Öss Yaklaşıy, Psikolojik Desteğe İhtiyacı Olan Baksın Bi
-
Benim elimde de bir tane var. Gerçekten güzel bir kitap. İnsanı güldürerek motive ediyor. Kesinlikle tavsiye edilir ;)
-
İnternetten inmezmi bu kitap para falan vermesek bide
-
vehbi55 bunu yazdı:
----------------------------- İnternetten inmezmi bu kitap para falan vermesek bide -----------------------------
işin sırrı şekerde aga : ) -
Beyler bence boşuna sinir stress yapıyorsunuz. Ne olduğunuz ne kadar puan alabileceğiniz şimdiye kadar aşağı yukarı belli olmuştur.Ben 2.ci girişimde kazandım.Tabi kazandın konuşması kolay demeyin ben nasıl yaptığımı söyleyeyim. İlk seneden belli bir temel vardı tamam kabul.Ama 2.ci sene sınava 2 ay kala dersanenin hocası dediki senden sayısalcı olmaz ea yı dene.Sıanavada o şekilde hazırlandım hedef 320 felan alim arkla istanbul iktisat okurum diyodum 343 aldım türkçeden bir yanlış çıktı o da çiçekçinin yazılımını çiçekci olarak hatırlama salaklığını göstermemden :D neyse bölüm seçimine gelincede "işletme enformatiği" birine desen vah garibim işletmeye puanın yetmediimi 2 senelik bölümmü o der. Ben de bilmiyodum bir arkadaş bi gün basket maçından sonra söyledi böyle böyle bir bölüm var diye .Yazdım ona girdim.Bazı şeyler talih meselesi.Sizin bundan sonra yapmanız gereken şey hedefinizi belirlemek.Diyelim amacınız itü bilgisayar ne bilim yıldız matematik.Onun puanına yüzdelik dilimine vs bakın.Her iç konuşmanızda orayı düşünün kendi kendinize cesaret verin.Dış etkenler istedikleri kadar sizi pohpohlasınlar sizde kendinize inanç olmadıktan sonra ne değişirki? 2 ay kala yapılabilecek en iyi şey sınav taktiklerini belirlemektir. Hangi bölümden başlamalı? ne kadar vakit ayırmalı gibi.2 ay da az buz bir zaman değil tekrar hatırlatırım.Eksikleriniz varsa çok rahatlıkla tekrar yapabilirsiniz ama bunu konu tekrarı ile değil soru çözerek yapın.Mümkünse sizin gibi bir arkadaşınızı bulun onunla soru çözerek birbirinize anlatarak çalışın.Birine anlattığınız zaman ancak o konuyu tam olarak kavrayıp kavrayamadığınızı görürsünüz.Son olarak şeker meker bahane.Ben sınava girdiğimde a.k. 10 dk geç başladık sınıfta 2 hoca vardı dırdır konuşuyodu sonra ösymden bi görevli geldi bide o belgeleri kontrol etti 5 dk konsantre vs öyle bok oldu 1 şişe suyum vardı a.k. bi yudum aldım elimden yuvarlandı gitti önümde kızın ayağının altına kızda orospu çıktı eğilip verme tenezzülünü göstermedi.O kızında a.k. neyse orospu :D Sizin gibi bu sınava girecek herkeste aynı telaş heyecan mutlaka vardır.Ama bu heyecanı aşanlar her zaman bir adım öndedir unutmayın.
-
bunu kurban bayramında aşti de beklerken görmüştüm , bizim hz. ile yaşıt cd çalar çalışmayınca bende yolda nasıl vakit geçecek düşünüyodum
bilen bilir astide ki kitapçıları , orada görmüştüm, aldım , ilk başta şekeri yememek için kendimi çok zor tutum , kitaba başlayınca zaten ikide bir diyo şekeri yeme filan die :)
ankara- newşehir arası kitabı bitirdim neredeyse süper bi kitap :) herkese tavsiye ederim . bi seferde bitirilecek bir kitap , hele otobüste süper oluyo :))
-
compi allah cezani vermesin sordum geçen yok oldun :D o aptallar 8 saat uyur kitabi harekete geçiriyormu yoksa uyumassaniz neler yapabilecegini felan mi anlatiyo ona göre alcam diger kitaplari da alcam baktim tabi benim oss derdim yok :P
-
bn şekerini yemedm ktap arkadşndı ama son 10 sayfasına kdr okudm glb sora kitabı istedi ipne :D
ama harbici yarısından cogu sacmaLk sadc gaz verio..
-
sadece bunu degil erdal demirkiran in tum kitaplarini okuyun kesinlikle tavsiyemdir. yukarda da denmis, harbiden diger kisisel gelisim kitaplari gibi sacma sapan terimlerle bayik tavsiyelerle sizi biktirmiyor, karsilikli konusuyormussunuz gibi sikilmadan okuyorsunuz, ki erdalin anlatimi kadar kendisi de samimi. hic bir seyi siklememesi ise ayri bir guzelligi. taksimde ayakkabi ayagini sikti diye cikarip yuruyen bir adam.
ben dunyanin en akilli insaniyim'i okuyup bol bol gaz depolayabilirsiniz hayat uzerine, insan dunyayi kurtaricak gibi hissediyo kendini -)