Osman Pamukoğlu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek

Saygı duymamak elde değil.ömrünü vatanına hizmeete adamış çok ta iyi işler yapmış paşamız.rütbesine bakmadan doğuda çatışmaya girdiği bile söylenir..

Eminim önü açılsa 1 yılda bu terörüde bitirecek niteliktedir.Ancak parti kurmasını aklım pek almadı;

varsayalım partisini kurdu ve iktidar oldu ( max alacağı oy %3 ama varsayıyorum ).Artık başbakan terörle mücadele ediyor,iyide yol kat etti peki şunu neden düşünmüyoruz,bu devletin tek sorunu pkk mı?

sağlık,ulaşım vs.. ömrünü askeriyede geçirmiş bi insandan bu konuda ne bekleyebiliriz.herşeyden önce ömrünü askeriyeye vermiş bi insandan diğer devletlerle iyi ilişkiler kurmasını nasıl bekleyebiliriz.

Kesinlikle pkk değilim yanlış yere çekilmesin ama bi asker kürt vatandaşlarına nasıl muamele gösterir bunuda merak ediyorum.yani her kürt pkk lı değil ama bi askerde bu bilinç ne derece vardır sizce.bu soruların cevaplarını bekliyorum umarım seviyeil cvplar gelir.

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

Paşamızın, Atatürk'ün bu memlekette bıraktığı binlerce gölgeden izden biri olduğuna vatansever bir kahraman olduğuna elbetteki şüphemiz yok. 

ancak siyaset pisliklerin işidir, pis bir iştir dağda savaşmaya benzemeyceği çok açıktır. Böylesine değerli , deneyimli ve dürüst bir insanın ufacık bir partinin genel başkanı olarak %1 oy alamadın diye aşağılanması, vatan millet düşmanı bölücü liboş yobaz sürüsü tarafından dalgaya alınması da tahamül edilebilir gibi değil bence.

Paşaya nacizane tavsiyem, iktidar olabilecek milliyetçi bir partinin davası içinde yer alması ve bir bakanlık, kurmaylık sahibi olarak terörle mücadele ve ülke savunması mevzularında değerli görüşlerini iktidar ile paylaşması olacaktır. Ancak o yaştaki bir insanın fikirlerini değiştirmek zordur tabi ama çevresindeki insanlar tarafından belki mevzunun dillendirilmesi yararlı olur. 

yoksa hepar ın ne yazıkki tek bir sandalye alma olasılığı bile yok... 

herşeyin bir şeyi vardır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

kurulan partide sadece osman paşa yoktur herhalde? Diğer dallarda uzman kişilerde olacaktır elbette.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek

Genki bunu yazdı:
    -----------------------------

kurulan partide sadece osman paşa yoktur herhalde? Diğer dallarda uzman kişilerde olacaktır elbette.

istediği kadar uzman olsun hocam o projeyi bulur geliştirenler uzmanlardır kanımca

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Artık başbakanın cidden terör ile mücadele ettiğinden emin misin? Ben bir icraat göremiyorum en son barzaniyi devlet başkanıymış gibi karşıladılar. Bakınız Kuzey Irak dedikleri amerikan kuklası devleti bu gün TSK bile kabul etmiyor her zaman ırağın kuzeyi ve doğusuna hep IRAK der ama başbakan devlet başkanıymış gibi ağırlatabiliyor. Dağdan indiripde mahkemeyi ayağına mahkeme kuran da bu adamlar değil mi? amerikanın köpekleri değil mi bunlar? tutupda osman pamukoğluna vermeyeceğim bu arada.

