Öss Stratejileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

müridler bugün demeye girdim zamanım yetmedi 12 tane m2 sorusu boş kaldı millet 2 saatte bitiriyor bana 3.15  yetmiyor

ne yapmalıyım ? sizin stratejiniz ne.?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı:
    -----------------------------

müridler bugün demeye girdim zamanım yetmedi 12 tane m2 sorusu boş kaldı millet 2 saatte bitiriyor bana 3.15  yetmiyor

la ben sayısalcıyım edb 2 sos 2 yapıyorum,matlarda bitiyo herşeyi de kontrol ediyorum :)
    soruları hızlı okuma + hızlı kavramanla alakalı bir olay.
    kitap okuman lazım dicem ama 1 2 ayda kazanılacak bir özellik değil tabni ben gibi doğuştan yetenekli değilsen : P
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı:

Şimdi mi ....?

Bilin bakalım devamı ne? 

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkroasted
    Darkroasted's avatar
    Erkek
    hocam yapcagın tek şey var.konuyu zehir gibi bilcen test çözcen, o kadar dene istersen verim alırsın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

la olum kendinizi övün die açmadık konuyu :d

beni zorlayan mat1 ve mat2 ikisi 2 saatten çok sürüyo nerdeyse :)

odyseus o bende psikolojik oldu yaw illa yapcam da geçcem formulü bilmesemde mutlaka yapmaya çalışırım bi soruya 10 dk harcadığım oluyo 

mat 1 30 net mat 2 14.75 geldi bugün işin dangalaklığına bak eve geldim kalan geolara baktım hepsi çok basitmiş  5 dakka daha olsaymış :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

en iyi olduğun bölümden başla...

mat 1 genelde kolay olur, direk ordan başla hem hızlı gidersin hem kolaylığını görünce özgüvenin gelir bayağı gidersin...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    half life başına geç hızlandırma modu var onun en hızlı moda al 10 tane bot at günde 20 dk oyna 1 saat test çöz 20 dk oyna 1 saat tez çöz 3 kere tekrarla bak bakalım hızın nasıl değişiyor :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    half life başına geç hızlandırma modu var onun en hızlı moda al 10 tane bot at günde 20 dk oyna 1 saat test çöz 20 dk oyna 1 saat tez çöz 3 kere tekrarla bak bakalım hızın nasıl değişiyor :D

ben genelde fm 06 başına geçip bi kaç sezon atıyom hızlandırmalı :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

mat1->fen1->mat2->fen2->tr->sos

Tam zamanında bitiriyorum. Aslında strateji filan hkaye zaman için sadece alışmak öneml. Ben geçensene yine aynı yöntemle sosyali yetiştiremiyordum.

http://yanduvar.blogspot.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    ooooo piti piti yapıorumm genelde :D:D:D

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    ya bende de biraz mallık var soruları gaç okuyom zaman yetmiyo filan. tabi ben daha lise 2yim 2 yıl yetermı hızlandırmak için :P

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 6369 Toplam Mesaj: 39