folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Osman Pamukoglu Pasa Kaza Geçirdi

Osman Pamukoglu Pasa Kaza Geçirdi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir inşallah

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek

ShockStun bunu yazdı:
    -----------------------------

paşamızın dediğine göre ab raporlarında parti adı geçiyormuş ilerliyo bunlar dikkat edin gibisinden.o rapor nedir,ne değildir, varsa paylaşabilcek varmı yada aydınlatabilcek

-----------------------------
    ben paşanın bi konuşmasında dinledim bu parti tehlikeli büyümesini engelleyin gibisinden bi tavsiye varmış raporda.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek

Ab'nin şu an itibariyle önlem alınmasını isteyeceğini zannetmiyorum. Mhp oylarını arttırmaya başlarsa, emin olun ki Ab o zaman Hepar'ın tam destekçisi olacaktır. Chp-Dsp, Mhp-Bbp, Akp-SP gibi bir paralele bağlanmak istenirse, yerleşkesi Mhp ve Bbp'nin tam ortası olacaktır.

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

akp gittsin de kim gelirse gelsin arkadaş adam anamızı s.. gözünü yatan ölülere dikti neredeyse eski yobazları canlandırıp seçime sokucaklar bu sefer son olsun bari mecliste akp bdp istemiyoruz

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
Toplam Hit: 4928 Toplam Mesaj: 45