folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Otelde Kız Arkadaşımla Kalabilmek

Otelde Kız Arkadaşımla Kalabilmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek
    hocam sen tek git sor otelin birine..kızla rezil olma ihtimalini ortadan kaldır.aslında almamaları çok saçma ve geri kafalılık.sonucta reşitseniz özgürsünüz.orspu hariç her otele giriş yapılabilir ama işte var bazı tutucular yinede işini garantiye al derim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    Bi Otelin Numarasını Bul Ara Konus Duruma Göre Gidersin Oraya Yada Başka Otele :)

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek
    sen işi garantiye al.hiç orman yok mu samsunda : )

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

obie bunu yazdı:
    -----------------------------
    sen işi garantiye al.hiç orman yok mu samsunda : )

benim kafan biri cıktı

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

Dün Konyadaydım işim gereği ve misafirlerim geldi 2 otel dışıdna tüm otelelr evlilik cüzdanı istedi sinir olduk haliylen.

Samsunda yaşıyorsan git bi arge araştırmanı yap uygun bi otele rezervasyon bile yaptır, ha samsunda yaşamıyorsan oprada bir arkadaş edin senin için yapsın oda olmadı internetten samsun otellerine göz at telefon ile bağlamaya çalış yoksa tavaf edersin samsunu ya da arabada kalırsınız :) tabi araba varsa...

Ama en kötü ihtimalle çift oda parası verirsin akşam aynı odada buluşursunuz kimse gıkını çıkartamaz...

Keep Going !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Seksin oldugu yerde Ask olmaz bence..Tabi senin sevgiliden kastini tam kestiremiyorum..

Eger otel dusunuyorsan,once otelin internetten numarasini bul..Ara,rezervasyon yaptir..Ayrica kiz arkadasimla gelecegim,sikinti olur mu diye sor..Hatta adamin ismini de al..Sonrasi iyilik guzellik..:)

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

DawnOfDarkness bunu yazdı:
    Seksin oldugu yerde Ask olmaz bence..Tabi senin sevgiliden kastini tam kestiremiyorum..

Love is nothing without fucking.

Ayrıca neden herşeyi seks olarak algılıyorsunuz. İnsanın sevgilisini koynuna alıp, sarılıp beraber uyuması kadar güzel birşey var mı?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Vay be japonya'nin gozunu seveyim. Burada Love Hotel diye bir sistem var, otelde ne resepsiyonist ne komi vs hicbirsey yok. hersey elektronik, giriste o anda musait olan odalarin panoda isiklari yaniyor, istedigin odayi secip dugmesine basiyorsun, yon isiklari tavandan sana yol gosteriyor asansor hemen 1. kata geliyor, odanin bulundugu katin dugmesine otomatik basiyor... vs vs. Disari cikarken odanin kapisinin yaninda bilgisyarli bir makine var, cikis tusuna basiyorsun sana toplam ucreti hesapliyor, parayi makineye koyuyorsun eger varsa sana ustunu veriyor. Para koymadan o kapi hayatta acilmaz. Ne hos degilmi, resepsioynist bile yok.

Sabah 06:00 ile 18:00 arasi 12 saat yakalsik 21 dolar, hafta sonu olursa 35 dolara cikiyor, iceride jakuziden masaj koltuguna, sapkadan saraba kadar akliniza gelebilecek hersey var.

Gozunu sevdigimi teknolojisi.

Love Hotel ler hakkinda detayli bildi :  http://en.wikipedia.org/wiki/Love_hotel

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

kızla gitmeyi düşündüğün otele önce yalnız git. Resepsiyondaki adama : '' Hocam yarın gece buraya gelmek istiyorum ''battaniye'' varmı yoksa ben kendim mi getireyim?'' diye sor. Adam aval aval bakıyosa çık ordan başka bi otele sor. Elbette ''battaniye'' ''yorgan'' ayarlayan biri vardır.

Bu otelcilerin 3. sınıf otelcilerin kullandığı bir dildir. Bu işe yordam olanın veya izin verenler böyle anlaşırlar. Samsunda da öledir heralde Güney Marmara da böyle.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

ToR5 bunu yazdı:

ahaha :D

ama böyle hacı :D napayım yani:D

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
Toplam Hit: 26411 Toplam Mesaj: 46