Osman Pamukoglu Pasa Kaza Geçirdi
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Osman paşa sıradan bir insan değil. Bunun partiyle bilmemneyle alakası yok. Heleki tayyip gibi biriyle kıyaslanamayacak kadar yüce ve vatana hizmeti geçmiş birisi. pkkya en ağır darbeleri vurmuş, operasyonlara bizzat katılmış, kar kış, yağmur çamur, gece gündüz demeden doğuda hayatını tehlikeye atmış ve görevlerini üstün başarıyla tamamlamış birisinden bahsediyoruz. Herkes Osman paşaya laf ederken ağzından çıkanı kulağı duysun. Böyle birisine saygısızlık edilmesine asla izin vermeyiz.
-----------------------------saygısızlığa izin vermemek ayrı tavır ayrı hocam.. O zaman herkes kurallara uysun kimse kimseye hakaret etmesin biri madem hakaret etmiş onca mod var sitede mesaj atılır uyarılır ya da onlar görür siler ya da neyse cezası verilir. Burda ki durumda çift taraflı bir yanlışlık var.. Siyasi düşünce uğruna burda sövelim hepimiz birbirimize o zaman.. sonra telefonlaşalım buluşalım birbirimizi kesip doğrayalım..
bu mantıkla bakacak olursak 80 de yıkılan aileler sönen ocaklar, yeniden yıkılır yeniden yanar durur..
sözün özü kimse kimsenin cezasını hakaretle vermek zorunda değil. inci sözlük değil burası bu sen tahribat felsefesini kavramışsın ki iki tane madalyan var. (bence)
-
FireX bunu yazdı:
Osman paşa sıradan bir insan değil. Bunun partiyle bilmemneyle alakası yok. Heleki tayyip gibi biriyle kıyaslanamayacak kadar yüce ve vatana hizmeti geçmiş birisi. pkkya en ağır darbeleri vurmuş, operasyonlara bizzat katılmış, kar kış, yağmur çamur, gece gündüz demeden doğuda hayatını tehlikeye atmış ve görevlerini üstün başarıyla tamamlamış birisinden bahsediyoruz. Herkes Osman paşaya laf ederken ağzından çıkanı kulağı duysun. Böyle birisine saygısızlık edilmesine asla izin vermeyiz.
-----------------------------hakaret falan etmemişim biliyorum kimin ne olduğunu yani orada ne terbiyesizlik etmişim nede saygısızlık belki mallık etmiş anlamı sürücü hatasıdır anlamında, yaşarsa anlatırda bir ihtimal üzerine kurulmuş bir cümledir provakasyon falan yapacak olsam direk apo falan yazarım hey allahım ya tek tek cümle açıklatıyorsunuz bana tamam saygı duyulacak bir insandır sizlere göre izleyene göre sempatizanına göre ama uslubu etkilemez bu
tayyip dedin türkiyenin %47si adama oy bayılmış biz burada sövüyoruz tayyip hayranı biri gelip senin düşündüğünü düşünebilir. ki bu en kötü ihtimal benim osman paşaya karşı garezim yok gelen adamın vardır...
neyse hocam yani kısaca ufak geyikli bir cümleden dolayı izin verme vermeme olayına çeviriyorsan bu olayı izin alıp alınmayacak bir olay olmadığının farkında ol..
burada tayyip sövme rulz bir paşaya laf atmadan fişleme yapma oh ne ala
-
tarzan bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
-----------------------------saygısızlığa izin vermemek ayrı tavır ayrı hocam.. O zaman herkes kurallara uysun kimse kimseye hakaret etmesin biri madem hakaret etmiş onca mod var sitede mesaj atılır uyarılır ya da onlar görür siler ya da neyse cezası verilir. Burda ki durumda çift taraflı bir yanlışlık var.. Siyasi düşünce uğruna burda sövelim hepimiz birbirimize o zaman.. sonra telefonlaşalım buluşalım birbirimizi kesip doğrayalım..
bu mantıkla bakacak olursak 80 de yıkılan aileler sönen ocaklar, yeniden yıkılır yeniden yanar durur..
sözün özü kimse kimsenin cezasını hakaretle vermek zorunda değil. inci sözlük değil burası bu sen tahribat felsefesini kavramışsın ki iki tane madalyan var. (bence)
-----------------------------Osman paşa'ya karşı tayyip konulmuş ve olay tamamen siyasi boyut kazanmış. Bu konuda şahsi olarak uyarıda bulunmak istedim. Buradan bakıldığında insanlar Osman paşa hakkında bilgi sahibi değil. Edilen hakaretleri onaylıyor görüntüsü var. Sanki siz tayyibe hakaret ediyorsunuz biz de kılıçdaroğluna ederiz gibi Osman paşaya sıradan bir parti başkanı gibi hakaret ediyorsunuz. Olmaz. Bu insan bu ülkeye en çok hizmeti geçen kişilerden birisi. Onun sayesinde kimbilir kaç can kurtuldu. Herşeyden önce vatanını hayatı pahasına her şartta korudu. Yukarıda arkadaşın ettiği laflar kendi ayıbıdır. Şikayetçi olanlar adminlere pm atabilir.
