Öss"Ye Hazırlanan Lise Öğrencisi Nasıl Ders Çalışmalı?(Önerileriniz)
-
hiç çalışma kardeşim bu eğitim sistemi varken bi sik olmaz bu ülke eğitiminden bak keyfine . Gez toz eğLen
-
Sosyopat bunu yazdı:
-----------------------------
hiç çalışma kardeşim bu eğitim sistemi varken bi sik olmaz bu ülke eğitiminden bak keyfine . Gez toz eğLen
-----------------------------Bi aralar ben de öyle düşünüyordum,ama çalışmayana ekmek vermiyorlar be abi :|
-
Biz seninle az konuşmadık bunları hocam..
Geometriden 0.5 alan sayısalcı olmaz açık ve net syliyim.Bende sayısaldaydım ama sayısalın gereklerini farkedince Tm ye geçtim ve o kadar rahatımki :)
falan fıstık düzenli ve temelkden çalışman lazım..
not:Hani demişsin neden sayısaldayım bilmiyorum ben biliyorum hoca ;Kibirinden.. Ben tm dediğimde ne işin var tm de dedin Sayısal akıllı iş tm sözel salak işi geliyordu sana.Buyrun o zaman zeki bey çalışın yapın:)
-
Derslerle sevişeceksin. Geometri sorusu çözerken çok büük zevk alıcaksın. Efendime söylüyeyim İşini severek yapacaksın yani. Sonrası kendiliğinden gelir.
Sevince programmış böyle imiş zırtmış zurtmuş hepsi palavra göreceksin. Açıp kitabını çalışacaksın. Bitti.
-
Haftalik en en en az 1250 soru cozup yapamadiklarini 100% hocasina sormali .
-
Hocam bende hazırlanıyorum Günlük 150 Soru Çözüyorum Dersleride iyi dinliyorum sende yap bunları...
-
Yorumları okumadım ama,tecrübelerimi sayayım:Bilgisayarı kapat(topla kaldır)
Matematik,fizik sağlamlaştır,biyo---kimya ezberle,bol kitap oku
Düzenli yat,kalk,çalış
Sadece ders için zaman harca(yaşamsal faaliyetleri saymıyorum)
Her yapamadığını sor hocaların peşinden ayılma. -
Günlük en az 3 saat çalış bu bir buçuk yılı iyi değerlendir yada her hafta içini bir konu ayır ve konuyu tamamla ama en önemlisi bir düzene oturt gerisi gelir zaten
-
Günde iki sayısal bir sözel ders ve her birine ikişer saat ayırsan bomba gibi olursun. 15 dakika ders tekrarı geriye kalan 1 saat 45 dakika ise soru çözümüdür. Günlük 6 saat ile mutluluklar.
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------Biz seninle az konuşmadık bunları hocam..
Geometriden 0.5 alan sayısalcı olmaz açık ve net syliyim.Bende sayısaldaydım ama sayısalın gereklerini farkedince Tm ye geçtim ve o kadar rahatımki :)
falan fıstık düzenli ve temelkden çalışman lazım..
not:Hani demişsin neden sayısaldayım bilmiyorum ben biliyorum hoca ;Kibirinden.. Ben tm dediğimde ne işin var tm de dedin Sayısal akıllı iş tm sözel salak işi geliyordu sana.Buyrun o zaman zeki bey çalışın yapın:)
-----------------------------tm ve sözel salak işi :) hepimiz sözelciyiz hepimiz salağız :| ama gerçekler öyle demiyo :D