Öss Stratejileri
-
Deneme sınavları al kendine. Hergün birtane çöz. Çözdükçe hızlanırsın. Saatt tutmayı unutma
-
deneme sınavlarım var da hergün bi tane sıkar ya :d
bu arada zaman denemelerine giren var mı? kaç çıkartıyosunuz?
-
o andaki düşünclerinede bağlı sınavada heyecan sıfır olcak sınava giderken gezmeye eğlenmeye gider gibi git (ben öle gittim şen şakrak) unutmaki sabahın köründe kalktığın için sinirli falan olabiliyorsun onun için ilk olarak işi kafanda bitireceksin biraz bilgi dikkat(dikkat diorumda geçen sene mat 1 deki tek yanlışım1/20 nin ondalık gösterimi kadar kolay bir soruydu :D) ve hız yeterli olur sınava girmeden bide sigara patlat tamamdır :D
-
bu yaştan sonra sigarayamı başlayayım :)
bu arada bu hız sorununu çözdüm sayılır bugün bi deneme yaptım evde yarım saat erken bitti işin sırrı soruyu yapamadıysan atlada :)
-
Rehber Hocana Danış
-
hocam hizmetin dershanelerinden birine gidiom da adamlarda zaten bi kaç iyi hoca var adam 2 yıllık üni bitirmiş ingilizce hocası felan
okuldaki desen okula 15 gündür gitmiom zaten dershane ortamını sevmiom evde çalışmak daha zevkli gelio bana
-
Ders calismayi birakacan sinavda 40 takla atacan sagina soluna bakacan haci...ordan burdan soru carpacan :D
-
işe yarıyomu :)
-
kardes boğaziçinde okuyorum,
tek tavsiyem görebileceğin kadar çesit soruyu görmüş olarak sınava gir.
görsende görmesende:
kafanı sınava girmeden yarım saat kadar önce boşalt.
rahatla ondan sonra dikkatini topla ve kazan:)
birde unutma o sınavda başarılı olan adamların
% 50inden daha zeki olduğun kesin :) (tahribatlısın)
-
hocam 3 senelik öss ve 1 senelik üniversite kariyerimde sunları öğrendim
1-ders çalışacaksın(abartmayın günde 8 saat falan çok)
2-soru çözeceksin
3- tekrar
4- iyi konsantre,
5-rahat olmak
6-sayısalcılar için sözelin önemi
7- en önemlisi sınav esnasında bilmedigin veya emin olmadıgın soruları kesinlikle boş bırakacaksın
çok kasmayın emin olun ki gelmek istediginiz yer oldugunuz yerden çok farklı değil(tabi güzellikleri var:)
hiç birşey bilmiyorsanız bile sınav da san-kın kasmayın kendinizi
ben 3. senemde sınava girene kadar 1 kere bile sayısaldan barajı geçememiştim.ilk 3 madde çokta önemli değil aslında
öenmli diğer maddeler bu maddelerin maddelerin sayesinde şuanda
üniversitedeyim özel ama yine üniversite
unutmadan eğer maddi durumunuz iyi ise çokta kasmayın bence özele gidin