folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Öss Yaklaşıy, Psikolojik Desteğe İhtiyacı Olan Baksın Bi

Öss Yaklaşıy, Psikolojik Desteğe İhtiyacı Olan Baksın Bi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Bildiğiniz gibi öğrenciyi si*** Sınavı Yaklaşıyor. Bazılarınız aşırı heyecan duyuyordur.Bu heyecan genellikle öğrencilere negatif biçimde etki eder.Kaygı düzeyini azaltıp pozitif yönde tesirini istiyorsanız bir kitap tavsiye edeceğim.

Yerim Seni Öss adlı bi kitap. Ön bilgi almak için bi inceleyin. Yararını göreceksiniz...Össyle daşşaq geçiyo :)

http://www.yerimsenioss.com/

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

Biliyorum bunu geçen gün gördüm :)

Benim double psikolojik desteğe ihtiyacım var :)

Öss + Yds :)

Kitap Çok Komik Ya :)

Ayak üstü bakayım derken yarısına kadar gelmiştim kitabın :D

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    ğer Hiç takılmadan 10'a kadar sayabilecek düzeyde matematik, Yemek yerken kaşığı kulağına değil de ağzına götürebilecek kadar biyoloji, Evine bildiğin en kestirme yoldan gidebilecek kadar fizik, Doğum tarihini ezberden söyleyebilecek kadar tarih, Yağan şeyin kar değil yağmur olduğunu anlayabilecek kadar coğrafya, Başkalarından yardım almadan adını yazabilecek kadar Türkçe, Çaya şeker yerine tuz atmayacak kadar Kimya biliyorsan, Emin ol ki senin için ÖSS, doğum gününde en kestirme yoldan evine gidip senin için yaptırılan doğum günü pastasının üzerindeki yazıyı okuyarak mumları eksiksiz sayıp üfledikten sonra pastanın tadına bakıp dışarıda yağan yağmuru seyrederek çay keyfi yapabilmen kadar kolay bir iştir... Şimdiii yukarıda sayılanları yapamıyorsan lütfen usulca bu kitabı yerine koy ve hiç zaman kaybetmeden git uyu. Yapabiliyorsan bu kitabı al, en kısa zamanda oku ve dert etme, o iş tamam kanka...

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Kitap çok güzel.. Öss'le baya bi dalga geçiyo. Dalga geçmenin yanında motive etkiside var..Aldığım gün okumuştum hemen...Eğlenceli bi kitap.Tavsiye ederim ama çok fazla bişey beklemeyin sonunda iş sizde bitiyo.Zaten adamda onun üstüne basıyo çalışın başka yolu yok diyo...

Her Hakkım Saklıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Laugh
    Laugh's avatar
    Erkek
    Öss'ye hazırlanan biri olarak hoşuma gitti:) sağollasın paylaşımın için.

Bundan boyle herkez ederi kadar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    ÖSS ye hazırlanmaya hazırlanan birisi olarak benimde hoşuma gitti sağol Ertan dai...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

yanındaki şekeri için alacaktım param yoktu:( şekerin tadı nası???bu arada ortaq amk:D

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Hocam nedir bu şeker yaa , varmıdır bi etkisi tepkisi harbidende : )

dont think twice its all right
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    ----------------------------- Hocam nedir bu şeker yaa , varmıdır bi etkisi tepkisi harbidende : ) -----------------------------

aganigi naganigi:D(yanlış mı yazım acep:D)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek

beynin yakıtı glikozmuşmuş şekerde glikozmuş o yüzden şeker direkt beynin devrini artırıyomuş
    ama çok ısınıyomuş:P

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    lemuria bence yoktur. o kendini o şekere şartlandırmış bir bireye psikolojik destek şekeridir ;)

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 3817 Toplam Mesaj: 29