Öss Sonucları 12 Temmuzda Acıklanıyor (Bu Ctesi)
-
Hepiniz dağıldım, yıkıldım, öldüm diyorsunuz da ÖSS'nin sonuçları hiç açıklamayacağını mı düşündünüz ? :)
Dipnot: 2 yıllık gitmek istemeyenler babalar gibi 4 senelik aöf işletme okusun :)
-
Gerçi ben yazlıkta olucam inşallah babam bilmiyodur 12 temmuzda açıklanacağını.
-
Bu cumartesi bide ortalama yükseltme sınavlarının sonucları acıklanıyor.Allah cümlemize yardımcı olsun :I
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Bu cumartesi bide ortalama yükseltme sınavlarının sonucları acıklanıyor.Allah cümlemize yardımcı olsun :I
-----------------------------Kaymaklı ekmek kadayıfı diyorsun :)
-
asistsiz kola içmiş gibiyim :|
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------haz zix tir
-----------------------------:D
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------Gerçi ben yazlıkta olucam inşallah babam bilmiyodur 12 temmuzda açıklanacağını.
-----------------------------yazlığın orda 3 bilgisayarlı bi int cafe var ya ordan bakarsın :)
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------Gerçi meslek liseleri için kontenjan açığı yok ama düz lise ve anadolu liselerinin çoğu yerleşir gibime geliyor kafa takmayın.Asıl benim kafamı takmam lasım boğaziçi 369 istiyo ben 356 bekliyorum.:(:(:(
-----------------------------
yönetim bilişim sistemlerini mi istiyosun :D
-
böle bi haber şindi mi verilir doktor B[
-
En kötü ihtimal puanımın böyle olması gerekiyor:
TEST-1 ÖSS Puanı (2 Yıllık Meslek Yüksek Okulları İçin) : Sözel-1: 247,443996 Sayısal-1: 254,996571 Eşit Ağırlık-1: 250,883557 TEST-2 ÖSS Puanı (4 Yıllık Fakültelerı İçin) : Sözel-2: 192,550026 Sayısal-2: 225,730589 Eşit Ağırlıklı-2: 205,307451 Bu burda kalsın ki açıklandığı gün karşılaştırayım. İnş. hatırlamadığım sorularda doğru çıkarsa ki yanlış çıkar diye hesapladım; daha iyi bir puan alabilitem var...
Aslında gelecek sene açılacak fakültelerden dolayı daha fazla şansı olacak milletin ama ne yapalım. Bu sene ya ben üniversiteye girecem ya da üniversite bana girecek...
Bu adreslerden açıklanacak sonuçlar:
http://oss.osym.gov.tr ve http://oss2008.osym.gov.tr