Ortak Atm Ortak Soygun...
-
yuh amk düzgün bi banka kullanın heryerde şubesi oluyor,
-
3 lira 3 lira derken dünya paralar akıyor bankalara ;) tamam kişisel bakınca mebla küçük 3 lira diyorsun ama günde kaç milyon kişi para çekiyor işlem yapıyor. 5 milyon kişi işlem yapsa 3 lira alsalar hesap edin günlük geliri. Bu a.q ATM ler günlük 15 milyon TL masrafımı var?
-
valla online işlemleri kullanıyorum ve hesabımda para tutmuyorum lazım olmasına yakın yatırıyorum lazım olduğunda trink kullanıyorum :| anında cüzdan bank en güvenlisi :| ben geri kafalıyım hala :|
-
alistik her bankaya gitmeye fark eden bisi olmaz.)
-
LNAU bunu yazdı:
-----------------------------Ortak ATM'ye geçilmesiyle birlikte, vatandaşın cebinden para çekmenin de yeni bir yöntemi bulundu. Bu uygulama ile her banka para çekmeden en az 3 lira alırken, bakiye sorgulama bile ücretli oldu.
Tüketici hangi bankaya ait olursa olsun en yakın ATM'den para çekebilecek. Ancak, bu işlemler karşılığında canı yanacak.!
İŞTE ALINACAK ÜCRETLER
Banka Adı Para Çekme (TL) Bakiye Görüntüleme Garanti 4 0,5 Yapı Kredi 3,5 0,5 HSBC % 1/2 0,5 Fortis 4 0,5 Akbank 4 1 Finansbank 3 0,5 TEB 4 0,5 Şekerbank - - Vakıfbank 4,5 1 Halkbank % 1+ 2,5 0,25 Ziraat Bankası % 1+ 0,75 0,25 Bizde seviniyorduk mq istediğimiz atm den artık para çekme ve yatırma vb. işlemlerımızı en yakın atm de yapabıleceğiz diye.Fakat görünen oku hiç bir şey yapamıyacağiz. 4 Lira verip para çekme işlemlerimi yapacağıma çaliştiğim bankanın atm'sıne kadar yürürüm daha iyi mq 4 liram cebımde kalır
-----------------------------
bu ne yaaa -
hydra1 bunu yazdı:
-----------------------------LNAU bunu yazdı:
-----------------------------Ortak ATM'ye geçilmesiyle birlikte, vatandaşın cebinden para çekmenin de yeni bir yöntemi bulundu. Bu uygulama ile her banka para çekmeden en az 3 lira alırken, bakiye sorgulama bile ücretli oldu.
Tüketici hangi bankaya ait olursa olsun en yakın ATM'den para çekebilecek. Ancak, bu işlemler karşılığında canı yanacak.!
İŞTE ALINACAK ÜCRETLER
Banka Adı Para Çekme (TL) Bakiye Görüntüleme Garanti 4 0,5 Yapı Kredi 3,5 0,5 HSBC % 1/2 0,5 Fortis 4 0,5 Akbank 4 1 Finansbank 3 0,5 TEB 4 0,5 Şekerbank - - Vakıfbank 4,5 1 Halkbank % 1+ 2,5 0,25 Ziraat Bankası % 1+ 0,75 0,25 Bizde seviniyorduk mq istediğimiz atm den artık para çekme ve yatırma vb. işlemlerımızı en yakın atm de yapabıleceğiz diye.Fakat görünen oku hiç bir şey yapamıyacağiz. 4 Lira verip para çekme işlemlerimi yapacağıma çaliştiğim bankanın atm'sıne kadar yürürüm daha iyi mq 4 liram cebımde kalır
bu ne yaaa
hocam tarihe baktın mı? 2 yıl öncenin konusu. Hortlatmaya değmez. -
LNAU bunu yazdı
Ortak ATM'ye geçilmesiyle birlikte, vatandaşın cebinden para çekmenin de yeni bir yöntemi bulundu. Bu uygulama ile her banka para çekmeden en az 3 lira alırken, bakiye sorgulama bile ücretli oldu.
Bizde seviniyorduk mq istediğimiz atm den artık para çekme ve yatırma vb. işlemlerımızı en yakın atm de yapabıleceğiz diye.Fakat görünen oku hiç bir şey yapamıyacağiz. 4 Lira verip para çekme işlemlerimi yapacağıma çaliştiğim bankanın atm'sıne kadar yürürüm daha iyi mq 4 liram cebımde kalırİŞTE ALINACAK ÜCRETLER
Banka Adı Para Çekme (TL) Bakiye Görüntüleme Garanti 4 0,5 Yapı Kredi 3,5 0,5 HSBC % 1/2 0,5 Fortis 4 0,5 Akbank 4 1 Finansbank 3 0,5 TEB 4 0,5 Şekerbank - - Vakıfbank 4,5 1 Halkbank % 1+ 2,5 0,25 Ziraat Bankası % 1+ 0,75 0,25 hakliisn. her yerde sygn var.