ÖSS (Bıktım,Bıktım,Bıktım)
-
saçmalama kerdeşim ne doğusu ne batısı ne çalışması ya bazı insanlar hiç akıllanmıyor bak anlaşıldığı kadarıyla annenlerde sana destek verıyo kazanamazsan bır daha girersin ölüm yok ya abim 5 senedir giriyo :) neyse hoca bak şimdi ben ege eczacılıkta okuyorum 350 puan artı okul birinciliği ile girdim denemelerim ii sayılırdı hamda 270 260 dan aşağı düşmezdim ama bu ne zamana kadar böyle oluyordu konu tarama bitene kadar sen şimdi genel denemelere gırsen elbet batarsın kı ben de öyle olmuştum okulun denemesi hem genel hem zor oluyordu ve max 220 alıyordum noldu 220 alan adama ne olduda kazandı çünkü kafama takmadım hayatın aq nolcak topu topu bir sınav en çok 1 sene konuşur başımın etini yerler dedim çokta sikime sanki eden de etsın sende böyle düşün ve öyle puan oynamalarına takılma adam gibi çalış ve kazan....
-
sıkıntı olmadan olmuyo hacı olcak böyle şeyler
-
kardeş kafana takma puanın sınav yaklaştıkça yükselir sonra sınavdan 200 çekersin bişi olmaz gelecek sene gene girersin :)
zuhahahhah
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------Hocam senin puanlar düştükçe milletin puanlar da düşüyo. Çünkü başlarda az konu var, yüksek puan almak kolay. Daha sonra işte böyle oluyo. Konular biriktikçe puanlar düşer, ama sadece senin değil. Derece yapacak elemanlardan bahsetmiyorum ama puanı düşen çoğu kişi senin gibi düşünmeye başlıyo. Bu sene geçti artık seneye..
İşte sen böyle düşünmezsen o bırakanların da önüne geçersin. Onlar seneye çalışıcaz diye pek önemsemezler dersleri artık iyice dibe batarlar ama morali yüksek olan arkadaşlar birkaç ay içinde aradan sıyrılarak önlere geçerler. Eğer başlarda 240 alıyorsan Öss'de de en az 240 alırsın merak etme..
Hee bir de bilgisayardan biraz uzak durmaya bak. 5 ay kadar uzak dursan hayatından fazla bi şey eksilmez.. Bak ben kapağı attım, günün 10 - 14 saati bilgisayar başında geçiyo :D
-----------------------------Abi haklısın bende kapağı atsam böle olcak bidee bölümüm bilgisayar.Çalışıorm olmuo yaw Mat mesela çok ii 21,24 falan net yapıorm ama fen beni bitirio abi.Türkçe sosyalde kolay ama fen beni bitirio.Feni çalışıorm çalışıorm günde 3,4 saat yükselmio anasını satim.
-
Esconda ve diger öss illetine girecek arkadaslar.sana sunu söylim kardes.
1.si Her Şey Kafada Biter Aslanım.sen bi kere işi kafada bitireceksin.2 seçenek.ya kazanacaksın ya da kazanacaksın.Başka yolu seni cok iyi tanımadıgım için bana gore yoktur.Çevrene bak öne.azimli,başarılı kişilerle takıl,gez,sinema,kız vs vs....Dersanede alanında en iyi sınıfta olmaya bak.kimseyi sikleme.takma yani.
İşte evladım niye çalışmıyorsun,arkadas senin bu deneme niye böyyle boktan geldi vsvsvs....Bunları bi siktir edeceksin.Etmezsen siktir olur gidersin kaybedersin.
En son yazdıgım kaybetmek kelimesini hayatının içine almamaya gayret et.
Bu bir stratejidir.Stratejini iyi belirle.Rakibini tanı.Önce kendini tanı.ne yaparsam bu rakibin amına koyarım diye düşün.Ne yaparsan sence?
