folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ortaokullu Bir Öğrencinin Okul Panosuna Yazdığı Bir Yazı..

Ortaokullu Bir Öğrencinin Okul Panosuna Yazdığı Bir Yazı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

Atatürk...

gençliğinde kot pantolon giyememiş.

Sevgilisinin elinden tutup hasılat rekorları kıran bir sinema filmine gidememiş..
    Padişah ona Trablusgarp Cephesinde  görev verdiğinde lüks uçak şirketinin first class koltuğunda viskisinin yudumlayarak görev yerine gidememiş.

Halkına bağımsızlık fikrini anlatabilmek için kortej eşliğinde
    Mercedes lerle gezememiş anadoluyu...

Kurtuluş hareketini başlatmak için 19 mayıs ta samsuna ayak basan ayağında spor ayakkabısı yada kovbov ayakkabısı yokmuş..

kazandığı her savaştan sonra savaş sahasına fırlayıp moral veren mini etekli ponpon kızlarda yokmuş..

Tarih kitaplarına bakılırsa yunanlıları izmir den denize döktükten sonra timsah yürüyüsüde yapmamışlar..

Ülkesinde yapacağı devrimleri unutmamak için not alacağı bir cep bilgisayarı olmadığı gibi, kendisine suikast girişiminde bulunacaklarınıda cep telefonundan ögrenememiş!

Atatürk için üzülüyorum Dağ gibi adam bir radyo programına faks çekemeden İsmet Pasa için Safiye Ayla dan bir istek parça isteyemeden gitti...

Lozan Zaferinden sonra veya Cumhuriyetin ilanından sonra arabaya atlayıp sabahlara kadar korna çalıp, elinde bayraklarla sokaklarda tur atamadı..

Evinin balkonuna çıkıp bir şarjör mermiyi havaya sıkamadı.
    Atatürk e acıyorum...

Sen kalk dört kadınla evlenebileceğin bir dönemde dünyaya gel,
    sonra değerini bilmeyip tek kadınla evlilik sistemini getir.. Aaaah ah...

Çılgın diskolara gitmek sabahlara kadar içip içip rock yapmak
    babasının mersedesini alıp şöyle bir Emirgan turu atmak dururken ..
    Bunlaru yapamadı Atatürk...

Keyif çatmadı...

Tüm hayatını ülkesinin kurtuluşuna ve uğgarlaşmasına harcadı..

İŞTE ONUN İÇİN BÜYÜK ADAMDI ATATÜRK HER FIRSAT ELİNDE VARDI. O İSE SADECE BU MİLLETİN BAGIMSIZLIĞINI İSTEDİ.

BUTÜN SUÇU

2 KADEH RAKI İÇMEKTİ O KADAR...

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek

Atatürk beni, benim evlatlarımı düşündüğü değer verdiği için bizi karanlıktan kurtardı

şimdi ise o karanlık çağa dönmek için yırtınıyoruz resmen

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Yazı hoş ama ortaokullu öğrenci yazdığına inanmıyorum.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    yıllar önce Tahribat ımıza verilmiş bir konu.Güzel ama.kim yazarsa yazsın.Haksız da yazmamış hani.

copy
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------

Yazı hoş ama ortaokullu öğrenci yazdığına inanmıyorum.

bana gelen kaynakta öyle yazıyordu.. akside olabilir tabi.

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    Bende pek inanmadım ortaokul talebesinin yazdığına..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    çok güzel + verildi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek
    snnyk bunu yazdı:
    ........

İŞTE ONUN İÇİN BÜYÜK ADAMDI ATATÜRK HER FIRSAT ELİNDE VARDI. O İSE SADECE BU MİLLETİN BAGIMSIZLIĞINI İSTEDİ.

