Osman Pamukoğlu
-
yassun bunu yazdı:
-----------------------------
bi insan ya askerdir yada siyasetçidir.
-----------------------------osman pamuk oğlu şuanda siyasetçi zira kendisine komutan ve general dendiği zaman artık asker olmadığını kanunen askerlerin siyasetçi olamıycağını kendisi belirtiyor ha sen askerden siyasetçi siyasetçiden asker olmaz diyorsan nediyimki kardeş bu mantığa aklı başında herkes siyasetçi olabilir nitekim erdoğanda imam hatip mezunu askerden olmassa din adamındanda olmaz sonradan marmara ünüversitesini bitirmiş ama sonuçta imam olmuş önceden
-
başında kemal kılıçdaroğlu, askeri komutada ise tüm yetkileriyle osman pamukoğlunun olduğu bir hükümet... işte o gün sanlısoy
-
Ya arkadaslar Osman Pamukoglu'na "Askerden siyasetci olmaz" deyip duruyorsunuz. "Asker siyasetten ne anlar" diyorsunuz. peki bu siyasiler analarindan cikarkenmi politikaci oluyorlar.
Eger Turkiye Cumhuriyetinde bir o.. cocugu basbakan olabiliyorsa, yillarini vatana vermis, General oldugu halde kelle koltukta bizzat cepheye gidip askerle yanyana mermi atan birisinden ala ala basbakanda olur, Cumhurbaskanida olur.
Arkadasin teki yazmis "okumuyoruz" diye. Harbiden okumuyoruz. Arkadaslar gidin partinin kitapcigini alin(bedava), "yok birader ben tembelim" diyorsan gir nete ac oku. Boyle futbol takimi tutar gibi, arastirmadan, olmaz... olmaz.... olmaz... deyip duruyorsunuz.
Olmaz diyen arkadaslardan kactanesi HEPAR i arastirip, iyisiyle kotusuyle kendi dusuncesine gore sentezleyip karar veren kac kisi var acaba?
Dipnot: Lutfen imzami okuyunuz. Bu lafi diyebilecek politikaci babayigit varmi Turkiye'de?
-
pkk bitti ee sonra? diyen arkadaşlar için: http://www.hakveesitlik.org.tr/index.php
bi girin siteye parti programını doktrini flan okuyun.
-
şuan bütün partiler arasında mantıklı olup tek başa geçebilecek başkan..
ama mantık ne arar la Türkiye'de?
-
Yaptıklarına, yapabilme yetisi olduklarına zerre laf edecek değilim, yaptıklarını da ayakta alkışlarım. Fakat Osman Pamukoğlu'nun tartışma programlarındaki üslubunu hiç beğenmedim buna ilaveten performansları da hiç ümit verici değildi. Siyaset, bir nebze de hitabet, rakiplerle mücadele etme işidir. Sorulan sorulara sürekli farklı cevaplar vermesi 32. Gün programına katıldığı ilk günden itibaren de dikkatimi çekmişti hani.. Yolu açık olsun..
-
Siyasi yönünü bilmem de keşke Osman Paşa Genelkurmay Başkanımız olsaydı. Nerde sünepe var o başa geçiyor.
-
Biyotbt bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
Biyotbt bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
sağlıktır ulaşımdır hepsiyleigili projeleri planları var ama aramayı sormayı sevmediğiiz için bilmiyorum adamı bi kalıba sokuyoruz
-----------------------------adama kalıba falan sokmuyoruz hocam varsada ben denk gelmedim.Emekli asker sokaktaki vatandaştan daha fazla nasıl bir proje sunabilir sağlıkla ilgili orasıda muallak ya neyse
-----------------------------ilk cümlemi tekrarlıyorum
okumuyoruz aramıyoruz sormuyoruz sonra da bilge zannediyoruz kendimizi
-----------------------------çok okuyorsan yaz öğrenelim hocam
-----------------------------aldıgın nefese yazık. gir adamların sitesıne oku işte. ondan sonra yorum yap. banlı uyemiz hayvan'ın kopyasısın
-
iskarpin bunu yazdı:
Yaptıklarına, yapabilme yetisi olduklarına zerre laf edecek değilim, yaptıklarını da ayakta alkışlarım. Fakat Osman Pamukoğlu'nun tartışma programlarındaki üslubunu hiç beğenmedim buna ilaveten performansları da hiç ümit verici değildi. Siyaset, bir nebze de hitabet, rakiplerle mücadele etme işidir. Sorulan sorulara sürekli farklı cevaplar vermesi 32. Gün programına katıldığı ilk günden itibaren de dikkatimi çekmişti hani.. Yolu açık olsun..
-----------------------------Aynen. Siyasette hitap ve üslup önemli. Şu her ekranda görüşümde ana bacı gittiğim Tayyip teki üslup, açıklayış, cevap veriş, el kol hareketleri ile hitap şekli vs bu adamda olsa karşıdaki ibneye hakkettiği cevap verecek ama olmayınca olmuyor işte :) Bu gün mesela CNN Türk'teki beşN birK programında izledim moderatörün siz Kürtleri bilmem ne inkar ederek mi çözüm bulacaksınız sorusuna adam akıllı bir cevap veremedi. Diyemediki ulan Türküm diyen herkes devletin vatandaşıdır sen daha neyin kimlik hesabını yapıyorsun diye.
Ama Terör konusunda askeri olarak uzman bir kişilik.. Bu gün her şehit haberinden sonra ekranlara çıkan Armağan Kuloğlu gibi ezbere konuşan emekli subaylar en azından yarısı etmez bu adamın.. Eğer parti tabanı önümüzdeki yıllarda büyürse %6-7 ye yaklaşabilir.
-
Kurtcebe bunu yazdı:
iskarpin bunu yazdı:
-----------------------------Aynen. Siyasette hitap ve üslup önemli. Şu her ekranda görüşümde ana bacı gittiğim Tayyip teki üslup, açıklayış, cevap veriş, el kol hareketleri ile hitap şekli vs bu adamda olsa karşıdaki ibneye hakkettiği cevap verecek ama olmayınca olmuyor işte :) Bu gün mesela CNN Türk'teki beşN birK programında izledim moderatörün siz Kürtleri bilmem ne inkar ederek mi çözüm bulacaksınız sorusuna adam akıllı bir cevap veremedi. Diyemediki ulan Türküm diyen herkes devletin vatandaşıdır sen daha neyin kimlik hesabını yapıyorsun diye.
Ama Terör konusunda askeri olarak uzman bir kişilik.. Bu gün her şehit haberinden sonra ekranlara çıkan Armağan Kuloğlu gibi ezbere konuşan emekli subaylar en azından yarısı etmez bu adamın.. Eğer parti tabanı önümüzdeki yıllarda büyürse %6-7 ye yaklaşabilir.
-----------------------------beşN birK'de izledim ben de bu akşam, üslubu ve hitabeti yine yerinde saymaktaydı. Karşısındakilere 'siz' diye hitap etmemeyi sanki bir mesele haline getirmiş gibi, neden böyle yapmakta hala anlamış değilim. Ama ona rağmen kişiliğinden ve karakterinden zerre şüphem yok, on numara insan, adam gibi adamdır. Tekrardan yolu açık olsun..