Osman Pamukoğlu Gebzeye Geliyor
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
pkk olmasaydı kim arkasından giderdi ki?
Arkasindan giden yok ki.MHP'nin oylarını parçalıyor.Ne Dtp Ne Mhp Ne Tansu Çiller Ne Osman Pamukoğlu bu ülkeyi yönetme kabiliyetine sahip olamaz.Kozmik ve kavgaci milletleri bunlar yönetemez hâk verin! -
ceylan gibi seker aslan gibi dalarım . beni babam tilki avına götürürdü turnayı gözünden vururum ! kralım lan ben kralım !
-
RuzgaR bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
pkk olmasaydı kim arkasından giderdi ki?
Arkasindan giden yok ki.MHP'nin oylarını parçalıyor.Ne Dtp Ne Mhp Ne Tansu Çiller Ne Osman Pamukoğlu bu ülkeyi yönetme kabiliyetine sahip olamaz.Kozmik ve kavgaci milletleri bunlar yönetemez hâk verin!
-----------------------------hak vermiyorum.
alpere gelince. alper osman paşa neden parti kurdu bilgisi olmadığına sayıyorum.
dikkatinizi çekerim bu partiyi Halk kurmuştur. diğerleri gibi partinin belli bir parası yok. tamamen halkın gücüyle ayakta.
40 yıldır aynı siyaset ağzı yapanlarla Osman paşayı bir tutarken adamı tanıyın ondan sonra görüş bildirin.
50 yıldır amerikan ağzıyla siyaset yapanları istiyorsanız buyrun devam edin...
-
osman paşayı tabımak isterseniz kan uykusu adlı belgeseli seyretmenizi öneririm bide kaygusuz senden özel bir ricam olucak mersine gelirse özelden mesaj atarmısın ben pek takip edemiyorumda
-
Sorun : PKK
Uygulanan Formül : Genel olarak silahlı mücadele
Sonuç : Madi - Manevi Zarar ve Çözümsüzlük.
Bu saydığım partilerin ortaya koyacağı fikir de sadece ırkçılık ve kan yoluyla çözüm aramak ve sonuca ulaşamamak.Çönkü bu teşhisin çözüm getirmediğini 40 yıldır görüyoruz...Hâk vermemen bir şeyi değiştirmez.Kan Uykusu belgeselini izlemekten öteye ezbere biliyorum.İşte o yüzden Osman Pamukoğlu çözüm olmayacaktır diyorum.
-
ben bişeyi merak ediyorum bi programda biz birde eğitim de veriyoruz demişti bu verilen eğitim ile ilgili bir bilginiz varmı_?
bende bu adama çok kral gözüyle bakıyorum ama bence de mhp nin oylarını bölmek için siyasete atıldı...
alper hocama katılıyorum ayrıca herzaman söylerim pkk bu ülkenin sermayesidir...bu sermayeden askerde siyasetçiside özelliklede derin devlet te faydalanır...eğer örgüt devletin elinin altından ayrılırsa belirli zamanlar yaşadığımız olaylar gibi askerlere kurulan pusular siyasetçilere yapılan suikastler veya öenmli mevkilerdeki şahışlara verilen göz dağları bunların hepsi örgütün çevre ülkelerin gizli servislerinin kucağına düştüğü manasına gelir...buda bizim ülkemizin ne kadar güçsüz olduğunun bir göstergesidir...adamlar bizim iç siyasetimize uluslar arası yasalar gereği aktif olarak karışamıyorlar ama iç dinamiklerimiz ile oynadıkları zaman bir bakıyorsun ertesi gün siyasetin gündemi değişmiş bir önceki gündem yaratan olay diğer ülkelerin isteğince kabul edilmiş veya edilmemiş oluyor...ama bundan kimsenin haberi bile olmuyor ve çıkarı olanlar amaçlarına ulaşıyorlar...
ayrıca türkiye gibi asya ve avrupa arasında köprü görevi gören ortadoğusunda savaşı petrolü uyuşturucu kaçakçılığı hiç eksik olmayan bir ülkede gerektiğinde paralı asker gerektiğinde taşımacılık yapan yeri geldiğinde siyasete atılan pkk gibi ortamalı bir örgütün olması normaldir...bu pkk olmazda baska bir örgütte olabilir...
ben biliyorum ki devletin kasalarında örgüt ile illgili öyle önemli bilgiler varki eğer o bilgilerin ışığında çok değil 1 hafta kadar bir sürede hükümet ve devlet büyükleri icraat yapsa ne pkklı nede yandaşı kalır...