BUTÜN SUÇU

Atatürk'e saygımız sonsuz Türk Milleti için yaptıkları ödenmez derecede. Bütün suçu derken bu bir suç değildir. Ama 2 Kadeh de değildir. Sonuçta hayatı boyunca içikiye düşkünlüğü inkar edilemez. Unutulmamalıdır ki içki tüm kötülüklerin anasıdır. O 2 Kadeh... "di O kadar" demek söylenilecek söz değil bence..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Yazıyı kimin yazdığının bi önemi yok yazı güzel.Bu aralar Mustafa KEMAL'i unutmak üzereyiz.Ne durumdan nereye geldiğimizi unutmak üzereyiz dikkat!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_medcezir
    by_medcezir's avatar
    Erkek
    Bilinmeyen bunu yazdı:
    snnyk bunu yazdı:
    ........

BUTÜN SUÇU

Atatürk'e saygımız sonsuz Türk Milleti için yaptıkları ödenmez derecede. Bütün suçu derken bu bir suç değildir. Ama 2 Kadeh de değildir. Sonuçta hayatı boyunca içikiye düşkünlüğü inkar edilemez. Unutulmamalıdır ki içki tüm kötülüklerin anasıdır. O 2 Kadeh... "di O kadar" demek söylenilecek söz değil bence..

:) kimse kimsenin yerine hesap vermeyecek öteki dünyada yormayalım kafaları.bırak, kim ne hata işlediyse o düşünsün.
    zaten milletçe düştüğümüz hata, birisi bir hata yapınca haşa Allah'tan önce biz küçücük beyinciklerimizle hesaba çekiyoruz.İçkiye düşkünmüş, evet doğrudur ama günümüzde karıya kıza düşkün çok insan var belki bazıları arkadaşlarımız, ama hangimiz o kişiye tavır alıyoruz yada öldükten sonra bile bi takım huylarından dolayı onu tanımayanlara bile kötü yönlerini anlatıyoruz.bırakın efendim Atatürk içkiye düşkünmüş söylemlerini,evet düşkün zaten zıttını söyleyen yok ama bu onun hayatı bize ne.Haticeye değil neticeye bakılır,netice Türkiye Cumhuriyeti.Gerisi teferruattan ileri gelmez.
    Kimse mükemmel değil
    +
    içki içmeyenler direk olarak gitmeyecek cennete.
    İçki günah mıdır evet ama içenin günahıdır.Bırak içen düşünsün.Saygılar sunarım.

El Yumruğu Yemeyen Kendi Yumruğunu Balyoz Sanarmış.By_Medcezir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek
    by_medcezir bunu yazdı:
    Bilinmeyen bunu yazdı:
    snnyk bunu yazdı:
    ........

BUTÜN SUÇU

:) kimse kimsenin yerine hesap vermeyecek öteki dünyada yormayalım kafaları.bırak, kim ne hata işlediyse o düşünsün.
    zaten milletçe düştüğümüz hata, birisi bir hata yapınca haşa Allah'tan önce biz küçücük beyinciklerimizle hesaba çekiyoruz.İçkiye düşkünmüş, evet doğrudur ama günümüzde karıya kıza düşkün çok insan var belki bazıları arkadaşlarımız, ama hangimiz o kişiye tavır alıyoruz yada öldükten sonra bile bi takım huylarından dolayı onu tanımayanlara bile kötü yönlerini anlatıyoruz.bırakın efendim Atatürk içkiye düşkünmüş söylemlerini,evet düşkün zaten zıttını söyleyen yok ama bu onun hayatı bize ne.Haticeye değil neticeye bakılır,netice Türkiye Cumhuriyeti.Gerisi teferruattan ileri gelmez.
    Kimse mükemmel değil
    +
    içki içmeyenler direk olarak gitmeyecek cennete.
    İçki günah mıdır evet ama içenin günahıdır.Bırak içen düşünsün.Saygılar sunarım.

Kardeşim benim ona bişi dediğim yok ki. Ben kimsenin yaşantısına karışmıyorum. Benim muhattap aldığım tek söz "2 KADEH RAKI İÇMEKTİ O KADAR" sözüdü. Bu sözü de rahatlıkla söylenmemesi gerektiğini savunuyorum. Ki sözüm içene değil bu sözü yazanadır. Ben de Saygılar Sunarım..

Toplam Hit: 4472 Toplam Mesaj: 25