"bea"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:

Artık başbakanın cidden terör ile mücadele ettiğinden emin misin? Ben bir icraat göremiyorum en son barzaniyi devlet başkanıymış gibi karşıladılar. Bakınız Kuzey Irak dedikleri amerikan kuklası devleti bu gün TSK bile kabul etmiyor her zaman ırağın kuzeyi ve doğusuna hep IRAK der ama başbakan devlet başkanıymış gibi ağırlatabiliyor. Dağdan indiripde mahkemeyi ayağına mahkeme kuran da bu adamlar değil mi? amerikanın köpekleri değil mi bunlar? tutupda osman pamukoğluna vermeyeceğim bu arada.

akp nin ne bok oldugu zaten belli hocam saptırmayalım konuyu.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Tabi pardon. Ben açıkcası Osman Pamukoğlu nun gelirse cidden terörü bitireceğinden eminim yani bu konuda büyük adımlar atacağından. Ancak kardeşlerim terör bu ülkede bitirilmez bitirtmezler hep diyorum küresel gözünüzle bakmalısınız olaya. Ortdoğudan avupaya oradanda amerikaya büyük bir uyuşturucu ağı var. bu uyuşturucu ağı batıya her türlü doğal kanaktan petrolden falan çok daha ffazla para kazandırıyor. Bunun büyük ayaklarından biride Türkiye den geçiyor. Afganistanda imal edilen uyuşturucu afyon vs.. ırak a ulaştıktan sonra pkk ile hakkariye geliyor buradanda avrupaya çıkıyor. Afganistanda 1 kilo eroin 100 doların altında ancak bu avrupaya girdiğinde hele ki amerikjaya ulaştığında yüzbinlerce dolar oluyor. Ayrıca afganistan daki afyon üretimide yine %99 u talibanın elindedier. taliban amerikanın paravan bir terör örgütüdür aslında böyle birşey yoktur amerikanın afganistana girişinde kullandığı pahalı bir bilettir.

PKK amerikanın kuryesidir kısacası bu puştlar ortadna kalkarsa uyuşturucu sevkiyatı biter. bunlardada beyşn yok düşünemiyorlar (kendi aralarında düşük rütbeli olan salakalrı) ama tabiki büyük liderleri biliyor bunu ve cafasını sürüyorlar. terör örgütünde sefalet içinde yaşayan salaklar varken birde varlık içinde avrupada fink atanlar var :).

Bu yüzdendir ki türkiyede amerika kimin başa geçmesini isterse o gelir. Amerika nın finans yatırımcıları gelir hükümete sorar hacı der bizim amerikan politikamız bellidir der bunlara uyar dediklerimizi yaparsan ailen çok zengin olur ancak yapmazsan seni indiriirz(indirir lerde darbeler boşuna olmadı) abd nin de satın alabildiği askerler var malesef albaylar var satın aldıkları cunta oluşturup darbe yaptırdıkları :(. 

kısacası pamukoğlunun gelmesine izin vermezler şayet gelse çok iyi iş yapar ama.... :(

"bea"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:

Tabi pardon. Ben açıkcası Osman Pamukoğlu nun gelirse cidden terörü bitireceğinden eminim yani bu konuda büyük adımlar atacağından. Ancak kardeşlerim terör bu ülkede bitirilmez bitirtmezler hep diyorum küresel gözünüzle bakmalısınız olaya. Ortdoğudan avupaya oradanda amerikaya büyük bir uyuşturucu ağı var. bu uyuşturucu ağı batıya her türlü doğal kanaktan petrolden falan çok daha ffazla para kazandırıyor. Bunun büyük ayaklarından biride Türkiye den geçiyor. Afganistanda imal edilen uyuşturucu afyon vs.. ırak a ulaştıktan sonra pkk ile hakkariye geliyor buradanda avrupaya çıkıyor. Afganistanda 1 kilo eroin 100 doların altında ancak bu avrupaya girdiğinde hele ki amerikjaya ulaştığında yüzbinlerce dolar oluyor. Ayrıca afganistan daki afyon üretimide yine %99 u talibanın elindedier. taliban amerikanın paravan bir terör örgütüdür aslında böyle birşey yoktur amerikanın afganistana girişinde kullandığı pahalı bir bilettir.

PKK amerikanın kuryesidir kısacası bu puştlar ortadna kalkarsa uyuşturucu sevkiyatı biter. bunlardada beyşn yok düşünemiyorlar (kendi aralarında düşük rütbeli olan salakalrı) ama tabiki büyük liderleri biliyor bunu ve cafasını sürüyorlar. terör örgütünde sefalet içinde yaşayan salaklar varken birde varlık içinde avrupada fink atanlar var :).

