Orjinal Tatil Fikirleri
-
R ile J arasına "İ" konulursa çok orijinal olur.
Ayder yaylasına çık kamp kur hacim
-
TaRuZ bunu yazdı
Marmaris'ten 2 saat önce geldim. Dediğin gibi dandik bir otele tonla para harcadım. Ama boncuk koyu diye bir yer var,(boncuk plajı diye de geçer) cidden neredeyse kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde, özel mülk ama bir şirket kiralamış. izbe bir yerde ama öyle güzel, sessiz sakin, tam kafa dinlemelik. Günlüğü 50-70 arası dedi görevli. Tek sorun damsız alınmıyor.
Bu kafa dinlemelik bir plandı. Aksiyon istiyorsan arkadaşın biri bartın demiş, inkum, çakraz ve amasra güzel yerler ama o bölgede çadır kurulabilir en iyi yer inkum. Geri kalan yerler ölü.
hemen bakıyorum hocam
-
Erzincan - Kemaliye
Pisman olmazsin. -
Otele gerek yok, ev de kiralayabilirsin ya da günlüğü 12 tl kampingde çadır da kiralayabilirsin. El değmemiş koylarda, doğa ile birlikte kafanı dinlemek istiyorsan, hem de az parayla bu işi bitirmek istiyorsan, gideceğin yer Mersin!
-
Mukavim_ bunu yazdı
Karavancılara hayranım. Ne zaman bir karavancı görsem yollarda, kendimi hep bir yerlere, işe, güce yetişmeye çalışıyor vaziyette görüp, düzene başkaldırasım, aynen onlar gibi alıp karavanı yollara düşesim geliyor ama malum ülke şartları.
Uzun lafın traşı: Karavanla gezip, kafanın estiği yerde konaklamak orjinal tatilin dibidir.
into the wild :D
ben de tatile gittiğimde otelde kalmak yerine kamp yapmak, karavanla istediğim yerde kalmak istiyorum. ve nedense çocukluğumdan beri karavana karşı çok büyük bi sempatim var :P
-
Darkparadise bunu yazdıMukavim_ bunu yazdı
Karavancılara hayranım. Ne zaman bir karavancı görsem yollarda, kendimi hep bir yerlere, işe, güce yetişmeye çalışıyor vaziyette görüp, düzene başkaldırasım, aynen onlar gibi alıp karavanı yollara düşesim geliyor ama malum ülke şartları.
Uzun lafın traşı: Karavanla gezip, kafanın estiği yerde konaklamak orjinal tatilin dibidir.
into the wild :D
ben de tatile gittiğimde otelde kalmak yerine kamp yapmak, karavanla istediğim yerde kalmak istiyorum. ve nedense çocukluğumdan beri karavana karşı çok büyük bi sempatim var :P
tahribatta da herkes karavan hastası çıktı
-
whoobay bunu yazdı
Otele gerek yok, ev de kiralayabilirsin ya da günlüğü 12 tl kampingde çadır da kiralayabilirsin. El değmemiş koylarda, doğa ile birlikte kafanı dinlemek istiyorsan, hem de az parayla bu işi bitirmek istiyorsan, gideceğin yer Mersin!
öyle mersin diyip olmaz hocam mersinde herhangi bir yer?
-
c0nverse bunu yazdıwhoobay bunu yazdı
öyle mersin diyip olmaz hocam mersinde herhangi bir yer?
Anamur'a gideceksin. Orasıda bildiğin sayfiye yeri. Sahil kenarında okey, tavla, kağıt oynamalık mekanlar var. Denizi de güzel. Ev tutmak istedik; 70-100 arası fiyat çektiler. Piknik ve yürüyüş yapmalık yerler var. Balık tutulan yerler de varmış ama ben gitmedim. Tek sıkıntısı gidiş yolu berbat :D kusma torbası almanı tavsiye ederim.
-
Karadenizde sinop'un doğusundan uzak dur. Kafasına göre yağan yağmurda sıçan gibi ıslanmak garantidir.
Gökçeada ama ilaki bozcaada yı görmelisin. Ekim geç olabilir ama. -
interrail de orjinal otesi duruyor, imkanin varsa