Otelde Kız Arkadaşımla Kalabilmek
-
hocam ben de samsundayım aynı şey bi süre önce başıma geldi kız arkadaşımla yazlıkta kalacaktık bi sebepten kalamadık :)sat oldu gecenin 2 si gidicek bi yerde bulamadık mecbur otele götürcem kızı işte neyse merkezdeki hemen hemen bütün otelleri dolaştım almıyolar kızla :) baya bi strese girdim yağmur başladı kız üşüdü titriyo falan en sonunda site camiinin orda şahin otel diye bi otele girdim adamla baya konuştuk sonra aldı saolsun :) site camiinin yanındaki şahin oteli bul oraya git
-
Aşkınızı otellerda harcamayın aslan,bir ev bul.
-
eskişehirde kalamazsın onu biliyorum :)
-
otelde napcaksınız ki?
-
Adama ne biçim sorular soruyorsunuz hiç mi sevgiliniz olmadı.
-
Hocam kanunen sormasi yasak vede soramazda ama resepsiyondaki pusta bagli hersey. Bir keresinde Taksimdeki nippon hotelinde Cinli bir arkadasim kaliyordu. yanina cikmak istedim resepsiyonist izin vermedi, sonra kiz asagi indi "Ben bu otele para veriyorum, sen ne hakla benim misafirimi yukari gondermezsin diye bagirdi" sonuc yukari ciktim(hatta daha yukarilara... bulutlara kadar cikmistim). Demem o ki resepsiyondaki yavsakta is bitiyor.
-
Dostum yildizli otelleri tercih edersen bir sorun olmaz. 2 ve 3 yildizli bu konuda sana uyar.
-
hocam hiç olmadı 2 oda tutun gece onun odaya geçersin,klasik taktiktir bu :)
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
gidebilirsin.
-----------------------------hayır sormuyorlar...
bana hıcsormadılar sormazlarda zaten..
otel fıyatları 150 ytlden baslıyor 210 ytl ye kdardewam eder...
ıkı yıldızlı oteller 80 tl dolaylarında pansıyonlaınfıyatları 54 tl
taksım vs pahalı yerler apart oteller 150 tl cıvarında...
sormuyorlar merak etme.. turkıye aştı o konuları artık ;)
-
benim eski çalıştıgım bi işyerine serviste bi arkadaş samsundan buraya ablasının yanına gelmiş :D samsunda o haltı yemiş ve aile kovmuş cocugu :D yani çok dikkat etmen lazım otelci uyuz cıkarsa :D ne olcagı belli olmaz.
birazda ucayım :
dikkat et odada kamera olabilir :D cekmesinler sizi