-
Hafif yaralıymış duyduğuma göre doğru mu ?
-
o konuda haklisin.
tayyip, bahceli, kilicdaroglu gibi hakkinda her istenilenin rahatlikla soylenilecegi biri deil. ya da soyle soyleyelim oyle olmamasi lazim hicbir zaman insanlarin kafasinda.
ama dedigim gibi 2 dakikasini ayirip dinleyen biri zaten adamin en azindan akilli biri oldugunu, dusunerek konustugunu (vatan millet sakarya muhabbetinide gecelim diyorum, yani 50 sene vatanina hizmet etmis onuda bosverin) farkedip saygi duyar zaten.
-
FireX bunu yazdı:
tarzan bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Osman paşa'ya karşı tayyip konulmuş ve olay tamamen siyasi boyut kazanmış. Bu konuda şahsi olarak uyarıda bulunmak istedim. Buradan bakıldığında insanlar Osman paşa hakkında bilgi sahibi değil. Edilen hakaretleri onaylıyor görüntüsü var. Sanki siz tayyibe hakaret ediyorsunuz biz de kılıçdaroğluna ederiz gibi Osman paşaya sıradan bir parti başkanı gibi hakaret ediyorsunuz. Olmaz. Bu insan bu ülkeye en çok hizmeti geçen kişilerden birisi. Onun sayesinde kimbilir kaç can kurtuldu. Herşeynden önce vatanın hayatı pahasına her şartta namusunu korudu. Yukarıda arkadaşın ettiği laflar kendi ayıbıdır. Ben yönetici olmadığım için beni bağlamaz. Şikayetçi olanlar yöneticilere pm atabilir.
-----------------------------ok pm atın arkadaşlar ne kadar doğru bir yaklaşım orada adam bana hakaret ediyor o kimsenin ayıbı olmuyor benim üstte açıkladığım olay hakaret olarak algılanıyor adam türkieyi kurtarmıştır belkide ona hakaret bile etsem onu bağlar kardeşim site yönetiminin bununla alakası neayıptır sorması mesajımında hakaret olmadığı çok çok açık çok sevdiğin bir paşa olduğu için toz kondurmamaya çalışıyorsun saygı duyarız ama havadaki herşeyi toz gibi gösterip milleti kışkırtma
-
hackworm bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
tarzan bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Osman paşa'ya karşı tayyip konulmuş ve olay tamamen siyasi boyut kazanmış. Bu konuda şahsi olarak uyarıda bulunmak istedim. Buradan bakıldığında insanlar Osman paşa hakkında bilgi sahibi değil. Edilen hakaretleri onaylıyor görüntüsü var. Sanki siz tayyibe hakaret ediyorsunuz biz de kılıçdaroğluna ederiz gibi Osman paşaya sıradan bir parti başkanı gibi hakaret ediyorsunuz. Olmaz. Bu insan bu ülkeye en çok hizmeti geçen kişilerden birisi. Onun sayesinde kimbilir kaç can kurtuldu. Herşeynden önce vatanın hayatı pahasına her şartta namusunu korudu. Yukarıda arkadaşın ettiği laflar kendi ayıbıdır. Ben yönetici olmadığım için beni bağlamaz. Şikayetçi olanlar yöneticilere pm atabilir.
-----------------------------ok pm atın arkadaşlar ne kadar doğru bir yaklaşım orada adam bana hakaret ediyor o kimsenin ayıbı olmuyor benim üstte açıkladığım olay hakaret olarak algılanıyor adam türkieyi kurtarmıştır belkide ona hakaret bile etsem onu bağlar kardeşim site yönetiminin bununla alakası neayıptır sorması mesajımında hakaret olmadığı çok çok açık çok sevdiğin bir paşa olduğu için toz kondurmamaya çalışıyorsun saygı duyarız ama havadaki herşeyi toz gibi gösterip milleti kışkırtma
Dediğim gibi şikayetin varsa yönetime gidersin. Ben bir şahsa yönelik doğrudan açıklama yapmadım. Öyle yapsam direk mesajdan alıntı yapardım. Konunun gidişatına bakıldığında konu tayyibe kadar kaymış. Kimseyi kışkırtmayla, fişlemeyle uğraşacak değilim. Olaylara karşı bu kadar hassassan bundan sonra başka insanlara da aynı hassasiyeti gösterip saygılı bir şekilde yazarsın. -
FireX bunu yazdı:
Osman paşa'ya karşı tayyip konulmuş ve olay tamamen siyasi boyut kazanmış. Bu konuda şahsi olarak uyarıda bulunmak istedim. Buradan bakıldığında insanlar Osman paşa hakkında bilgi sahibi değil. Edilen hakaretleri onaylıyor görüntüsü var. Sanki siz tayyibe hakaret ediyorsunuz biz de kılıçdaroğluna ederiz gibi Osman paşaya sıradan bir parti başkanı gibi hakaret ediyorsunuz. Olmaz. Bu insan bu ülkeye en çok hizmeti geçen kişilerden birisi. Onun sayesinde kimbilir kaç can kurtuldu. Herşeynden önce vatanın hayatı pahasına her şartta namusunu korudu. Yukarıda arkadaşın ettiği laflar kendi ayıbıdır. Şikayetçi olanlar adminlere pm atabilir.
