede olsa söylerdim bu yıl iyi tatil yaptık bir kısmı mavi tur oldu. Bende kasım aralık gibi yada subattan sonra bı italya filan avrupa turu yapayım dıyorum. Karavan kiralayabilirsin güzel oluyor ,yada pansiyon tarzı yerler bulabılırsin internetten gezi sitelerini gezersen çok uygun fiyatlara bulabilirsin. 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    c0nverse bunu yazdı

egede olsa söylerdim bu yıl iyi tatil yaptık bir kısmı mavi tur oldu. Bende kasım aralık gibi yada subattan sonra bı italya filan avrupa turu yapayım dıyorum. Karavan kiralayabilirsin güzel oluyor ,yada pansiyon tarzı yerler bulabılırsin internetten gezi sitelerini gezersen çok uygun fiyatlara bulabilirsin. 

karavan kiralam fiyatları filan kaç oluyor hocam ben karavan hastasıyım

Converse giyen uzaylı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Git akyakaya çadır veya bungolovlarda kal hacı doğayla iç içe. Karavan fiyatları bulunduğun ile göre değişir.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    MiqRoP bunu yazdı

Git akyakaya çadır veya bungolovlarda kal hacı doğayla iç içe. Karavan fiyatları bulunduğun ile göre değişir.

bekleyen işler olmasa ınan sımdı atlıcam gıdıcem : ) az gıtmedım 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    MiqRoP bunu yazdı

bekleyen işler olmasa ınan sımdı atlıcam gıdıcem : ) az gıtmedım 

Ben bi sefer gittim çok kıyak bi yer hacı. Plajdan girmedim denize Allah seni inandırsın hep ormandaydım. :) Nasip olursa bigün çadıra veya bungolova gitmeyi çok istiyorum.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek

Karavancılara hayranım. Ne zaman bir karavancı görsem yollarda, kendimi hep bir yerlere, işe, güce yetişmeye çalışıyor vaziyette görüp, düzene başkaldırasım, aynen onlar gibi alıp karavanı yollara düşesim geliyor ama malum ülke şartları.

Uzun lafın traşı: Karavanla gezip, kafanın estiği yerde konaklamak orjinal tatilin dibidir.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Marmaris'ten 2 saat önce geldim. Dediğin gibi dandik bir otele tonla para harcadım. Ama boncuk koyu diye bir yer var,(boncuk plajı diye de geçer) cidden neredeyse kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde, özel mülk ama bir şirket kiralamış. izbe bir yerde ama öyle güzel, sessiz sakin, tam kafa dinlemelik. Günlüğü 50-70 arası dedi görevli. Tek sorun damsız alınmıyor.

Bu kafa dinlemelik bir plandı. Aksiyon istiyorsan arkadaşın biri bartın demiş, inkum, çakraz ve amasra güzel yerler ama o bölgede çadır kurulabilir en iyi yer inkum. Geri kalan yerler ölü.

Errare Humanum Est
Toplam Hit: 2654 Toplam Mesaj: 25