Öss Protestosu!
-
abi doru kalemlerine kıyamayanlar olabilir onunda çözümü var gidin çinmalı 100 bilik kuşun kalemler alın kırın atın amk :P
-
ileri görüşlü olun azcık :D bizim çektiklerimizi çekmesinler ilerikiler eheh
-
bu yazıyı msndeki 8 kişiye yollamazsak, yarin araba çarpar ölebiliriz...
-
kırtasiye zengin etmekden öte olmaz..hep saçma bulmusumdur böle yok msn e sunu koyun yok kalemi surasından kırın..
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
bu yazıyı msndeki 8 kişiye yollamazsak, yarin araba çarpar ölebiliriz...
-----------------------------
güsel :)ben bi makarasını edeyim :)
-
kalemi gözetmene saplayıp öldürsek daha dikkat çekici olur
-
Şu ülkede gereksiz cami yapımı, dolandırıcılık, ihaleye fesat karıştırma, yolsuzluk giderlerinden açtıracağın universite sayısıyla sokaktaki tinercilerini bile okutabilirdi sözde devlet büyüklerimiz. Topkapı civarından geçenler bilirler topkapıda daha doğru dürüst yaşam alanı ev bina yok sokakları taş toprak içinde inşaat halinde fakat nedense iki adet cami var o inşaat yıkıntılarının içinde yeşermiş kim kullanıyor acaba.
Yapılan protestoyuda haklı buluyorum show habere felan mail atmak lazım kalemler kırılacak diye (:
-
jezreel hocam tinerciler falan okutulabilinirdi demişsin de okutunca nolucak? işsizler ordusu kat kat katlanıcak... sorun cok adam okutmak diil ki adam gibi okutabilmek..
-
ülkeyi siz mi kurtaracaksınız okuyupta ne olacak iş siz olacaksınız , yarınki eylemi kalem kırarak değil
cevap anahtarını yırtarak yapalım diyorum bence...
warmı bana katılan ? Eylem dediğin böyle olur.
-
efsun bunu yazdı:
-----------------------------ülkeyi siz mi kurtaracaksınız okuyupta ne olacak iş siz olacaksınız , yarınki eylemi kalem kırarak değil
cevap anahtarını yırtarak yapalım diyorum bence...
warmı bana katılan ? Eylem dediğin böyle olur.
-----------------------------Yok sen kendine yazık edersin, ha ben zaten bitmişim diyorsan bari bir gözetmeni öldürde belki değiştirirsin durumu :)