-----------------------------Hocam öyle bakacak olursak da Tayyip'de bu ülkenin Başbakan'ı... Sonuçta o da bir makamı temsil ediyor, partiyi değil.. Kaldı ki Osman Paşa siyasete girmiş durumda. Onu siyasetçilerden ayrı değerlendirirsen ortada nasıl bir demokrasiden bahsedebilirsin ki? Kaldı ki ben yapılanları haklı bulmadım zaten. Bir noktaya işaret ettim sadece...
Kendine yapılmasını sevmediğin şeyi başkasına yapmayacaksın. Her ne kadar insanlar kabullenmek istemese de bu adam da bu ülkenin en az %30'unu temsil ediyor...
-
FireX bunu yazdı:
Osman paşa'ya karşı tayyip konulmuş ve olay tamamen siyasi boyut kazanmış. Bu konuda şahsi olarak uyarıda bulunmak istedim. Buradan bakıldığında insanlar Osman paşa hakkında bilgi sahibi değil. Edilen hakaretleri onaylıyor görüntüsü var. Sanki siz tayyibe hakaret ediyorsunuz biz de kılıçdaroğluna ederiz gibi Osman paşaya sıradan bir parti başkanı gibi hakaret ediyorsunuz. Olmaz. Bu insan bu ülkeye en çok hizmeti geçen kişilerden birisi. Onun sayesinde kimbilir kaç can kurtuldu. Herşeynden önce vatanın hayatı pahasına her şartta namusunu korudu. Yukarıda arkadaşın ettiği laflar kendi ayıbıdır. Şikayetçi olanlar adminlere pm atabilir.
-----------------------------Ben tayyibi korumadım kılıçdaroğlunu da korumadım ha bi tane post bulursunuz database de o da bugün sanırım seçim konusuna yazdım onuda sanırım..
Herneyse benden alıntı yaparak "
Sanki siz tayyibe hakaret ediyorsunuz biz de kılıçdaroğluna ederiz gibi Osman paşaya sıradan bir parti başkanı gibi hakaret ediyorsunuz
" diyemezsin yani :) ki diğer elemanın tayyibe sövdüğü postları ben bulup çıkartmadım.. osman paşaya da hakaret ettiğim yok yine bakıp bulabilirsin..
Yani benim demek istediğim de o kim ne demişse şikayet edilir forumun ortasında mal, malak gibi tabirler bu tip konularda bana göre yersiz.. Bu son mesajım umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir :) kimse kimseye hakaret etmek zorunda değil.. Tahribat zaten sürekli gündemde durup dururken telekom olayında bile google araması yüzünden mahkeme kararı gelmedi mi? Bu tarz şeyler alkışlanırsa benzeri olaylar yine başa gelir. Dikkatli olmanın kime ne zararı var.
Örneğin; geçen zamanda içinde ben yine bi oy konusuna post atmıştım.. belediye seçimlerindeydi sanırım. yazdığım bişey yüzünden konuyu açan beni uyarmıştı. Ben de düzenlemiştim sonuç olarak tartışma çıkmadı konu boyunca.. Yani direk hakaret yerine daha mantıklı bir şey yapmamak neden? Bunca şeyi yazmamda ki temel neden budur.. A ya da B kişi ya da partisini savunmak değil :)
-
NmC bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Hocam öyle bakacak olursak da Tayyip'de bu ülkenin Başbakan'ı... Sonuçta o da bir makamı temsil ediyor, partiyi değil.. Kaldı ki Osman Paşa siyasete girmiş durumda. Onu siyasetçilerden ayrı değerlendirirsen ortada nasıl bir demokrasiden bahsedebilirsin ki? Kaldı ki ben yapılanları haklı bulmadım zaten. Bir noktaya işaret ettim sadece...
Kendine yapılmasını sevmediğin şeyi başkasına yapmayacaksın. Her ne kadar insanlar kabullenmek istemese de bu adam da bu ülkenin en az %30'unu temsil ediyor...
-----------------------------Siyasi lider olarak tabiki beğenilmeyebilir, saygı çerçevesinde eleştirilebilir. Olayın siyaset yönü var, askeri yönü var, şahsi yönü var. Şahsına hakaret edildiğinde olay başka yerlere gidiyor. Siyasi yöndne çok kötü bulabilirsiniz. Saygı duyarım. Diğer konu Tayyip'e edilen hakaretleri onaylayan birşey de demedim. Yer, mevki sahibi olabilmiş herkes saygıyı hak ediyor tabiki.