folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Osman Pamukoğlu Gebzeye Geliyor

Osman Pamukoğlu Gebzeye Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Gebze Ve Civar Ilçelerde Oturan,hak Ve Eşitliğe Gönül Verenlere Duyuruyorum Başkanımız Sayın Osman Pamukoğlu 18/10/2008 Cumartesi Saat 17:30 da Gebze Hak Ve Eşitlik Partisi Ilçe Teşkilatının Acılışına Gelecektir.herkesi Acılışa Bekliyoruz Izmit Derince Yarımca Tütünçiftlik.hereke Tavşancıl çayırova Yeni Mahalle Darıca Eskihisar Gölçük Değirmendere Halıdere Karamürsel Sizlerede Sesleniyorum Acılaşa Bekliyoruz Istanbul Ilçeleri özellikle Gebzeye Yakın Ilçeler Pendik Kartal Maltepe Sizlerde Acılaşa Davetlisiniz.

Şimdi okudum. orda olacağız.açılışa katılmak isteyenler varsa gelebilir.yakından göreceğim şimdiden heyecnlandım:)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Ahmet nerdeymiş ilçe teşkilatı.onu da öğrenebilirsen sana zahmet gelmeye çalışırım bende.

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Osman Yılmaz Mah. Millet Cad.Kanaat ap.no: 36 da faliyetini yürütmektedir.yazıyor.beraber fotoğraf çektiririz abi.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    Başbakanımız sayın Osman Pamukoğlu :D

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    yürü bre osman paşa ankara ya nezaman geliomuş yaw:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Nespace bunu yazdı:
    -----------------------------

? dalgamı geçtiğini sanıyorsun.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek
    Sonuna Kadar Osman Pamukoğlu Yakın Olsam Keşke Bende Büyük Bir Şevkle Gelirdim.. Hocam Sağlam Bir Gösteri Yapın Herkes Görsün ;)

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

Nespace bunu yazdı:

Yoo haberin yok mu arkadaşım artık yeni başbakanımız var.Osman pamuoğlu 4 gün önce seçildi ??

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    mayrip bunu yazdı:

Nespace bunu yazdı:

Yoo haberin yok mu arkadaşım artık yeni başbakanımız var.Osman pamuoğlu 4 gün önce seçildi ??

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    HEPAR GN. BŞK. SN. Osman Pamukoğlu Gebzede 

24.07.1923 Serv Antlaşmasının yırtılıp atılması gününün yıl dönümünde tarihi eskihisar kalesinde 26 TEMMUZ Pazar akşamı program düzenlenmiştir.DOĞU TÜRKİSTAN'da yapılan soykırım kınanacaktır

Hak ve Eşitlik partisi genel başkanı Osman Pamukoğlu aramızda bulunacaktır.Tüm halkımız davetlidir.
    Program:19:30 İLE 23:30 arası
    Açılış
    Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması
    İbrahim gündüzden şarkılar
    Halk oyunları
    Şiirler
    Şair fatih dinç Şiir dinletisi
    HEPAR Gn.Bşk. OSMAN PAMUKOĞLU'nun Konuşması
    Kapanış

mail iletisi gelmiş. paylaşayım dedim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    pkk olmasaydı kim arkasından giderdi ki?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 4631 Toplam Mesaj: 47