Osman Pamukoğlu Gebzeye Geliyor
-
ricin bunu yazdı:
-----------------------------peki bunu hangi silahlar ile yapacaksın emparyalistlerin verdiği silahlar ilemi _?
asıl icrat kendi yaptığın silah ile mücadele etmek.sen hem adamdan silah alacak onu zengin edeceksin sonra ona o silah ile mermi sıkacaksın mermin bitince ne olacak gene ondan alacaksın :D
mantık bu yani adamlar askeriyenin dürbününe varana kadar veriyorlar sonra o silahlar ile onlara savaş açmana izin verirlermi sence_?
savaşa hazırlanmadan ilk önce kendi teknolojik yeterliliğini ve ekonomik gücünü elde edersin ondan sonra savaşa girersin...yoksa senin düşüncenin ışığında ilerleyenler intihar etmek başka bir icrat edemezler... :D
bir abimiz hep der keşke bütün dünya savaşlarına katılsaymışız....inanıyorumki silah teknoloji ve ekonomik alanlarında amerikayı bile geçerdik...
-----------------------------
sitede defalarca tartışıldı ve bi sonuca varılamadı :) konu baltalanmasın bu tartışmayla ; bu konuda sana katılmaklabirlikte sunuda ekleyim... TSK yavas yavas kendi teknolojisini oluşturmaya ve savunma sanayinde DÜNyada söz sahibi olmaya basladı; bundan emin olun -
ricin bunu yazdı:
-----------------------------ben bişeyi merak ediyorum bi programda biz birde eğitim de veriyoruz demişti bu verilen eğitim ile ilgili bir bilginiz varmı_?
-----------------------------KONUYU AÇAN ARKADAŞ TEKRARLIYORUM BU KONUDA BİLGİN VARMI_? söyleyen osman pamuk oğlu ne eğitimi verdiklerini çok merak ediyorum...
-
FAYDALI bunu yazdı:
ricin bunu yazdı:
-----------------------------peki bunu hangi silahlar ile yapacaksın emparyalistlerin verdiği silahlar ilemi _?
asıl icrat kendi yaptığın silah ile mücadele etmek.sen hem adamdan silah alacak onu zengin edeceksin sonra ona o silah ile mermi sıkacaksın mermin bitince ne olacak gene ondan alacaksın :D
mantık bu yani adamlar askeriyenin dürbününe varana kadar veriyorlar sonra o silahlar ile onlara savaş açmana izin verirlermi sence_?
savaşa hazırlanmadan ilk önce kendi teknolojik yeterliliğini ve ekonomik gücünü elde edersin ondan sonra savaşa girersin...yoksa senin düşüncenin ışığında ilerleyenler intihar etmek başka bir icrat edemezler... :D
bir abimiz hep der keşke bütün dünya savaşlarına katılsaymışız....inanıyorumki silah teknoloji ve ekonomik alanlarında amerikayı bile geçerdik...
sitede defalarca tartışıldı ve bi sonuca varılamadı :) konu baltalanmasın bu tartışmayla ; bu konuda sana katılmaklabirlikte sunuda ekleyim... TSK yavas yavas kendi teknolojisini oluşturmaya ve savunma sanayinde DÜNyada söz sahibi olmaya basladı; bundan emin olun-----------------------------
ben o alt yapının nasıl sağlandığını çok iyi biliyorum...
ve birde sizi bu konularda bilgilendirim anladığım kadarı ile bu konularda bilginiz oldukça az.
şimdi diyelim bir savunma amaçlı bir roket geliştireceksiniz misal hareket eden cisimlere kitlenebiliyor vs. vs. mekanik aksamını ülke imkanlarınca yaptınız veya roketsan gibi kurumların bünyesinde bulunan makine mühendislerine yaptırdınız... evy
peki çağımız teknoloji çağı bu mekaniği hareket ettirmenin bin türlü yolu var ama askeri alan olunca güvenli ve teknolojik üstünlük elde etmek için elbette elektronik sistemler devreler kullanacaksınız...
buradan sonrasına dikkat:
bu aletlerde kullanılan en basitinden dirençler bile öyle kararlı malzemeler olmaları gerekli ki hata payı "0" olsun...ülkemizde elektronik malzeme üreten bir tek aselsan var oda kendi ihtiyacı kadar üretiyor ve kullanıyor tabi o aşamalarda neler çekiyorlar onlarıda biliyorum...
