ÖSS Açıklandı - Tüm Konular Bu Başlık Altına Toplansın. Yeni Konu Açmayın.
-
Saolasın kuytul bu arada benim diil bu sonuç ben seneye gircem...Saol moralimi züktün:( gelir fln deseydin bari:( pardon abi delirdim:(
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------Saolasın kuytul bu arada benim diil bu sonuç ben seneye gircem...Saol moralimi züktün:( gelir fln deseydin bari:( pardon abi delirdim:(
-----------------------------
rehberlik bitti,şimdi psikolojik danışma zamanı sanırım :P
kararlı bir şekilde çalışan kim varsa emeğinin karşılığını elbet alacaktır.Sene kaybından korkma,ama elinden geleni de yap ki pişman olma. -
ÖSS: Ya Şehit Ya Gazisiniz Demiştim
-
kuytul bunu yazdı:
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------Saolasın kuytul bu arada benim diil bu sonuç ben seneye gircem...Saol moralimi züktün:( gelir fln deseydin bari:( pardon abi delirdim:(
rehberlik bitti,şimdi psikolojik danışma zamanı sanırım :P
kararlı bir şekilde çalışan kim varsa emeğinin karşılığını elbet alacaktır.Sene kaybından korkma,ama elinden geleni de yap ki pişman olma.
-----------------------------iyi söylemişssin dostum benim de seneye 3. girişim olucak 5 yıldır dershaneye gidiyorum 8. sınıftan belli bi hayrını görmedim ilk dönem gitmiyip evde calısıcam yazsam fizik jeoloji maden ziraat biyoloji gelirde bende inşaat müh. istiyorum..neyse ..:)
(bu arada adananın neresinden..:))
-
100.yil mahallesindeyim.Bu arada osymnin a.k,ne yuzdelikleri verdi sonuçlarda,ne de istatistikleri veriyor.
-
100. yıl hımm bende huzurevleri..:) bu arada bende istatistikleri bekliyorum çok merak ediyorum geçen yıla oranla nası bi degişme var ..
-
arkadaşlar benim ham puanlar böyle;
SAY1....267
SAY2....235
acaba hava MYO okullarına girebiliyo muyum yada 4 yıllık bi yer olur mu
-
toplam puanın ne say 2 den ham puanın iyiymiş..
-
ham puan 76
ya ben şu askeri okulları çok istiyorum acaba girebilir miyim
-
dostum kafayı mı yedin senin say 2 puanın 311 yapıo senin puanın bilgisayar müh , makina müh , inşaat müh hepsini tutar askeri okulları salla derim ..:)