Osman Pamukoğlu
-
Askerden siyasetçi olmaz diyenler için geliyor : Atatürk.
-
Çok büyük saygı duyuyor olmama rağmen siyasete atılması konusunda hata yaptığını düşünüyorum. İçimizde kendisine karşı hissettiğimiz bu sıcaklığın farkında belkide bu yüzden siyasete atıldı. Ama olmaz paşam senin yerin başkadır sen bizim efsane komutanımız olarak kal, siyasetin kirli yüzü olma.
-
Barajı aşamasa da oy vereceğim insan, niyet iyi.
-
Aldatılmış uyuşturulmuş ülkenin insanlarıyla bu saygılı insanın yeteri ilgiyi göreceğini tahmin edemem.insanlarımız kendileri olmadıkları için okuyup doğruyu analiz edecek yapıda bilgil ve eğitime sahip toplum değiliz.ve bu eğitimsiz insanlar kendileri olma arayışı yerine hipnoz ve telkinleri tercih ediyorlar haliyle.Atatürk iyii bir örnek günümüz içinde de askerden idealistler olur dedirten bu insanı desteklemem değil.zaman ve sizin doğrularınızı kim uygulamaya sokarsa rotanızda belli olma eğilimine girer.
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------
başında kemal kılıçdaroğlu, askeri komutada ise tüm yetkileriyle osman pamukoğlunun olduğu bir hükümet... işte o gün sanlısoy
-----------------------------ah nerde o günler..
-
FireX bunu yazdı:
Siyasi yönünü bilmem de keşke Osman Paşa Genelkurmay Başkanımız olsaydı. Nerde sünepe var o başa geçiyor.
-----------------------------kitabında yazmıştı doğuda görevi bittikten sonra yerine geçen komutan bişey hastasıymış unuttum şimdi her zaman rahat hareket edemiyomuş
şeker hastası mı ne demişti ki bunu da o komutan kendi söylüyor Osman Paşa'ya
Osman P ise operasyonlara birebir katılan bi komutanmış zamanında
-
Prometheus bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
Siyasi yönünü bilmem de keşke Osman Paşa Genelkurmay Başkanımız olsaydı. Nerde sünepe var o başa geçiyor.
-----------------------------kitabında yazmıştı doğuda görevi bittikten sonra yerine geçen komutan bişey hastasıymış unuttum şimdi her zaman rahat hareket edemiyomuş
Evet Kan Uykusu'nda katıldığı operasyonları anlatıyordu. Terörist sayısını hemen hemen yarılamış. Bu derece başarılı bir komutan keşke devam edebilseydi. Fakat siyasi yönden pek ilgi göreceğini sanmıyorum. Ne derece başarılı olur o da ayrı konu. Siyaset kıvıranların işi. Osman paşa mert adam. Ondan bundan oy toplayayım diye kıvırmadığı için ilk seçimde kaybolup gidecek bence. Değerlerimiz böyle kaybolup gidiyor :\ -
secim sabahi oy vermek icin 1200 km yolu asarak oy basacagim .. ilk ve son parti baskani
-
uzun zamandır takip ettiğim bi insan
biraz daha fikirlerini duyurmalı
oy verirsem vericeğim tek insan
-
FireX bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Siyasi yönünü bilmem de keşke Osman Paşa Genelkurmay Başkanımız olsaydı. Nerde sünepe var o başa geçiyor.
Evet Kan Uykusu'nda katıldığı operasyonları anlatıyordu. Terörist sayısını hemen hemen yarılamış. Bu derece başarılı bir komutan keşke devam edebilseydi. Fakat siyasi yönden pek ilgi göreceğini sanmıyorum. Ne derece başarılı olur o da ayrı konu. Siyaset kıvıranların işi. Osman paşa mert adam. Ondan bundan oy toplayayım diye kıvırmadığı için ilk seçimde kaybolup gidecek bence. Değerlerimiz böyle kaybolup gidiyor :\
bu kadar ümitsiz olmamak lazım biz bize düşen görevleri yerine getirelim gerisi gelir