Netlerini yükseltirsen, mat-1 mat-2 ye dayarsan ki yaparsın bak bişey yok sana bu konuda ben kefilim. işte söyle zor boyle zor...bu , kızların sadece kendilerini tatmin ettiklerini düşündükleri saçmalıklardan ibarettir kardeşim. 5 ayda kapa net amk.25 ocak tatil.28 ocakta başla kasmaya.önce 1.dönemden kalan eksiklerini hallet.Ama adam gibi yap.2. dönemde sorulara asılırsın.son 2 veya 2,5 ay kala saç sakal bırak amk birbirine girsin.günde 10 saat soru çöz.kendini lidermişsin gibi düşün.
Bunları yaparsan önünde bişey duramaz.tüm kızlar bana konu anlat ESCONDA diye peşinde gezer bak valla bunların aynıları bende oldu.bu da sana çalışmanın hediyesi olur.
Sonunda öss gelir çatar.Bu sefer öss hacked :)
Sonra tüm sevdiklerin seninle.Dünya sana hizmet ediyor.Sabahlara kadar komedi,gezmek,eglenmek,istedigin gibi internette gezmek vs vs vs...Bunları düşün.
Yaparsın aslanım.KAzanınca bana tesekkuru eksik etme bu bana yeter.
İnsallah bulundugun dersanede 1. olursun.Ben öyleydim.İsterim herkes boyyle olsun.Allah gönlünüze göre versin arkadaslar...
Spyrex :)
-
İnşallah abicim saolasınız arkadaşlar.Size çok seviyorum inşallah sizin hayatınızda dilediği gib gider ve olur.Çok saolun.Oh be moralim düzeldi.:D:D:D:D::D:D:D:D
-
walla o bi anlık psikoloji dershanede dereceye giremiodum öss cuk die 295 yaptım =)
abicim sana sadece bişi dicem
tuvalete sıcmaya gidosun dimi
peki hiç düşündün mü ya sıcamassam die
öle düşün harbidende sıcamassın içinde patlar =)
yapıcagına inan ama ailenin yanında olmasına cok sevindim cunku cogu aile böle destekçi olmaz.
Sende ailenin destegiyle düzenli programına dewam et sen yaptıgın puana degil sıralamaya bak.
sürekli soru çöz. sınavda yanlışlarını kütüphane hocalarıyla kontrol et.
2 yıllık okuma. benden bu kadar =)
bol şanslar sosyal ortamınıda cok eksik etme arkadaslarınıda kırma -
walla hoja ne yaparsan bundan sonra yaparsın kalan 5 ay süreçte.ders yılının baslarında yuksek puan alırsın ve yıl sonuna dogru deneme sınavlarından aldıgın bu puanlar dusmeye baslar sebebi ise deneme sınavlarının kapsadıgı konuların artması ve akabininde dershanenin Türkiye geneli tarama denemeleri yapmaları bu denemelerinde öss ve konu tarama denemelerine göre zor olmasıdır. sıkıntı yapma kafana ne yaparsan kalan 5 ve 4 ayda yaparsın. bence Çalısma masasında gecen zamanın bosa geçmesin.
Hayatta insan oğlunun sahip olabilecegi en büyük servet zamandır ve bu serveti boşa harcama benim görüşüm ve düşüncelerim bunlardır. Umarım bir nebze yardımcı olur.Umarım! Tüm öss ye calısan arkaslara Allah kolaylık versin. Çalışmalarında başarılar!
-
yaw çalış demesi kolayda çalışmak zor herkes çalısırsa kazanacagını biliyordur bu yıl öss ye gircem durmadan kendime aylık plan yapıom şu gun şukadar bugun bukadar soru çözcem die ama yanına bile yaklasamıyom
hedefledigim soru kadar çözsem cok rahat kazanacıgımı da bliyorum okuldada bole sınavdan 2 alırım evde yatmadan önce 30dk calışıp bidahakinde 5 aldıgım olmuştur cok kez ama insan üşeniyo ne biliim soru çözmek yerine hep bişeler bulunuyo insan kendi kendine psikolojik olarak bişiler üretiyo bahane olarak sora da elimizde patlıyo
sevdigim bi söz var tamamen öss ciler için soylenmiş "düşünüyorum öyleyse varım, üşeniyorum öyleyse yarın"
-
Raamlis dostum çok haklısın.Seninle tartışmıştık ç ile karşında ama bnmde puanlar düşünce üşenmeye başladım.