Öss Yaklaşıy, Psikolojik Desteğe İhtiyacı Olan Baksın Bi
-
kullanan varmı onu söleyin :D anlatsın bize ne bok etkisi yapıo?
-
Flood_Mania bunu yazdı:
-----------------------------beynin yakıtı glikozmuşmuş şekerde glikozmuş o yüzden şeker direkt beynin devrini artırıyomuş
ama çok ısınıyomuş:P-----------------------------
öncelikle basit bi şekerdir, özelliği yok, sadece psikolojik etkisi var
flood_mania dediğin gibi beynin yakıtı şeker, su,oksijendir. Şeker insanın kanında var zaten, ek olarak karaciger de de depo edilir.yani şeker eksikliği olmaz normal insanlarda.. Heyacanınızı yatıştırmanız için çok güzel bir yol var, üç kez derin derin nefes alın heyacan yatışır büyük çoğunlukla. Beynin asla yorulmaz ama kapasiteyi düşürebilir.Tekrar aktif etmek için nefesinizi tutun, oksijene ihtiyaç duyan beyin tekrar çalışır ve sizi nefes almaya zorlar. Bu şekilde yeniden çalışır bi şekilde beyniniz emrinizdedir :)
-
biz girerken nerdeydi bu kitap be : )
-
kompü saolsun tanımıştım kashna'yı. Erdal demirkıran'ın tüm kitaplarını okuyun derim ben :)
http://www.kashna.com/kka/index.htm -
Bu adam harbi diyorum oyle siradan kisisel gelisimciler gibi degil adam batagin icinden cikmis birisi...Kitaplarinin hepsini okudum yerim seni oss yide okudum kuzene verdim okudukan sonra cocuk simdi haril haril ders calisiyor :) sekeri yedim tadi guzeldi :)
Sadece Aptallar 8 saat uyur
kitabini kesinlikle oneririrm. A4tech'e sorabilirsiniz uzerindeki etkiyi :)
-
girlfriendimde vardı :P okudum 10 sayfa flan saçma geldi bıraktım sora.şekerin tadı güzel ama sırf onun için alınabilir :D
-
Sacmalamiyor koka :) sen ic hesaplasma yapiyorsun :) sonrada sie la bu adam atiyor tutuyor yargisina variyorsun :) OSS sinav sonucu gelsin gorusuruz koka :) hele bi baraji gecme sen :)
-
hap atın girin,ama tüm değil yarım çeyrek dikkat toplar.Anfetaminde beyni zinde tutar.
-
6 yıl sonra girebilcem galiba bende, ozamana kadar kimbili neler çıkarr:)
-
compu yeniden okutcan bana kitabı ha :D ben bi daa bakim şuna en iisi asdasd :))