folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öss Protestosu!

Öss Protestosu!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Kleisthenes bunu yazdı:
    -----------------------------

ÖSS 'e Gircek Öğrenciler Sınav Bitiminde Kalemlerinizi Ortadan Kırıp Sıranın Üstüne Bırakın Bizde Kendi çapımızda Bir protesto Yapalım Ve ÖSS 'e Karşı Olduğumuzu Gösterelim.

arkadaşlar bunu msn lerinizde gezdirin.lütfen rica ediyorum.

yeter artık kimilerimiz sevgililerinden ayrılır bu öss uğruna kimileri intihar eder kimileri başka bi bok yapar ama hiç kimse istediği yere varamaz.

Kafam girsin Öss'ye!!!

Senin söylediğin şeyi sınavdan çıkarken düşündüm de benim haftaya da sınav var be :)
    O kalemi kullanayım haftaya dediğini YDS'de yapacam söz :D

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek
    amacım konuyu pörtletmek değil, sadece eğitim düzenimize çok kızgın birisi olarak bu kalem kırma olayı hoşuma gitti. yani bu protesto geniş çaplı yayılırsa belki yönetimdekilere bir şeyler anlatmış oluruz. Her ne kadar bir şeylerin değişmeyeceğini bilsekte. Bu tür konular genelde ÖSS sınavına 1 hafta kala açılır. O yüzden pek etliki olmaz. 1 hafta kala yapılan organizasyondan hiç bir sonuç bekleyemezsiniz. bende e-mail arşivi var. Bu konu hakkında bir deneme yazısı yazıp bütün köşe yazarlarına tv kanallarına vs vs yayın kuruluşlarına itina ile göndereceğim. Tekrar söylüyorum amacım konuyu pörtletmek değil, yönetimdekilere öğrencilerin çektiği eziyeti onlara bir nebze olsun hissettirmek.

eski bir dost mu aradınız?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Girin köleler işiniz ne :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    Girin köleler işiniz ne :)
    hocam o yollardan geçeli çok oldu. Yaş kemale erdi. Ama malum bizde o yollardan geçerken çok çile çektik. Şimdiki gençlerin derdine derman oluyoruz :) İşimizi aşımızı önümüze aldık. hayat bize değil artık biz hayata işkence çektiriyoruz. Ama malum gençler

eski bir dost mu aradınız?
Toplam Hit: 3847 Toplam Mesaj: 35