folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öss"Ye Hazırlanan Lise Öğrencisi Nasıl Ders Çalışmalı?(Önerileriniz)

Öss"Ye Hazırlanan Lise Öğrencisi Nasıl Ders Çalışmalı?(Önerileriniz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek
    hiç çalışma kardeşim bu eğitim sistemi varken bi sik olmaz bu ülke eğitiminden bak keyfine . Gez toz eğLen

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek

Sosyopat bunu yazdı:
    -----------------------------
    hiç çalışma kardeşim bu eğitim sistemi varken bi sik olmaz bu ülke eğitiminden bak keyfine . Gez toz eğLen

Bi aralar ben de öyle düşünüyordum,ama çalışmayana ekmek vermiyorlar be abi :|

-
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

Biz seninle az konuşmadık bunları hocam..

Geometriden 0.5 alan sayısalcı olmaz açık ve net syliyim.Bende sayısaldaydım ama sayısalın gereklerini farkedince Tm ye geçtim ve o kadar rahatımki :)

falan fıstık düzenli ve temelkden çalışman lazım..

not:Hani demişsin neden sayısaldayım bilmiyorum ben biliyorum hoca ;Kibirinden.. Ben tm dediğimde ne işin var tm de dedin Sayısal akıllı iş tm sözel salak işi geliyordu sana.Buyrun o zaman zeki bey çalışın yapın:) 

Konumu silenlere inat kürdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Derslerle sevişeceksin. Geometri sorusu çözerken çok büük zevk alıcaksın. Efendime söylüyeyim İşini severek yapacaksın yani. Sonrası kendiliğinden gelir.

Sevince programmış böyle imiş zırtmış zurtmuş hepsi palavra göreceksin. Açıp kitabını çalışacaksın. Bitti.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Haftalik en en en az 1250 soru cozup yapamadiklarini 100% hocasina sormali .

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    Hocam bende hazırlanıyorum Günlük 150 Soru Çözüyorum Dersleride iyi dinliyorum sende yap bunları...

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yerebakan
    yerebakan's avatar
    Erkek

Yorumları okumadım ama,tecrübelerimi sayayım:Bilgisayarı kapat(topla kaldır)
                                                                         Matematik,fizik sağlamlaştır,biyo---kimya ezberle,bol kitap oku
                                                                          Düzenli yat,kalk,çalış
                                                                          Sadece ders için zaman harca(yaşamsal faaliyetleri saymıyorum)
                                                                          Her yapamadığını sor hocaların peşinden ayılma.

-_-
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slam44
    slam44's avatar
    Erkek
    Günlük en az 3 saat çalış bu bir buçuk yılı iyi değerlendir yada her hafta içini bir konu ayır ve konuyu tamamla ama en önemlisi bir düzene oturt gerisi gelir zaten
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Günde iki sayısal bir sözel ders ve her birine ikişer saat ayırsan  bomba gibi olursun. 15 dakika ders tekrarı geriye kalan 1 saat 45 dakika ise soru çözümüdür. Günlük 6 saat ile mutluluklar.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    MinervaL bunu yazdı:

Biz seninle az konuşmadık bunları hocam..

Geometriden 0.5 alan sayısalcı olmaz açık ve net syliyim.Bende sayısaldaydım ama sayısalın gereklerini farkedince Tm ye geçtim ve o kadar rahatımki :)

falan fıstık düzenli ve temelkden çalışman lazım..

not:Hani demişsin neden sayısaldayım bilmiyorum ben biliyorum hoca ;Kibirinden.. Ben tm dediğimde ne işin var tm de dedin Sayısal akıllı iş tm sözel salak işi geliyordu sana.Buyrun o zaman zeki bey çalışın yapın:) 

tm ve sözel salak işi :) hepimiz sözelciyiz hepimiz salağız :| ama gerçekler öyle demiyo :D

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
Toplam Hit: 9553 Toplam Mesaj: 27