Öss Protestosu!
-
ei bir protesto gibi gözüküo ben ÖSS sınavına girmiom ama herkesi destekliom bu konuda...
-
yaw boş işlerle uğraşmayın ne protestosu a.q. adam gibi sınava girip çıkın. Bu kalem kıran protestocuların hepsi bahanede zaten. Adam var 9 aydır gecesini gündüzüne katmış dereceye oynuyo, sırf sizin için kalemini mi kıracak yane. Gidin işinize yaw..
-
ÖSs ye girmiyorum ama bende o gün orda olsam Aynısını yapardım ve cevap anahtarını yırtardım, emin Olun Bundan.
-
herzamanki gibi yine millet atraksiyon peşinde..pkk asker öldürür msnde gül koyalım öss gelir kalem kıralım devlete bu kadar tepkiliyseniz cıkarın kaosunuzu bombala kır dök bi yerleri gösterin tepkinizi böyle boş boş forumda post kasıyorsnuz
-
10 öğrenci sınavda kafasına sıksa bakın seneye sınav oluyomu :):)
-
öss kalkınca yerine daha iyi bişeyinmi geleceğini sanıyosunuz. bu ülkede böyle bişey imkansız. öss kaldırılırsa nolur ortaöğretim oratalamasına göre, okulun puanına göre vs.vs.vs üniversite seçebilirsin. üniversite sayıları arttırılcağına olan üniversitelerin kalitesi arttırılmalı bu ülkede zaten artık her şehirde en az bi tane ünv. var bu7rdan her yıl binlerce insan mezun oluyo peki kaçı iş bulup emeğinin karşılığını alıyo ?? bence öss şimdilik iyi en azından ben sınava girene kadar kaldırmasınlar..
-
ÖSS vay be Hala mı Bu Sınav Duruyo Kalkmadımı Daha :D:D
-
4 sene önce hatırlıyom da önümdeki kız sırayı sallama tamm mı dedi .. ben de sallamıstım :D sonra görevlileri cagırdı. ikaz falan ettiler .. öle kafamı bi dağıtmıstım :D Ama bu nalet sınavdan sonra insanın test çözesi geliyo :D bu yazı iyi gecirin sınava girenler icin sölüyom :D
-
o kalemleri aya cıkıp kırsanız yine boş ...
o kırılan kalemlerın kımse farkına varmaz sınav sonrasındakı temızlık personelının kufrude cabası
benım bı arkadasım haberede konu olmustu bazılarınız hatırlayabılır
öss sınavında protesto ıcın tum 2 yıl calısmanın sonucunda soruların hepsını yanlıs ısaretlemıstı
herkezı sasırtacak bır zekayla :)
ısaretledıgı soruların hepsı gercekden yanlıstı hepsı bı tane bıle dogru yoktu
yanlıs cevabı ısaretleyebılmek ıcın dogru cevabı bılmek gerek degılmı :) yıne bırıncı sayılmıstı :D
-
yanlıs cevabı ısaretleyebılmek ıcın dogru cevabı bılmek gerek degılmı :) yıne bırıncı sayılmıstı :D
bu cümleye katılmıorm...(ayrıca sefayı sewmem saçma gelmişdir yapdıkları...)