Öss Sonucları 12 Temmuzda Acıklanıyor (Bu Ctesi)
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------bir defaya mahsus 750 $ verecek paranız varsa gelin sizi viyana teknik'te okutayım :)
her ay yemek, barınma, okul vs ihtiyaçlarınız ortalama 600 $ olacak :)
Hiç uğraşmayın :)
-----------------------------O nasıl oluyor len?
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------bir defaya mahsus 750 $ verecek paranız varsa gelin sizi viyana teknik'te okutayım :)
her ay yemek, barınma, okul vs ihtiyaçlarınız ortalama 600 $ olacak :)
Hiç uğraşmayın :)
-----------------------------
daha detay. Nedir bu viyane teknik, ben Eşit ağırlık mezunuyum :S Bilgi istiyoruz hocam -
hocam tr"de bi bölüme yerleşiyosun, neresi olursa olsun.. istersen özel bi üniye de yerleşebilirsin, istersen hakkari"de bi yere.. Sonra başvuruyosun şirkete, senin için viyana teknik üniversitesinde senin kazandığın bölüm ya da benzerini buluyolar.. sen şirkete 750 $ ödüyosun senin kayıtını falan yapıyolar işte.. eğer 1500 $ ödersen havaalanında karşılama dahil ilk 6 ay hizmet veriyolar, danışmanlık yapıyolar. dil almanca, almanca bilmiyosan almanca öğrenebilmen için hazırlık falan okuyosun.
bu arada üniversitenin YÖK denkliği varmış..
-
bide işin şurası var ben sınavda bukadar heycanlanmadım ünal yarımağan gibi ta senin...ancuk ancuk sorular kolay dedin noldu 18inde açıklancak dedin noldu?
bi lafınızda birini tutsun be arkadaşım...
-

Turkcell ve Vodafone, ÖSS 2008 sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen müşterilerine kısa mesaj aracılığıyla bu hizmeti sunacak.
ÖSS 2008 sonucunu öğrenmek isteyen Turkcell ve Vodafone müşterilerinin 3366'ya TC kimlik numaralarını göndermelerinin yeterli olacağı kaydedildi.
Yarın saat 10.30'dan itibaren kısa mesajla sınav sonuçlarını öğrenmek için hem Turkcell hem de Vodafone abonelerinin 3366'ya TC kimlik numaralarını göndermeleri yeterli.
Hizmet, 1 SMS/2 kontörle ücretlendirilecek....