Otelde Kız Arkadaşımla Kalabilmek
-
İnsanın sevgilisini koynuna alıp, sarılıp beraber uyuması kadar güzel birşey var mı?
-----------------------------
yok abi... onun saçlarını okşamak... göz göze gelmek... -
Turizmin içindeyim.öncelikle kim olursanız olun sizin tipinize her açıdan herkes bakar.resort,golf,city,villa,apart,pansiyon,2,3,4,5 yıldızlı vs konaklama komplekslerinde.gittiğiniz yer varsa sizi hemen alırlar.bir öğrenciyseniz atıl fazla satılmayan ya da potansiyel oda verilir size.bir çiftseniz ona göre bakılır.bir grupsanız bay bayan farketmez ona göre alaka ilgi olur.ama şunu bilin hangisine giderseniz gidin emniyet bir şekilde kayıtlara bakar.bu asayiş tarafı.konu bir öğrenci tarafından açılmış sanırım resepsiyonda yada kayıtlara ya da satış öntemsilcisi neyse kim varsa size halinize bakar ona göre gerekeni yapar.ama sizin konuşmanızda önemli.o şehir de değilsiniz ya da o şehirdesiniz bir şekilde ikna edici konuşmanızı yapmalısınız.ama 1-2 saat gibi kalayım demeyin.sonuçta sizden 24 saat ücreti alınır.ama tabii farklı yerlerde yok değil.Rus kızları için seks turizmide başka bir konu o da bu konaklama sektorunun içinde yürüyüp gidiyor.örnek 2003 Alanya da bir otelin gece vardiyaları bendeydi.16-24-24-08 gibi.müşteri gelirdi yanındaki bayanın oturumu yoktu ya da vizesi bitmiş almazdım ya da bir türk evli değiller evlilik cüzdanınız gerekebilir diye sorardım.bu insanlara göre değişebilir.insiyatif kullanmak gibi.
-
Hocam Trabzondaysan bilirsin bulman çok zor.
Hiç boşuna gidip sorma derim.
Ama paraya kıyarsan Zorlu yu ya da Paradise' ı ara rezervasyon yaptır telle sonra git sorun olmaz.
-
oha ya yok masalmı anlatıcaksın yok bilmem şunumu yapıcaksın.. isterse halay çeker bu kadar absürd bi soru değilki yani size ne..
hocam bnce en mantıklı yol önceden otelle görüşmek sonra gitmek
-
Dina_Kaki bunu yazdı:
-----------------------------Beyler kusura bakmayın ama şu elevator ve Cia in yorumlarını okuyunca bi anda cinlerim tepeme çıktı.
Hiç mi empati denen bişey yok sizde ya?
Sanane kardeşim adam orda istediğini yapar sen namus bekçisi misinki karışıyosun?
Sizin gibiler hiç mi insan içine çıkmaz merak ediyorum. Ya da nasıl insanlar sizinle arkaşlık yapıyor düşünüyorum.
Siz en yakın arkadaşlarınızıda mı böyle konuşuyosunuz?
Masal mı anlatacakmış? Sorgulamak size mi kaldı?
Konu hoşuna gitmediyse yazma o kadar basit. Ya da adam gibi yaz.
-----------------------------bugax bunu yazdı:
-----------------------------elevator bunu yazdı:
-----------------------------
hocam herhangi bir otelde kız arkadaşınla aynı odada kalıp masalmı anlatacaksınız birbirinize ?
-----------------------------hayır
-----------------------------dina kaki olay bu şekilde gelişti ama sen verilen cevabı okumamışsın ..bende konuya cevap yazamadım banlandığım için ..
bak bagax arkadaşımız masal anlatmayacakmış ..işte otel sahipleride bunu düşündüğü için pek izin vermezler bu duruma ..
yoksa beni ne ilgilendirir ne yapacakları .
merak ettiğin için yazdım umarım merakın giderilmiştir.