folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ortaokullu Bir Öğrencinin Okul Panosuna Yazdığı Bir Yazı..

Ortaokullu Bir Öğrencinin Okul Panosuna Yazdığı Bir Yazı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek
    farklı bir yazı + daha önce biryerde görmüştüm

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    Cep telefonuyla görüşemedi mercedes clk süremedi Lüx özel uçak süremedi demiş ortaokullu öğrencimiz. Zaten o dönemde bunların ne işi vardı 1920 küsürlü yıllardı. Bu teknolojilerin olmadığı bi dönemde bunları istemek saçma zaten. Ki olsaydı o teknoloji sonuna kadarda hak edip kullanırdı.Söz konusu bahsettiği eğlenceye merakının olmaması doğru, güzel bir yazı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    yaw ne acayip insanlarsınız, adam yazıyı paylaşmış, güzel bi yazı, önemli olan yazıyı anlamak, 3 sayfa yorum yapılmış yazının yazarı orta okul öğrencisimidir değilmidir. bu günlerde türklerin hakkettiği yerde olmamasının en büyük sebeplerinden biri budur bence, anlatılmak istenen şeye deilde başka şeylere takmak. esere odaklanın ayrıntıları boşverin. kim yazdıysa yazmış, Alla Alla
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek
    Stifler bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bilinmeyen bunu yazdı:

Kardeşim benim ona bişi dediğim yok ki. Ben kimsenin yaşantısına karışmıyorum. Benim muhattap aldığım tek söz "2 KADEH RAKI İÇMEKTİ O KADAR" sözüdü. Bu sözü de rahatlıkla söylenmemesi gerektiğini savunuyorum. Ki sözüm içene değil bu sözü yazanadır. Ben de Saygılar Sunarım..

yaptıklarının yanında o iki kadeh rakının hesabını sormak ne sana ne bana düşer. Rahatlıkla söylenilebilir konu Atamız ise, yaptığında bi hata görmüyorum özellike Askerlik gibi stresli bi işte ve özellikle ülkeyi düşmandan temizlemekte iken iki kadehinde iki varilinde hesabı olmaz. ki hiç stresli bi işte çalıştınmı bilmiyorum ama seni boğan bişeyler olmaya başladığında gece stresi azaltmak için iki kadeh değil iki şişenin bittiğinin farkında olmuyorsun.

Doğru söylüyorsun herkesin düşüncelerine saygılıyım ama sonuçta içki önemsiz bişi değil. Ne kadar stresli yaşasan ne kadar sıkıntı çeksen de içmemek gerekir. Ki ben de çok içiyodum zamanında hala da zamanım olunca içiyorum ama yaptığım şeyin yanlış olduğunu heryerde savunuyorum. Sonuç olarak gelen geçmiş kalan kalmış hesabı bize düşmez ben sadece düşüncelerimi belirttim.

Toplam Hit: 4094 Toplam Mesaj: 25