Ortak Atm Ortak Soygun...
-
Ortak ATM'ye geçilmesiyle birlikte, vatandaşın cebinden para çekmenin de yeni bir yöntemi bulundu. Bu uygulama ile her banka para çekmeden en az 3 lira alırken, bakiye sorgulama bile ücretli oldu.
Tüketici hangi bankaya ait olursa olsun en yakın ATM'den para çekebilecek. Ancak, bu işlemler karşılığında canı yanacak.!
Bizde seviniyorduk mq istediğimiz atm den artık para çekme ve yatırma vb. işlemlerımızı en yakın atm de yapabıleceğiz diye.Fakat görünen oku hiç bir şey yapamıyacağiz. 4 Lira verip para çekme işlemlerimi yapacağıma çaliştiğim bankanın atm'sıne kadar yürürüm daha iyi mq 4 liram cebımde kalırİŞTE ALINACAK ÜCRETLER
Banka Adı Para Çekme (TL) Bakiye Görüntüleme Garanti 4 0,5 Yapı Kredi 3,5 0,5 HSBC % 1/2 0,5 Fortis 4 0,5 Akbank 4 1 Finansbank 3 0,5 TEB 4 0,5 Şekerbank - - Vakıfbank 4,5 1 Halkbank % 1+ 2,5 0,25 Ziraat Bankası % 1+ 0,75 0,25 -
acil paraya ihtiyacın var ve etrafında kendi bankandan veya ortak noktalardan yok diyelim o zaman da 3 liranın hesabını yapıcak mısın? her şeyden bi şey çıkarmayı bırakın artık gayet güzel bi uygulama oldu. maaşını falan istediğin yerden çekebilecek insanlar ve 3 lira bence hiç fazla bi miktar değil abartmayın.
-
yuh be
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------
acil paraya ihtiyacın var ve etrafında kendi bankandan veya ortak noktalardan yok diyelim o zaman da 3 liranın hesabını yapıcak mısın? her şeyden bi şey çıkarmayı bırakın artık gayet güzel bi uygulama oldu. maaşını falan istediğin yerden çekebilecek insanlar ve 3 lira bence hiç fazla bi miktar değil abartmayın.
-----------------------------avrupa ulkelerinde cok uzun yillardir var olan ve bedava olan bir hizmete sen para oduyosun. sen bu durumdan memnunsan saygi duyariz...
-
Vergilerinle köprü yapar devlet, geçerken yine para ister. Atm bizim için yapılır zaten karşılığında yeteri kadar söğüşlenmişsindir ama yetmez daha da kanını nerden emsem diye bakarlar.Ondan da para çekerken para alırlar. Hayat ironik, küfretmeyeceğim ;)
-
vallahiii yapıkredi atmlerinde dün 550 lira kadar fatura ödedim, banka hesaplarına paralar yatırdım, bakiye ögrendim vadeliden vadesize para geçirdim hepsi üçin sadece 3 lira aldı.
demin garanti bankasında akbnak hesaba havale yaptım 100 lira hiç para almadı, bilemiyorum yane
-
zaten bu uygulama daha önce yokmuydu ? visa yazanlardan
-
Amerika 'da ATM den bakiye sorgulayamiyorsun sadece kagida dokum yaptirabilirsin oda 1$ karsiligi . Hadi para cekme ucretli olsun ama bari baikye gostermeye para kesmeyin insafsizlar ... Bu arada bunun kaynagi neresi ?
-
break bunu yazdı:
-----------------------------
Amerika 'da ATM den bakiye sorgulayamiyorsun sadece kagida dokum yaptirabilirsin oda 1$ karsiligi . Hadi para cekme ucretli olsun ama bari baikye gostermeye para kesmeyin insafsizlar ... Bu arada bunun kaynagi neresi ?
-----------------------------amerika ve diğer ülkelerde çoğu banka atm si yaptığınız her işlem için ücret alıyor türkiye ye de yeni gelecek bu sistem (belki geç gelir ama gelicek)
para yatırma çekme bakiye sorgulama kendi bankanız olsa bile ücret karşılığı olacak
-
iş bankası?
-
Güzel Bir Uygulama, İş yapacaz Diye Atm Atm Aramaktan Kurtulduk. :D