Orjinal Tatil Fikirleri
-
Darkparadise bunu yazdıMukavim_ bunu yazdı
Karavancılara hayranım. Ne zaman bir karavancı görsem yollarda, kendimi hep bir yerlere, işe, güce yetişmeye çalışıyor vaziyette görüp, düzene başkaldırasım, aynen onlar gibi alıp karavanı yollara düşesim geliyor ama malum ülke şartları.
Uzun lafın traşı: Karavanla gezip, kafanın estiği yerde konaklamak orjinal tatilin dibidir.
into the wild :D
ben de tatile gittiğimde otelde kalmak yerine kamp yapmak, karavanla istediğim yerde kalmak istiyorum. ve nedense çocukluğumdan beri karavana karşı çok büyük bi sempatim var :P
tikilerle, cantilerle dolu otellerden, mekanlardan daha samimi ve daha huzurlu olduğu için hoş geliyor tabi hacıt.
-
6 gece konaklamalı 8 günlük tatil paketleri var. O programlara bak ve harmanla. Orjinal olur.
Ben ekim sonunda böyle bişey düşünüyorum. 4 kişi olacaz. 2 kız 2 erkek :)
-
opusdei bunu yazdı
6 gece konaklamalı 8 günlük tatil paketleri var. O programlara bak ve harmanla. Orjinal olur.
ahaha peki hocam bulursan bende haberdar olayım
-
c0nverse bunu yazdıopusdei bunu yazdı
ahaha peki hocam bulursan bende haberdar olayım
Kızlar da tamam diğer arkadaşta... sadece planlama yapıyoruz şuan. ;) Evlilik olayını bi ara ciddi ciddi düşünmüştüm. Olmadı madem bizde manita ile gideriz tatile. Kız arkadaşımın arabası ile gidecez büyük ihtimalle. Duruma göre benim arkadaşın arabayı da alternatif olarak tutuyorum.