Bu yüzdendir ki türkiyede amerika kimin başa geçmesini isterse o gelir. Amerika nın finans yatırımcıları gelir hükümete sorar hacı der bizim amerikan politikamız bellidir der bunlara uyar dediklerimizi yaparsan ailen çok zengin olur ancak yapmazsan seni indiriirz(indirir lerde darbeler boşuna olmadı) abd nin de satın alabildiği askerler var malesef albaylar var satın aldıkları cunta oluşturup darbe yaptırdıkları :(. 

kısacası pamukoğlunun gelmesine izin vermezler şayet gelse çok iyi iş yapar ama.... :(

Açıkçası gelsede yapamaz diye düşünüyorum bazen.türkiye'de terör sorunu bi balon gibidir.Sürekli sıkılan bir balondu aslında havasını dahi almaya tenezzül etmediler.gerçek şudur ki kürtler hep ezilen kesim oldu.dersimde öldürüldüklerinide biliyoruz yani ezildikleri inkar edilemez birşeydir aslında.Ben bunu başı boş bırakılan çocuga benzetirim;sen sahip olmazsan evladına birileri gelir beynini yıkar pis işlerini yaptırır..kürtler bu ülkenin hep üvey evlatları oldu ve biz onları üvey gördükçe birileride çıkıp kullandı..Ve şimdi biz bu kullanılanları vurarak öldürerek bitiremeyiz diye düşünüyorum.

tansu çiller kadar micadele eden olmadı ancak onun bitirme noktasına getirdi dediği noktalar bence çok büyük direnç kazandırdı.köylere askerin girip kürt oldukları için insanlara türlü işkenceler yaptıkları hayal ürünü değil malesef.babam bingöl dogumludur hep söyler;çocugun gözü önünde babasını tekmediler şimdi indir dağdan indirebilirsen,vururuz mu diyorsun sen babasını gözünün önünde dövdüğün an onu zaten öldürdün..

galiba bende konu dışına çıktım ama kaptırınca gidiyor bu konularda.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

sağlıktır ulaşımdır hepsiyleigili projeleri planları var ama aramayı sormayı sevmediğiiz için bilmiyorum adamı bi kalıba sokuyoruz

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

sağlıktır ulaşımdır hepsiyleigili projeleri planları var ama aramayı sormayı sevmediğiiz için bilmiyorum adamı bi kalıba sokuyoruz

adama kalıba falan sokmuyoruz hocam varsada ben denk gelmedim.Emekli asker sokaktaki vatandaştan daha fazla nasıl bir proje sunabilir sağlıkla ilgili orasıda muallak ya neyse

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

Görev yaptığı dönemde askerleri ile birlikte PKK'nın dağ kadrosunun yarısını yok eden (13.500 den 5.000 e düşürüldü). Kuzey Irak'a düzenlenen 24 sınır ötesi operasyonun 21 ini komuta eden, tek seferde 400 PKK'lının yok edildiği operasyonun komutanı olan ve askerleri ile birlikte çatışmalara girdiği için kendisine Efsane Komutan denilen Osman Pamukoğlu. Terörü bir seneden bitireceğinin sözünü vermiştir. Kendisinin Dünya Askeri ve siyasi tarihi konusunda uzaman olması. (Eğitim ve Doktrin komutanlığı da yapmıştır) hatta Strateji biliminin ustalarının bilge sözlerine yakın değerde sözleri ilgimizi çekmektedir. Medyanın kendisi ile ilgili bir çok haberi çarpıtması, AB ilerleme raporunda partisinin kapatılmasının istenmesi, şimdiye kadar hiç bir siyasi partiye düşmanlık göstermeyen Avrupa Birliğinin kendisine düşmanca davranması, bölücülerin kendisine bolca laf ile sataşması sebebi ile de ayrıca bir sempatimiz vardır.

bu adam mı biteremeyecek?

http://twitter.com/#!/yasiinergul
Toplam Hit: 5204 Toplam Mesaj: 41