Osman Pamukoglu Pasa Kaza Geçirdi
-
Onun gibi adamlar ülkede sayılı İNŞALLAH kötü bişeyi yoktur
-
l. olsun böle işe
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
bknz: takım tutar gibi parti destekleme diye buna diyoruz..
-----------------------------ne alaka simdi takim tutar gibi parti tutmanin simdi. Adamin yaptigi terbiyesizlige bak. Osman Pamukoglunu begenirsin veya begenmezsin o senin kisisel gorusundur. ama cikipta ulu orta yerde bosbogaz konusunca adama lafi sokarlar oyle.
-
o laf sokmak olmuyor hocam hadi o yapmış bi terbiyesizlik sen de üstüne hakaret ediyosun.. tavrın bu tarz olunca malesef takım tutar gibi oluyor..
-
bir an tayyip belirdi gözümde.o an yediği küfürler geldidee aklıma :)
-
Aman ölmesin adam o zaman baş tacı olacak işte ayrıca ilk mesajda yazılan düşüncelerinizi alim diyen herife sesleniyorum. Adam kaza geçirmiş ne düşüncesi olabilir :)
-
sniperscope bunu yazdı:
tarzan bunu yazdı:
bknz: takım tutar gibi parti destekleme diye buna diyoruz..
-----------------------------ne alaka simdi takim tutar gibi parti tutmanin simdi. Adamin yaptigi terbiyesizlige bak. Osman Pamukoglunu begenirsin veya begenmezsin o senin kisisel gorusundur. ama cikipta ulu orta yerde bosbogaz konusunca adama lafi sokarlar oyle.
-----------------------------Bak hele sen şu işe... :)
21 Haziran 2010 (Pazartesi) 05:29 tarihinde yazıldı. Kısayol
Profil |
Alıntı yap |
Özel Mesaj
sniperscope
pesmergenin arkasinda AQ partisi, ve tayyip denilen serefsiz biri var. O yuzden sesleri bu kadar guclu cikiyor.
Osman Pamukoglu Hakkari'de gorev yaparken, piclerden ses cikarmayi gectim, adamlar nefes alamiyorlardi. Niye? karsisinda dassakli bir general vardi.
Ülkemizi ele geçireceklermiş, böleceklermiş, yıkacaklarmış... KAYGILANMAYIN !!! hepsini gömecek kadar toprağımız var. Osman Pamukoğlu (Efsane komutan - Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı )22 Haziran 2010 (Sali) 09:47 tarihinde yazıldı. Kısayol
Profil |
Alıntı yap |
Özel Mesaj
sniperscope
alli bunu yazdı:
güne s.kten bi başlangıç. O.cocukları artık bel altı vurmaya başladı asker yetmedi onun karısına kızına ailesine de saldırmaya başladılar. Gün olur devran döner o bombalar götünüze girer. Allah rahmet eylesin
-----------------------------AQ partisi ve O...Cocugu tayyip varken hec bi mikim olmaz. Olmadigi bir yana ibneler gun gectikce azitiyorlar. Eskiden gece karanliginda saldirirlardi, artik gupegunduz meydan okurcasina saldiri yapiyorlar.
Ülkemizi ele geçireceklermiş, böleceklermiş, yıkacaklarmış... KAYGILANMAYIN !!! hepsini gömecek kadar toprağımız var. Osman Pamukoğlu (Efsane komutan - Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı )
-
sniperscope bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
tamam lan kızmayın :D adamın mallığıdır belki ne bilellim yaşarsa anlatır olanları
-----------------------------dogru konus lan hayvan. Mal oglu mallik etme.
bi tane serefsizin yuzunden yine banlanacagiz iyimi.
-----------------------------of tamam haklısın kardeş bişey demiyorum adama laf atmışım sanki
-
Osman paşa sıradan bir insan değil. Bunun partiyle bilmemneyle alakası yok. Heleki tayyip gibi biriyle kıyaslanamayacak kadar yüce ve vatana hizmeti geçmiş birisi. pkkya en ağır darbeleri vurmuş, operasyonlara bizzat katılmış, kar kış, yağmur çamur, gece gündüz demeden doğuda hayatını tehlikeye atmış ve görevlerini üstün başarıyla tamamlamış birisinden bahsediyoruz. Herkes Osman paşaya laf ederken ağzından çıkanı kulağı duysun. Böyle birisine saygısızlık edilmesine asla izin vermeyiz.
-
yahu adam bisey demedi ki.
belki onun malligidir demis, tamam duzeltsin o zaman belki onun hatasidir desin... bu kadar basit.
bende takim tutar gibi yorumuna katilyorum, arada bi sapitiyo burasi bole bi karisiyo,
sonra 2 tekme 1 tokat, 2 AB 1 168 saat hop toparlaniyo :)
gecmis olsun diyorum ben kendilerine, kan uykusu zamanindan "aa kim bu adam?" dedirten bir sahsiyettir kendisi bana. siysete atilacagini duydugumda ayri parti kurdugunu duydugumda ayrica sevinmisimdir.
ama insanlarinda cok meded ummamasi lazim, adam sonucta allah deil, ataturkde deildi, milletin koru korune desteklmek yerine, "acaba ne anlatiyor bu adam" diyip dinlemesi oyunu atmasa onun yerine 2 kelamini anlasa bence daha faydali olur...