şimdi diyelim bir roketin mekaniği hazır elektronik malzemeleri hazır devresini kurdunuz gerekli tesleri ve kalibrasyonları yapacaksınız bunun içn neler lazım osilaskop bilmemneyi test eden cihazlar şunlar bunlar... bu cihazlar da öyle ucuz yollu şeyler değil okulladaki osilaskoplar ile çalışma yaparken klimayı açın okuduğunuz değerler oda ısısında ölçüğün değerlerden farklı çıkıyor...
bunun için amerikan malı ingiliz malı teknoloji harikası ölçü aletleri test aletleri lazım değilmi :D
kurumlar bu cihazları üreten firmalar ile bağlantı kurup soruyorlar varmı elinizde var baba diyorlar kaç kuruş bukadar baba evy. baba yolla bitane diyorsun oppp dur bakalım diyor adamlar sen bu cihazı alıcan ama nerede kullanacaksın diyor_? ve bu aletlerin satış sözleşmelerinde askeri alanda çalışmalar da kullanılmaz gibi ilgili maddeler ile dolu...
adamlar o cihazları satıyorlar ve belirli belirsiz anlarda sattıkları firmaya baskın niteliğinde ziyaret yapıyorlar bakalım ne üzerine çalışıyor bu adamlar diye bu aselsanda ve tübitakta kilerin yaşadıkları bir durumdur :d ayrıca öyle askeri proje niteliğindeki projelerde 2 kurum aynı projede ortak çalışıyorlar ama kimse birbirini tanımıyor :D bizimkilerde kendilerine göre sistem geliştiriyorlar ama bir yere kadar o sistem çözülünce kimileri intihar ediyor kimileri zehirleniyor değilmi...
en basiti ben yurt dışından türkiyede olmayan bir entegreden sample istetiyorum adamlar bana tam 20 tane soru soruyorlar askeri amaçlımı kaç adet üretilecek işlevi ne olacak gibsinden anlatabildimmi.....
herr türlü kucağa mahkumuz en son msj ımdaki son cümlemi tekrarlıyorum keşke tüm cihan savaşlarına en önde katılsamışız...katılsaydık bu durumlarda olmazdık....
-
ricin bunu yazdı:
-----------------------------FAYDALI bunu yazdı:
ricin bunu yazdı:
sitede defalarca tartışıldı ve bi sonuca varılamadı :) konu baltalanmasın bu tartışmayla ; bu konuda sana katılmaklabirlikte sunuda ekleyim... TSK yavas yavas kendi teknolojisini oluşturmaya ve savunma sanayinde DÜNyada söz sahibi olmaya basladı; bundan emin olun-----------------------------
ben o alt yapının nasıl sağlandığını çok iyi biliyorum...
ve birde sizi bu konularda bilgilendirim anladığım kadarı ile bu konularda bilginiz oldukça az.
şimdi diyelim bir savunma amaçlı bir roket geliştireceksiniz misal hareket eden cisimlere kitlenebiliyor vs. vs. mekanik aksamını ülke imkanlarınca yaptınız veya roketsan gibi kurumların bünyesinde bulunan makine mühendislerine yaptırdınız... evy
peki çağımız teknoloji çağı bu mekaniği hareket ettirmenin bin türlü yolu var ama askeri alan olunca güvenli ve teknolojik üstünlük elde etmek için elbette elektronik sistemler devreler kullanacaksınız...
buradan sonrasına dikkat:
bu aletlerde kullanılan en basitinden dirençler bile öyle kararlı malzemeler olmaları gerekli ki hata payı "0" olsun...ülkemizde elektronik malzeme üreten bir tek aselsan var oda kendi ihtiyacı kadar üretiyor ve kullanıyor tabi o aşamalarda neler çekiyorlar onlarıda biliyorum...
