Öss Stratejileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

hocam naptın  ben günde en fazla 3 saat oda deneme yaparken 8 saat ne

sene boyunca tam anlamıyla yattım şimdi yusufluyorum işte :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _E_O_R_
    _E_O_R_'s avatar
    Erkek

hacı boşwer ne yusuflucan ya. benim 3. yılım bu sene hicde skimde değil acıkcası. bu saatten sonra konu çalışmayı pek düşünme (telaş yapacan eksikleri görüce -tecrübe konuşuyo-) bol bol soru ve deneme çözmeye bak.

sayısalcıyım 270i daha yeni geçmeye başladım say2den. 2 aydırda ders mers çalışmıyom. sadece deneme ve soru çözerek 20 puandan fazla arttırdım :D

hangi kadir? deli kadir uleeeyyyynnnn!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

hocam sizde para bol herhalde :)

daha hiç dershaneye para vermedim sadece bu sene gidiom o da beleş peder okumadığı için okumanın önemini bilmiyor bu yüzden ne yaptıysam kendim yaptım 

hatta liseye bile kendim gittim kaydımı yaptım :) yani bu sene kazanamassam seneye dershane yüzü görceğimi sanmıyom ki hafta içi çok pahalı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca sen ne diyon ben bi ara manyaga bağlamıstım 10 saat calışıyodum tabi  2 gün sürmüştü :D bazı hocalar varya ne

kadar çalışırsan calış yetmez diyolar(bknz: mat hocam) ondan öyle dedim. yok max 4 bilemedin 5 saat yeter

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:
    mataramasuko bunu yazdı:

hoca sen ne diyon ben bi ara manyaga bağlamıstım 10 saat calışıyodum tabi  2 gün sürmüştü :D bazı hocalar varya ne

kadar çalışırsan calış yetmez diyolar(bknz: mat hocam) ondan öyle dedim. yok max 4 bilemedin 5 saat yeter

bak bugün saat 1 de kalktım 2 den 5e kadar bi deneme, yemek falan sonra gittim kahveye arkadaşlarla ihale attık :)eve geldim saat 11 buçuk

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı:

seadog bunu yazdı:
    mataramasuko bunu yazdı:

bak bugün saat 1 de kalktım 2 den 5e kadar bi deneme, yemek falan sonra gittim kahveye arkadaşlarla ihale attık :)eve geldim saat 11 buçuk

hoca en iyisi walla :D

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    geçen sene sınava girecem muğla ünide.gireceğim blok arabayı park ettiğim yerden yürüyerek 15 20 dakka yalansız ve yokuş yukarı.neyse çıktım dersliği buldum sınav başlamış ben kan ter içindeyim zaten şortla terlikle giriyom sınava yarım saat dinlendim millet bana bakıyo zaten yarım saatte bir sayfa değiştiriyolar gömülmüşler ben 5 dakkada bir sayfa çeviriyom bunların dikkatini dağıttığını fark ettim sonra dedim bitti 45 dakkada sonuç 245 falandı puanım okulda verdi 3 5 bişeyler sonuç olarak össye girdiğim yerde öğrenciyim hiç çalışmadım sayısaldan en ufak çakmam nasıl olduysa yaptık tuttu...

l enfer c est les autres Sartre ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _E_O_R_
    _E_O_R_'s avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı:

hocam sizde para bol herhalde :)

daha hiç dershaneye para vermedim sadece bu sene gidiom o da beleş peder okumadığı için okumanın önemini bilmiyor bu yüzden ne yaptıysam kendim yaptım

hatta liseye bile kendim gittim kaydımı yaptım :) yani bu sene kazanamassam seneye dershane yüzü görceğimi sanmıyom ki hafta içi çok pahalı

yok hacı yaw para mara bol değil. işçi emeklisi çocuğuyuz. sadece küçük şehirde olmanın bi avantajı dersaneye gidebilmemiz. büyük şehirlerin 10da bir fiyatına gidiyoz. hele geçen yılki dersaneme gitseydim 400ytle filan gitcektim:D

hangi kadir? deli kadir uleeeyyyynnnn!!!
Toplam Hit: 6425 Toplam Mesaj: 39