Öss Stratejileri
-
müridler bugün demeye girdim zamanım yetmedi 12 tane m2 sorusu boş kaldı millet 2 saatte bitiriyor bana 3.15 yetmiyor
ne yapmalıyım ? sizin stratejiniz ne.?
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------müridler bugün demeye girdim zamanım yetmedi 12 tane m2 sorusu boş kaldı millet 2 saatte bitiriyor bana 3.15 yetmiyor
-----------------------------
la ben sayısalcıyım edb 2 sos 2 yapıyorum,matlarda bitiyo herşeyi de kontrol ediyorum :)
soruları hızlı okuma + hızlı kavramanla alakalı bir olay.
kitap okuman lazım dicem ama 1 2 ayda kazanılacak bir özellik değil tabni ben gibi doğuştan yetenekli değilsen : P -
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------müridler bugün demeye girdim zamanım yetmedi 12 tane m2 sorusu boş kaldı millet 2 saatte bitiriyor bana 3.15 yetmiyor
-----------------------------Şimdi mi ....?
Bilin bakalım devamı ne?
-
hocam yapcagın tek şey var.konuyu zehir gibi bilcen test çözcen, o kadar dene istersen verim alırsın
-
la olum kendinizi övün die açmadık konuyu :d
beni zorlayan mat1 ve mat2 ikisi 2 saatten çok sürüyo nerdeyse :)
odyseus o bende psikolojik oldu yaw illa yapcam da geçcem formulü bilmesemde mutlaka yapmaya çalışırım bi soruya 10 dk harcadığım oluyo
mat 1 30 net mat 2 14.75 geldi bugün işin dangalaklığına bak eve geldim kalan geolara baktım hepsi çok basitmiş 5 dakka daha olsaymış :D
-
en iyi olduğun bölümden başla...
mat 1 genelde kolay olur, direk ordan başla hem hızlı gidersin hem kolaylığını görünce özgüvenin gelir bayağı gidersin...
-
half life başına geç hızlandırma modu var onun en hızlı moda al 10 tane bot at günde 20 dk oyna 1 saat test çöz 20 dk oyna 1 saat tez çöz 3 kere tekrarla bak bakalım hızın nasıl değişiyor :D
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
half life başına geç hızlandırma modu var onun en hızlı moda al 10 tane bot at günde 20 dk oyna 1 saat test çöz 20 dk oyna 1 saat tez çöz 3 kere tekrarla bak bakalım hızın nasıl değişiyor :D
-----------------------------ben genelde fm 06 başına geçip bi kaç sezon atıyom hızlandırmalı :)
-
mat1->fen1->mat2->fen2->tr->sos
Tam zamanında bitiriyorum. Aslında strateji filan hkaye zaman için sadece alışmak öneml. Ben geçensene yine aynı yöntemle sosyali yetiştiremiyordum.
-
ooooo piti piti yapıorumm genelde :D:D:D
-
ya bende de biraz mallık var soruları gaç okuyom zaman yetmiyo filan. tabi ben daha lise 2yim 2 yıl yetermı hızlandırmak için :P