Öss Sonucları 12 Temmuzda Acıklanıyor (Bu Ctesi)
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------Gerçi ben yazlıkta olucam inşallah babam bilmiyodur 12 temmuzda açıklanacağını.
-----------------------------haberler durmadan bahsedio TV izlemiosa baban %50 öğrenmeme şansı war
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------En kötü ihtimal puanımın böyle olması gerekiyor:
TEST-1 ÖSS Puanı (2 Yıllık Meslek Yüksek Okulları İçin) : Sözel-1: 247,443996 Sayısal-1: 254,996571 Eşit Ağırlık-1: 250,883557 TEST-2 ÖSS Puanı (4 Yıllık Fakültelerı İçin) : Sözel-2: 192,550026 Sayısal-2: 225,730589 Eşit Ağırlıklı-2: 205,307451 Bu burda kalsın ki açıklandığı gün karşılaştırayım. İnş. hatırlamadığım sorularda doğru çıkarsa ki yanlış çıkar diye hesapladım; daha iyi bir puan alabilitem var...
Aslında gelecek sene açılacak fakültelerden dolayı daha fazla şansı olacak milletin ama ne yapalım. Bu sene ya ben üniversiteye girecem ya da üniversite bana girecek...
Bu adreslerden açıklanacak sonuçlar:
http://oss.osym.gov.tr ve http://oss2008.osym.gov.tr
-----------------------------hahhhaaaa geçtim seni..
say-1 280
say-2 257 civarında bekliom.Allah yüzümü kara çıkarmasın.(Amin)
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------Benide heyecan ve stres bastı kaydırma olmamışsa hesapladığım gibi gelir inş.
-----------------------------
ben dahil tüm gençlerin meşhur yalanı...-babaaaa yaaa çok heyecanlandım terledim. terim kağıdın üstüne giti. elim kaydı. gitti yaaaa :D:D:D
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------Doğacaktır bana vadettiği günler ÖYSM nin belki yarın belki yarından da yakın.
-----------------------------
aynısından
-
edit : aynısından çıktı :|
-
yaşamayı ümit ederkenn ,bir öss için ziyan olmuşuz.ağlattı kadeer ,ağlattı kaderr, gülmek istedikçe ağlattı kader.
bknz. Müslüm Gürses-Ağlattı kader
Allah, herkesin aklına inandırıcı yalanlar gelmesini nasip eylesinn.(Amin) :)
-
bekle bni izmir. men geliyommmmmm
-
sınav acıklanır...
gemblır ailesinin karşısına gecer ve...
ben bu kdr kötü beklemiodm kesinlikle kaydırma olmus o kadar soru çözdüm bu imkansız ...
peder bey : durmak yok calısmaya dewam... ( fabrikada... )
-
korkunun ecele faydası yoktur arkadaşlar.herşeyin hayırlısı.boşverin.sonuç iyi de olsa kötüde olsa ailenizin biricik çocuklarınsınız.psikologlar gibi konuştum a nokta q
-
bir defaya mahsus 750 $ verecek paranız varsa gelin sizi viyana teknik'te okutayım :)
her ay yemek, barınma, okul vs ihtiyaçlarınız ortalama 600 $ olacak :)
Hiç uğraşmayın :)