Osman Pamukoğlu Gebzeye Geliyor
-
Gebze Ve Civar Ilçelerde Oturan,hak Ve Eşitliğe Gönül Verenlere Duyuruyorum Başkanımız Sayın Osman Pamukoğlu 18/10/2008 Cumartesi Saat 17:30 da Gebze Hak Ve Eşitlik Partisi Ilçe Teşkilatının Acılışına Gelecektir.herkesi Acılışa Bekliyoruz Izmit Derince Yarımca Tütünçiftlik.hereke Tavşancıl çayırova Yeni Mahalle Darıca Eskihisar Gölçük Değirmendere Halıdere Karamürsel Sizlerede Sesleniyorum Acılaşa Bekliyoruz Istanbul Ilçeleri özellikle Gebzeye Yakın Ilçeler Pendik Kartal Maltepe Sizlerde Acılaşa Davetlisiniz.
Şimdi okudum. orda olacağız.açılışa katılmak isteyenler varsa gelebilir.yakından göreceğim şimdiden heyecnlandım:)
-
Ahmet nerdeymiş ilçe teşkilatı.onu da öğrenebilirsen sana zahmet gelmeye çalışırım bende.
-
Osman Yılmaz Mah. Millet Cad.Kanaat ap.no: 36 da faliyetini yürütmektedir.yazıyor.beraber fotoğraf çektiririz abi.
-
Başbakanımız sayın Osman Pamukoğlu :D
-
yürü bre osman paşa ankara ya nezaman geliomuş yaw:)
-
Nespace bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------? dalgamı geçtiğini sanıyorsun.
-
Sonuna Kadar Osman Pamukoğlu Yakın Olsam Keşke Bende Büyük Bir Şevkle Gelirdim.. Hocam Sağlam Bir Gösteri Yapın Herkes Görsün ;)
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------Nespace bunu yazdı:
-----------------------------Yoo haberin yok mu arkadaşım artık yeni başbakanımız var.Osman pamuoğlu 4 gün önce seçildi ??
-
zumsuk bunu yazdı:
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------Nespace bunu yazdı:
-----------------------------Yoo haberin yok mu arkadaşım artık yeni başbakanımız var.Osman pamuoğlu 4 gün önce seçildi ??
? dalgamı geçtiğini sanıyorsun. -
HEPAR GN. BŞK. SN. Osman Pamukoğlu Gebzede
24.07.1923 Serv Antlaşmasının yırtılıp atılması gününün yıl dönümünde tarihi eskihisar kalesinde 26 TEMMUZ Pazar akşamı program düzenlenmiştir.DOĞU TÜRKİSTAN'da yapılan soykırım kınanacaktırHak ve Eşitlik partisi genel başkanı Osman Pamukoğlu aramızda bulunacaktır.Tüm halkımız davetlidir.Program:19:30 İLE 23:30 arasıAçılış
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması
İbrahim gündüzden şarkılarHalk oyunlarıŞiirlerŞair fatih dinç Şiir dinletisiHEPAR Gn.Bşk. OSMAN PAMUKOĞLU'nun KonuşmasıKapanışMekan için http://www.eskihisarkoyu.net/mail iletisi gelmiş. paylaşayım dedim. -
pkk olmasaydı kim arkasından giderdi ki?