şimdi diyelim bir roketin mekaniği hazır elektronik malzemeleri hazır devresini kurdunuz gerekli tesleri ve kalibrasyonları yapacaksınız bunun içn neler lazım osilaskop bilmemneyi test eden cihazlar şunlar bunlar... bu cihazlar da öyle ucuz yollu şeyler değil okulladaki osilaskoplar ile çalışma yaparken klimayı açın okuduğunuz değerler oda ısısında ölçüğün değerlerden farklı çıkıyor...
bunun için amerikan malı ingiliz malı teknoloji harikası ölçü aletleri test aletleri lazım değilmi :D
kurumlar bu cihazları üreten firmalar ile bağlantı kurup soruyorlar varmı elinizde var baba diyorlar kaç kuruş bukadar baba evy. baba yolla bitane diyorsun oppp dur bakalım diyor adamlar sen bu cihazı alıcan ama nerede kullanacaksın diyor_? ve bu aletlerin satış sözleşmelerinde askeri alanda çalışmalar da kullanılmaz gibi ilgili maddeler ile dolu...
adamlar o cihazları satıyorlar ve belirli belirsiz anlarda sattıkları firmaya baskın niteliğinde ziyaret yapıyorlar bakalım ne üzerine çalışıyor bu adamlar diye bu aselsanda ve tübitakta kilerin yaşadıkları bir durumdur :d ayrıca öyle askeri proje niteliğindeki projelerde 2 kurum aynı projede ortak çalışıyorlar ama kimse birbirini tanımıyor :D bizimkilerde kendilerine göre sistem geliştiriyorlar ama bir yere kadar o sistem çözülünce kimileri intihar ediyor kimileri zehirleniyor değilmi...
en basiti ben yurt dışından türkiyede olmayan bir entegreden sample istetiyorum adamlar bana tam 20 tane soru soruyorlar askeri amaçlımı kaç adet üretilecek işlevi ne olacak gibsinden anlatabildimmi.....
herr türlü kucağa mahkumuz en son msj ımdaki son cümlemi tekrarlıyorum keşke tüm cihan savaşlarına en önde katılsamışız...katılsaydık bu durumlarda olmazdık....
-----------------------------bugün silah üretmek isteyen her adam silah üretir kimse de dur diyemez : ) dergi için yaptığımız araştırmada gördük, kısa ve öz hojam ne istiyorsan yapabilirsin hajım aselsanın yaptığı araç kulelerinden bile yapabilirsin mesele harbiden istemekte bitiyor. Götü yayıp onu da engellemişler vay a.q. bunu da engellemişler vay babayın kemine demekle olmuyor, tabi tek başına yapamazsın kendin gibi beş on psikopat bulman lazım : ) umutsuz elektronikçi seni : P adım gibi eminim ricin savaş çıksa elde lehim havya televizyonu radyoyu sökmüş parça çıkarıp remote control devre yapmaya ilk sen başlarsın. :D
-
ricin bunu yazdı:
-----------------------------ricin bunu yazdı:
-----------------------------ben bişeyi merak ediyorum bi programda biz birde eğitim de veriyoruz demişti bu verilen eğitim ile ilgili bir bilginiz varmı_?
-----------------------------KONUYU AÇAN ARKADAŞ TEKRARLIYORUM BU KONUDA BİLGİN VARMI_? söyleyen osman pamuk oğlu ne eğitimi verdiklerini çok merak ediyorum...
hacım bilgim yok. galiba eğitim veriyoruz derken Osman paşanın çeşitli üniversitelere gidip öğrencilere Liderlik konusunda eğitim verdiği olabilir. pek bilgim yok tahminim bu. pkk olmasaydı diyorsunuzda bu adam siyasete atılmasının amaçlarından biriside 25 yıldır 500 küsür milyar tl lerin hesabını sormak için siyasete atıldığını biliyormusunuz..pkk nın silahlı eylemi artık bitti kendileride anladıki silahla bi şey yapamayacaklarını.Artık hükümetten af istediklerine şahit oluyoruz bide 15 ağustos deyip Türkiye cumhuriyetine meydan okur gibi açıklamalar yapıyorlar kokarca pislikleri... işte varmak istedikleri nokta doğuda bir kurdaniska özerk amaçlarını anlamışızdır umarım. bu ne için ? Gap projesi içindi. pkk biter başka bişey başlar buna katılıyorum.tarih tekerrür ettiği Musulu almak için şeyh sait isyanı çıkması.hatayı alacakken dersim isyanı çıkması. kıbrıstaki vahşeti durdurmak isteyen Türkiyeye asalayı çıkarttılar. bu hep böyle oyalanmalarla gider. Atatürk askeriyle Milletiyle hep isyanları bastırdığını anlıyoruz. 24 ocak Kurultayında anlatmış herşeyi; izleyin sadece pkk değil. ekonomik bağımsızlığı yeniden kazanmak için vatanı peşkeş çekenleri ortadan kaldırmak için Yıkılmış bu düzeni değiştirmek için... -
forumda yazan bazı arkadaşlar, farkında bile olmadan pkkyı destekliyor, gördükçe üzülüyorum.