şimdi çok bilirmiş gibi konuşanlar çıkacak pkk şöyle yapıyo böyle yapıyo askerlerimizi şehit ediyo da sen nasıl böyle konuşursun diye vallahi babacım kim nederse desin bu bir gerçek bunu söylecek olan adamların ilk önce dönüp kendilerini sorgulaması lazım diye düşünüyorum...ki zaten bunu söylecek kişilerin ideoloji diye taptıkları milliyetçilik akımını savunanlar olduğunu tahmin edebiliriz....yanlız bana cvp verecek bu zihniyete sahip kişilerin benimde bu akımın içinden neler döndüğünü görerek çıktığımı bilmelerini isterim...
-
RuzgaR bunu yazdı:
-----------------------------Sorun : PKK
Uygulanan Formül : Genel olarak silahlı mücadele
Sonuç : Madi - Manevi Zarar ve Çözümsüzlük.
Bu saydığım partilerin ortaya koyacağı fikir de sadece ırkçılık ve kan yoluyla çözüm aramak ve sonuca ulaşamamak.Çönkü bu teşhisin çözüm getirmediğini 40 yıldır görüyoruz...Hâk vermemen bir şeyi değiştirmez.Kan Uykusu belgeselini izlemekten öteye ezbere biliyorum.İşte o yüzden Osman Pamukoğlu çözüm olmayacaktır diyorum.
-----------------------------ben osman pamuk olğlu olmaz demiyorum yanlız şunu görebilmek ve anlamak lazım onları kullanabiliriz bunun içinde derinlere ihtiyacımız var bunun içise operasyonel ve derin devlet kumaşı taşıyan birine ihtiyaç var ben osman pamuk oğlunu tanımıyorum belki bu kumaş onda vardır... :D
bu ülkede yukarıda da yazdığım gibi pkk bitmez ama kullnamasını bilirsek ve başarırsak bize öyle bir kazanım sağlarki akıllara zarar :D ilk önce gizli servislere karşı açığımızı kaptmış oluruz...ve iç karışıklıklara gerek kalmadan ve kimseyi karıştırmadan hallederiz...
-
Osman paşa zamanında pkk ile etkin mücadele etmiş bir isim Onu bende kan uykusu belgeselinden tanıdım.
Fakat siyasete atılmasının sebebinimerak ettim. Teröle mücadele tekrar başarılı bir siyesetçi olacaktır ama bu ülkenin tek meselesi bu değil ki ekonomi konusunda ne verecek bu ülkeye eğitim konusunda ne gibi değişiklikler yapacak bunlar önemli.
Ekonomi ve işsizlikle mücadele edebilecek mi , digerlerinden farkı ne olacak,
-
bi emriyle bi köyü darmadağıneden taş üstünde taş bırakmayan ve bunları sadece 1 askeri için yapan OSMAN PAMUKOĞLU keşke basbakanımız olsa; belki o zaman emperyalist güçlere başkaldırabiliriz...
-
peki bunu hangi silahlar ile yapacaksın emparyalistlerin verdiği silahlar ilemi _?
asıl icrat kendi yaptığın silah ile mücadele etmek.sen hem adamdan silah alacak onu zengin edeceksin sonra ona o silah ile mermi sıkacaksın mermin bitince ne olacak gene ondan alacaksın :D
mantık bu yani adamlar askeriyenin dürbününe varana kadar veriyorlar sonra o silahlar ile onlara savaş açmana izin verirlermi sence_?
savaşa hazırlanmadan ilk önce kendi teknolojik yeterliliğini ve ekonomik gücünü elde edersin ondan sonra savaşa girersin...yoksa senin düşüncenin ışığında ilerleyenler intihar etmek başka bir icrat edemezler... :D
bir abimiz hep der keşke bütün dünya savaşlarına katılsaymışız....inanıyorumki silah teknoloji ve ekonomik alanlarında amerikayı bile geçerdik...