Ortak Atm Ortak Soygun...
-
Isim cok acil degilse ben hala kendi ATM mi kullanirim bende 3-4 TL masraf odemem .Fakat acilse ufak biryerde istedigim banka yoksa cok iyi bir uygulama .
-
gider bankasından çekerim :C 3 kuruş kredi geliyo zaten onu da çekme limiti 20 tl. onu çekcek die alcaklar 1 ini sonra 19 lirayı çekemiyeceksem ne anladım bu işten ?
paragöz atmlere kartım girmesin.
-
kendi bankanın atm'sinin olmadığı veya çok uzak olduğu yerlerde kullanırız artık mecburen. ama normal zamanlarda 5dk fazladan yürürüm kendi bankamdan çekerim.
-
ücret,basit birsey olabilirdi..
uygulama süper.
almanyada bu uygulama var,ne bakiye sorgulama icin nede para cekmek icin ücret ödemiyorsun..
tüm herseyini kagida döktürsen bile beles ve evine ücretsiz'de gönderiyorlar..aylik olarak..sabit :)
insallah Türkiyede fiyatlandirma kalkar ve herkes özgürce istedigi atm'den parasini ceker veya görüntüler..
ki bunun icin sanirim önce bankalarin biraz kazanmasi lazim.
-
iş bankası niye yok listede :S
ona taktım bende :S
-
en sağlam banka iş bankası kardeşim...Eğer yoksa onda helal olsun diyeceğim
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------
acil paraya ihtiyacın var ve etrafında kendi bankandan veya ortak noktalardan yok diyelim o zaman da 3 liranın hesabını yapıcak mısın? her şeyden bi şey çıkarmayı bırakın artık gayet güzel bi uygulama oldu. maaşını falan istediğin yerden çekebilecek insanlar ve 3 lira bence hiç fazla bi miktar değil abartmayın.
hocam 10 seferde 30 lira yapar ve o 30 lira ile ödeyeceğin su faturasını ödeyemeyeceksin . -
HacKeR_tr bunu yazdı:
Quetzalcoatl bunu yazdı:
acil paraya ihtiyacın var ve etrafında kendi bankandan veya ortak noktalardan yok diyelim o zaman da 3 liranın hesabını yapıcak mısın? her şeyden bi şey çıkarmayı bırakın artık gayet güzel bi uygulama oldu. maaşını falan istediğin yerden çekebilecek insanlar ve 3 lira bence hiç fazla bi miktar değil abartmayın.
hocam 10 seferde 30 lira yapar ve o 30 lira ile ödeyeceğin su faturasını ödeyemeyeceksin .
hocam işini tek seferde halledemiyosan sorun sendedir kusura bakma :) -
Bankalar her zaman için Yasal Tefecidir Bunu unutmayın arkadaşlar.
-
şekerbank gördüğümüze sevinicek miyiz şimdi?
Toplam Hit: 3612 Toplam Mesaj: 29