ÖSS Açıklandı - Tüm Konular Bu Başlık Altına Toplansın. Yeni Konu Açmayın.
-
Tüm kardeşlerimin hayırlı haberlerini alırız inşallah
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------nihaahah ezikler :D bir toplum neden bu kadar çok korkar ki bi sınavdan? ayıptır ayıp :D
-----------------------------
su an benim bulundugum konumda bulunsan varya öle bi tırsardınki aq ben yine iyi sogukkanlıyım :D -
yarraa yedik :P
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------nihaahah ezikler :D bir toplum neden bu kadar çok korkar ki bi sınavdan? ayıptır ayıp :D
-----------------------------
o sınav yüzünden hayatım mahvoluyor :( 2. kez mahvoldu 3. kez mahvolmaması için bukez çalışıcam :P -
össyi kaldırcam dien hiç bi partiye oy vermicem ben zamanında cektim sizde cekin nihohahaa :D
-
yaw hocam saolasın ellerin dert görmesin haber için böle söleyince zannedilmesin ki derece yaptık onu beklioz :D korkunun ecele faydası yok bea gelsin de tercihimizi yapıp bi tatil yapak yaw böle diken üstünde noolcak ne gidcek diye beklemek daha kötü tekrar çoook tşk hocam...
-
Codemaster sen mayın tarama robot yapcaana aileden koruma robotu yapsana :D :D
-
İçim burkuldu. :S
-
walla bir yıl hazırlık olmasaydı bende bu sene giriyor olmuştum. emme seneye de gelecek öss dolduracam kağıdı geldi geldi bir maliye yazacam daha iyi gelirse pc öğrt. ya da 2 yıllık prog. o da gelmese maaşım işim hazır zaten amk :| babamın parası da yok yannış anlamayın :D doğuda yaşamanın avantajı sadece :|
şaka bi yana güzel şeyler gelir inşallah lan geçen sene epey güzel yerler çıkmıştı müridlere.
-
anasını satayım bu öss nin hani 15inde açıklanıyordu aq ona göre kendimi hazırlamıştım
Toplam Hit: 27426 Toplam Mesaj: 214