-
osman paşanın gelmesini çok isterim ama bu halk yine akp yi seçer onu biliyorum bu adamıda görmezler akp artık herkesi vatan haini yaptı bi tek kendisi seviyor türkiyeyi asker vatan haini partiler vatan haini komtanlar iş adamları hepsi vatan haini bi tek kendisi vatan sever oğlunu bile askere gönderdi o kadar vatan sever yani o yüzden bu ülkede başka bi parti olmaz artık bu halk bedavayada alıştı kömür beyaz eşya buldur nohut bu durumda diğer görüşlerin işi zor tabi bu benim görüşüm
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------RuzgaR bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
pkk olmasaydı kim arkasından giderdi ki?
Arkasindan giden yok ki.MHP'nin oylarını parçalıyor.Ne Dtp Ne Mhp Ne Tansu Çiller Ne Osman Pamukoğlu bu ülkeyi yönetme kabiliyetine sahip olamaz.Kozmik ve kavgaci milletleri bunlar yönetemez hâk verin!
-----------------------------hak vermiyorum.
alpere gelince. alper osman paşa neden parti kurdu bilgisi olmadığına sayıyorum.
dikkatinizi çekerim bu partiyi Halk kurmuştur. diğerleri gibi partinin belli bir parası yok. tamamen halkın gücüyle ayakta.
40 yıldır aynı siyaset ağzı yapanlarla Osman paşayı bir tutarken adamı tanıyın ondan sonra görüş bildirin.
50 yıldır amerikan ağzıyla siyaset yapanları istiyorsanız buyrun devam edin...
-----------------------------partyimi halk kurmuştur seçim sonuçlarında bakacağız
hoca ben emekli vey faal askerin polisin v.s nin siyaset yapmasından yana değillim
ben partiyi takip etmem parti değil benim için kişiler önemlidir bir çok konuşmasını dinledim pkk kuzey ırak yok başka birşey
varmı?
ekibi varmı iktidara gelince atayacağı ekonomiyi sosyal yapıyı yürütecek kadrosu? varsa kimler hangi görevde bulunmuşlar?
saadet partinin mitingine gitip bayrak açıp gövde gösterisi yapanlar nasıl akp ye oy atıyorsa sonra
aynı durumdada gidip chp ye atacaklar. 2+2 =4 bu böyle her türlü iddayada girerim
askeri yönüne bişi demem adam iyi biliyo yiğidi öldür hakkını yeme ama siyaset başka kulvar
-
Böyle bir başbakan şart destekliyorum oyumuda veririm
-
EcHoLL bunu yazdı:
Böyle bir başbakan şart destekliyorum oyumuda veririm
-----------------------------Oyumu vermekle kalmıyorum anamı babamı yakın çevremi de oyunu bu adama vermeye zorluyorum, güveniyorum hojam sağlam adam, chp,mhp etkisiz eleman toplamada sıfır çarpmada bir a.q. dokunulmazlık zırhına sahipsin meclisteki teröristleri tekme tokat dövmüyorsun, böyle demokrasi mi olur lan ne güzel dokunulmazsın asabını bozana tekme yumruk dalacan, akplilerin zaten hepsi mahkemelik boğazlarına kadar yolsuzluğa boka batmış vaziyetteler dokunulmazlığı kaldıramayacaklarına göre önüne gelene ölümüne dalacan bak öyle cart curt kanun geçirebiliyorlar mı!